Укроусташа и пешко Олег Љашко: "Слава Украјини! Слава Хрватској!"

Извор за фотографију: Scandalous gay-deputy is hurrying up to integrate Ukraine in the EU

Украјински хомо политикус и хомосексуалац Олег Љашко упутио је  позив читавој Украјини да подржи хрватске фудбалске репрезентативце који су добили упозорење од ФИФА због узвикивања слогана Организације украјинских националиста (украјински савременици усташа), "Слава Украјини!" после утакмице са Русијом.

Љашко се за своју хрватску браћу заложио 10. јула са говорнице Врховне Раде:

"Видесте ли скандала са хрватским ногометашима који су, на прикладном месту, своју победу посветили нашој земљи која се супротставља агресији? Хајде да данас сви ми, назочни у овој дворани и читава земља, подржимо Домагоја Вида и Огњена Вукојевића, кога су оштрафовали са петнаест тисућа долара јер је ускликнуо 'Слава Украјини!' Дечки, желимо вам победу у полузавршници, желимо да момчад Хрватске игра у завршници. Слава Украјини! Слава Хрватској".



Извори: В Раде вопят «Слава Хорватии!» | ПолитНавигатор и

Приредио: Александар Јовановић / Ћирилизовано, на Бунсен лабс Линуксу

1 коментар:

  1. Ваља гледати символе, они све говоре и без речи. Застава "провинције "краљевине" Далмације од 1810-1915 је била жуто/плава застава (https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B0%D0%BB%D0%BC%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F ), застава Украине је то исто, а како знамо да је жуто/плаво посебне јудобоје онда знамо да тим творевинама управљају жидови. Наравно и Шведима, а то је и боја наше "револуционарне" ДС коју су довели после финнансирања државног преврата када евреји (сорос...) довели своје "жуте" на власт у Сербији.
    Даље, погледајте грб Загреба (https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%97%D0%B0%D0%B3%D1%80%D0%B5%D0%B1 ), опет жута давидова звезда, погледајте кров Цркве светог марка у Загребу (https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%97%D0%B0%D0%B3%D1%80%D0%B5%D0%B1#/media/File:St_Marks_Church_Zagreb.jpg ) и видећете чак две давидове звезде. Ако мислите да то доказује да је јудаизм се покатоличио, онда сте претерано наивни.
    Е сада имате паралелу одкуда "сарадња" усташа и украинаца, односно жидовија из нове ндх опуштено сарађује са жидовијом нове укре или Хазарског каганата (увијена форма Израил 2.0).
    Захваљујем на пажњи!

    ОдговориИзбриши

Пишите српски, ћирилицом!