Пол Крејг Робертс: ЦИА, ФБИ и Министарство правде се уротили да свргну председника САД

Илустрација: Катехон

21. јула сам на свом веб-сајту објавио да је Џон Соломон из магазина "Хил" открио да је Лиза Пејџ у сведочењу пред конгресним комитетом изјавила да је "Русијагејт", истрага коју води Роберт Милер, уствари параван за злоупотребу капацитета контраобавештајних служби, које су шпијунирале Трампа и његов штаб током предизборне кампање, а сада га као председника саботирају: Bombshell Development: Lisa Page Reveals Plot Against Trump - PaulCraigRoberts.org

Безброј је доказа да некадашњи директор ЦИА-е Џон Бренан, бивши директор Еф-Би-Аја Џејмс Коми, Роберт Милер., Џејнс Клапер, Ендрју Мекејб, Питер Штрок, заменик главног тужиоца Род Розенштајн и Демократски национални комитет саучествују у велеиздаји - против америчког народа и председника Сједињених Америчких Држава, којег намеравају да збаце. А опет, нико од тих велеиздајника који су руководили обавештајним службама није оптужен, нити ухапшен, нити суђен за велеиздају. Розенштајн и Милер чак нису ни смењени са својих високих функција у правосуђу, и даље раде на пучу.

Што показује колико је моћан војно-безбедносни комплекс - његови оперативци су ван домашаја закона, потпуно заштићени, чак и кад почине велеиздају.