Пол Крејг Робертс: ЦИА, ФБИ и Министарство правде се уротили да свргну председника САД

Илустрација: Катехон

21. јула сам на свом веб-сајту објавио да је Џон Соломон из магазина "Хил" открио да је Лиза Пејџ у сведочењу пред конгресним комитетом изјавила да је "Русијагејт", истрага коју води Роберт Милер, уствари параван за злоупотребу капацитета контраобавештајних служби, које су шпијунирале Трампа и његов штаб током предизборне кампање, а сада га као председника саботирају: Bombshell Development: Lisa Page Reveals Plot Against Trump - PaulCraigRoberts.org

Безброј је доказа да некадашњи директор ЦИА-е Џон Бренан, бивши директор Еф-Би-Аја Џејмс Коми, Роберт Милер., Џејнс Клапер, Ендрју Мекејб, Питер Штрок, заменик главног тужиоца Род Розенштајн и Демократски национални комитет саучествују у велеиздаји - против америчког народа и председника Сједињених Америчких Држава, којег намеравају да збаце. А опет, нико од тих велеиздајника који су руководили обавештајним службама није оптужен, нити ухапшен, нити суђен за велеиздају. Розенштајн и Милер чак нису ни смењени са својих високих функција у правосуђу, и даље раде на пучу.

Што показује колико је моћан војно-безбедносни комплекс - његови оперативци су ван домашаја закона, потпуно заштићени, чак и кад почине велеиздају.

На чему раде и америчке преститутке. Ударнички. Зашто? Зато што мрзе Трампа и његове гласаче више него што воле Устав САД и владавину закона. Што их чини саучесницима у велеиздаји, који ће бити ухапшени, суђени и осуђени за своје недело.

Чак и они који разумеју шта се догађа и вољни су да о томе говоре, као што су бивши службеник ЦИА-е Реј Мекгаверн и сенатор Ренд Пол, зборе - мутно. Сенатор Пол тражи да се завереницима одузму дозволе за приступ поверљивим подацима, али не због комплота, него зато што их уновчавају као доброплаћени "експерти", који. поставши преститутке, могу да у својим перфомансима открију тајне податке.

Нема ниједног доказа да је Трамп руски агент. Али има колико год хоћете потврда да су ЦИА, ФБИ, Министарство правде и њихови некадашњи и садашњи руководиоци - први људи служби задужених за безбедност државе - саучесници у издаји Сједињених Америчких Држава.

А опет, једино што се може чути је то да је Трамп руски агент. Нема помена о завери ЦИА, Еф-Би-Аја и Министарства правде против легитимног председника Сједињених Америчких Држава, иако је њено постојање очигледно чак и бесловесним Американцима.

Као што се не збори ни о овоме: Бивши службеник ЦИА-е: Клинтон умешан у највећу издају у историји / Former CIA Officer: Clinton "Involved In Biggest Treason In History"

https://www.paulcraigroberts.org/


Напомена преводиоца: Све што је деда рекао - знате. Али његова препорука на крају чланка, да прочитате чланак Грега Хантера о издајништву Клинтона, могла би да изазове да се (и ви) запитате, када прочитате да су српског крвника потплатили Руси, зашто Русија није купила и безбедност Србије.

Одговор је, сматрам, у дилетантлуку руских обавештајних служби и државног руководства исказаном у случају Украјине, а сада и Јерменије.

Али тамо, као и у Србији, нема гаса и нафре, за разлику од Сирије и, у том погледу много богатијег, Ирана.

Стога ћу вам, још једном. препоручити да прочитате The mystery of Russia’s missing wealth shows how Putin retains his power. Не кажем да је све то истина, али кад видим руско шуровање с усташама и да Путин најављује да ће се Русија у спољној политици још више водити економским интересима (чијим?), онда...

Не пише нам се добро.


Претходно од истог аутора: Пол Крејг Робертс: Америчка дистопија

Аутор: Пол Крејг Робертс
Извор: CIA/FBI/DOJ Plot To Overthrow The President Of The United States - PaulCraigRoberts.org
Превео и приредио: Александар Јовановић / Ћирилизовано, на Дебијану

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!