Предлог непознатог читаоца: Верослав Јанковић директно из Мелбурна: Кинези су са лажним доларима купили Аустралију (ВИДЕО)

Veroslav Janković direktno iz Melburna: KINEZI SU SA LAŽNIM DOLARIMA KUPILI AUSTRALIJU:

У склопу серијала "Светло у свету" дипл. инж. електротехнике ВЕРОСЛАВ ЈАНКОВИЋ је говорио о тренутној ситуацији у Аустрали и осврнуо се на стање у Србији.

"У Аустралији, у држави Викторији где живим, ситуација је иста као у Србији и у државним службама се запошљавају само рођаци, старлете и љубавнице функционера. Кинези враћају лажне доларе у Аустралију и купују фарме, руднике, компаније и најбоље куће. У Србији је бивша власт опљачкала све живо, а сада Вучић и његови кондуктери пљачкају будуће генерације", рекао је Верослав Јанковић, експерт за аутоматизацију аутопутева и тунела.



* СЛЕДИТЕ СВЕТЛО, ШИРИТЕ ИСТИНУ И ПОДЕЛИТЕ ПРИЈАТЕЉИМА ОВАЈ ВИДЕО. *

Ако желите да будете део једне нове, СВЕТЛЕ Србије, придружите се Покрету СВЕТЛО и испуните приступницу на: http://www.pokretisvetlo.com/pristupnica.

ПОМОЗИТЕ РАД ПОКРЕТА СВЕТЛО И ТЕЛЕВИЗИЈЕ СВЕТЛО уплатом чланарине и донације на динарски рачун: 340-11022913-43, Ерсте банка АД, Нови Сад Прималац: Покрети Светло, Булевар краља Александра 17, Београд

или на: PayPal на адресу donacije@pokretisvetlo.com



* ПОСЕТИТЕ ПРОДАВНИЦУ ТВ СВЕТЛА: https://www.pokretisvetlo.com



#tvsvetlo#brankodragas#srbija

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!