Пређи на главни садржај

Јерменски политичар позива на "ограничавање односа" Јерменије с Москвом

 

 

Бивши посланик јерменског парламента Азат Аршакјан данас је упутио позив влади Николе Пашињана да ограничи политичке односе са Русијом. Тако је реаговао на руски став о решавању сукоба око Нагорно-Карабаха. 

По Аршакјану, у Русији се крше људска права, те стога Јерменија не би требало да одржава односе са њом. „Нека ово разумеју они који су Јерменију довели у исти војни блок са Русијом, Белорусијом, Казахстаном и Киргистаном. Ове земље сада дају оштре изјаве против Јерменије, што значи да ће њихово мешање [у тренутна непријатељства] нама само може да нашкоди“, рекао је Аршакјан.

 

Извор: Весник Кавказа

Напомена преводиоца: Нисам сигуран да ли је "Весник Кавказа" азербејџански или у власништву "Случајноруса". Како год, од избијања рата сви чланци су изразито проазербејџански. Али ова вест може да послужи као опомена, предлог за размишљање свима који безусловно подржавају спољнополитичке потезе Кремља.

Превод: Александар Јовановић / Ћирилизовано / Линукс Такс Чачанин, на Дебијан Линуксу

Коментари

Популарни постови са овог блога

Who is the Saker?

Almost a year ago to the day, I had the distinct displeasure of meeting the man who calls himself the Saker. Our professional relationship lasted less than a month, for reasons I will outline below. We parted on rancid terms and I swore to him that I would make his identity and ideological shortcomings public. I have waited until now due to milestone events in my own life and because, frankly, I was waiting to see what the loon would come up with next. As of the end of last year, I had been following the Saker blog for several years to get news of events in Donbass and when I learned he was looking for volunteers for a Serbian sister site, I applied for the job. My original idea was to contribute some translations on an ad hoc basis but Saker had just had a major falling out with the whole Serbian team and sacked the previous team leader, Aleksandar Jovanovic. He described Mr. Jovanovic as ,,a talented translator with paranoid psychotic tendencies". I didn't delve too de

Данијела Ружичић: Јеврејска окупација Србије ће постати све окрутнија и агресивнија (1)

Идеја о измештању становништва и институција у случају слома јеврејске државе датира још од првог арапско-израелског рата. У време хладног рата Израел је био свестан да је његов опстанак везан за судбину Америке и Британије. Без америчке подршке, Израел би нестао и поред великих губитака уједињене арапске војске. Израелско руководство је било у дилеми на који начин да одбрани после толико година поново успостављену државу.

Како красти без учинка: "Србин инфо"

Јооој ти Срби... Не наилази увек на разумевање код читалаца, али бука што је дижем кад неко покраде или другом припише продукцију "Ћирилизовано" даје резултате - крађа је све мање и мање, што се да видети на страницама Плагирано и непотписано (1) и Плагирано и непотписано (2 ) . Али лоповлука ипак има. Зашто је то важно, да крађа преводилачке продукције не буде?