Пређи на главни садржај

Стопа смртности експерименталним вакцинама за старије Израелце 40 пута је већа него од КОВИД-19

 

Фотографија: Шатерсток

Лајф сајт њуз је направио опсежну страницу о дешавањима у вези са вакцинама за КОВИД-19. 

Погледајте овде 

1. март 2021. (Лајф сајт њуз) - 

Иако је група независних лекара у јануару закључила да експерименталне КОВИД-19 вакцине „нису сигурније“ од самог вируса, нова анализа стопе смртности због вакцина у Израелу показује да је заиста могуће да се случај подигне на драматичан ниво. 

Поновна анализа података објављених од стране израелског Министарства здравља и др Хервеа Селигмана са Медицинског факултета за инфективне и тропске болести универзитета Екс-Марсеј и инжењера Хаима Јатива, укратко открива да је експериментална вакцина против мРНК из компаније Фајзер убила „око 40 пута више (старијих) људи него што би их сама болест убила“ током недавног петонедељног периода вакцинације. 

Бројке истовремено показују да је стопа смртности код млађих људи 260 пута већа од оне коју би вирус КОВИД-19 изазвао у датом временском оквиру.

Иако се пуна математичка анализа може наћи у самом чланку, аутори показују како је међу „вакцинисанима и старијима од 65 година 0,2% ... умрло током тронедељног периода разлике између доза, дакле око 200 међу 100 000.

„Ова застрашујућа слика проширује се и на оне испод 65 година“, изјавили су истраживачи. Током петонедељног процеса вакцинације „умрло је 0,05 одсто, што значи 50 међу 100.000. Ово треба упоредити са 0,19 на 100.000 умирућих од КОВИД-19 (који) нису вакцинисани ... Отуда је стопа смртности ове старосне групе порасла за 260 (пута) током овог петонедељног периода процеса вакцинације, у поређењу са њиховом природна стопа смртности од КОВИД-19 “.

По извештају Селигмана из  Израел нешенел њуз-а (ИНН) који је иначе израелско-луксембуршке националности, а дипломирао је биологију на Хебрејском универзитету у Јерусалиму и написао више од 100 научних публикација, ИНН извештава да истраживачи „немају никаквог сукоба или интереса осим што имају децу у Израелу“.

Јатив и Селигман утврђују да су чак и ови „процењени бројеви смртних случајева од вакцине вероватно много мањи од стварних бројева, јер представљају само оне који су дефинисани као КОВИД-19 смртни случајеви за тај кратак временски период и не укључују АВК проблеме као и срчане (и друге) догађаје који су резултат запаљивих реакција “.

Такође тврде да ови бројеви не „објашњавају дугорочне компликације“.

Поред тога, у року од неколико месеци очекују се „средњорочни и дугорочни нежељени ефекти вакцинације када ADE (Antibody-dependent Enhancement)” тј. ПЗА (побољшање зависно од антитела)“ почиње да се манифестује код оних који су примили експерименталну Фајзерову вакцину.

Као што су објаснили Амерички доктори с прве борбене линије (America's Frontline Doctors), АДЕ је процес „када антитела против ЦОВИД, створена вакцином, уместо да заштите особу, изазову тежу или смртоноснију болест када је особа касније изложена САРС-у или ЦоВ-2 у природи. Вакцина појачава инфекцију уместо да спречава штету.

Амерички доктори с прве борбене линије дају пример вакцине произведене за борбу против денга грознице, што је резултирало смрћу 600 деце на Филипинима због АДЕ-а и подношењем кривичних пријава против доносилаца одлука 2019. године из ових и више разлога. Амерички доктори с прве борбене линије и многи други лекари се снажно суптотстављују употреби ових експерименталних вакцина за већину људи, истовремено признајући да је она могућа само за старије од 70 година, али ипак признају да су такве инекције „већи ризик од раног или профилактичког лечења утврђеним лековима“ (погледајте изворе овде, овде, овде и овде).

С обзиром на ове стопе смртности, Jатив и Селигман такође имају оштре критике због снажног притиска који израелске власти намећу становништву да прими ове вакцине. Према ИНН-у, истраживачи називају ове драконске напоре „новим холокаустом“.

Протеклих недеља израелска влада нашла се на ударним насловним страницама када је практично створила систем „зелених пасоша“, омогућавајући људима којима је убризгана ињекција да добију зелени код, који им затим дозвољава улазак на места за забаву и разоноду.

С обзиром на то да се Израел поново отвара након двомесечног закључавања, зелени пасош би добили само они који су вакцинисани, а не људи који су имали негативан тест на вирус. Предложене погодности укључују приступ „небитним“ предузећима, као и то да им се не тражи самоизолација, тј. ако је особа идентификована да је имала блиски контакт са потврђеним случајем КОВИД-19. Такође особа се не мора се самоизоловати након повратка из подручја које Влада назива „црвеном локацијом“.

Упркос томе што нема доказа да ове експерименталне вакцине заправо спречавају пренос вируса, израелски министар здравља Џули Еделсштајн рекао је након пуштања „пасош” вакцине да је вакцинисање морална дужност: "То је део наше међусобне одговорности.“ Отишао је даље, изјавивши: „Ко се не вакцинише, биће пуштен низ воду.“

Зелени пасош се мора обнављати сваких шест месеци, и упркос томе што га има, појединац се и даље мора придржавати правила маскирања и физичког удаљавања. Јерусалем пост такође извештава да се разматра увођење закона који би послодавцима омогућио да невакцинисане људе не запошљавају. Такве мере подстакле су и Бизнис инсајдер да Израел описује као „земљу која води рат против невалцинисаних“. У међувремену, др Ентони Фаучи главни медицински саветник председника Џозефа Бајдена, одговор Израела на вакцинацију назвао је „изванредно добрим“.


Извор: Лајф сајт

За "Ћирилизовано"

Радмило Потић


Коментари

Популарни постови са овог блога

Гилад Ацмон: Вакси нација - изабрана нација

  Нетањаху: Моја основна мисија као премијера је да обезбедим 36 милиона вакцина против Короне у следећој години Пише: Гилад Ацмон Премијер Нетањаху је  изјавио  да је Израел спреман да обезбеди или произведе 36 милиона вакцина у следећој години. Ако се питате зашто нацији од девет милиона људи, која је половини свог становништва већ дала две дозе  Фајзерове вакцине  треба 36 милиона вакцина, одговор је поражавајући: масовна кампања вакцинације може помоћи Нетањахуу да обезбеди победу на предстојећим изборима, али је дугорочни утицај на здравље нације у најмању руку „непознат“. Да будемо мало реалнији, вероватно је катастрофалан. Током конференције за штампу Нетањаху је признао, „што се тиче вакцина које имамо, нико не зна колико трају ... Морамо се припремити за најгори сценарио. Најгори сценарио је да се морамо вакцинисати (два пута) сваких пола године “, што значи набавку чак 36 милиона вакцина, под претпоставком да се за свих 9 милиона Израелаца требују две дозе вакцина сваких шес

Who is the Saker?

Almost a year ago to the day, I had the distinct displeasure of meeting the man who calls himself the Saker. Our professional relationship lasted less than a month, for reasons I will outline below. We parted on rancid terms and I swore to him that I would make his identity and ideological shortcomings public. I have waited until now due to milestone events in my own life and because, frankly, I was waiting to see what the loon would come up with next. As of the end of last year, I had been following the Saker blog for several years to get news of events in Donbass and when I learned he was looking for volunteers for a Serbian sister site, I applied for the job. My original idea was to contribute some translations on an ad hoc basis but Saker had just had a major falling out with the whole Serbian team and sacked the previous team leader, Aleksandar Jovanovic. He described Mr. Jovanovic as ,,a talented translator with paranoid psychotic tendencies". I didn't delve too de