The Saker: Италијански блог Степског сокола сада је и званично на мрежи !

Драги пријатељи,

имам задовољство што могу да вас обавестим о "рођењу" најновијег члана наше заједнице Степског сокола - италијанском Blog Italiano VineyardSaker. Можете га посетити ако испратите ову везу:http://www.vineyardsaker.it/

Мислим да ће они који говоре италијански бити одушевљени овим догађајем. Људи који раде на овом блогу су заиста веома занимљиви и добри људи, сигуран сам да ће се права заједница окупити око италијанског блога.

(Напомена: Подсећам вас да је сваки блог Степског сокола 100% независан у својој уређивачкој политици и унутрашњој организацији. Ово је и разлог зашто расте на начин који зовем "спонтана самоорганизација", а не према неком од врха на доле моделу. Природно, наша заједница дели неке заједничке вредности, као што су категорично противљење империјализму, без обзира која је земља у питању; супротстављање "Новом светском поретку" и његовој финансијској, друштвеној, културној и економској репресији; заједничка нам је потрага за "истином" у и преко чињеница, наравно, али је тражимо и у вишем смислу, правде, моралности и етике. Одбијамо униполарни свет и тражимо свет разнолик и мултиполарни, којим влада међународно право и суверенитет сваког члана је признат и прихваћен. Такође, сви негујемо прави плурализам и отворену и интелигентну размену различитих идеја. Али не делимо једну једину идеологију. Неки од нас су религиозни, други нису. Неки су прилично либерални/прогресивни, други су конзервативног погледа на свет. Али сви желимо да понудимо алтернативу испирању мозга, пропаганди и зомбификацији излагањем масовним медијима, и сви желимо да људима помогнемо у тренутном "информативном рату" који се води измежу Империје и остатка света.)

И да додам једну врло важну молбу:

Као и свима у нашој заједници, и италијанском блогу су преко потребни преводиоци, посебно са руског на италијански и са енглеског на италијански. Ако можете да нам помогнете, чак и само неколико сати недељно, замолићу вас да се јавите италијанском блогу на адресу:

Ако можете, помогните нашем италијанском блогу ! Важи ?

Срдачан поздрав и хвала свима,

The Saker

Извор:The Vineyard of the Saker: The Italian Saker blog is now officially online!
Превод: Ћирилизовано за The Saker Српски

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!