Бљак пропаганда: "Песма о Путину" (Видео)

Ћирилизовано: Има пропаганде и "пропаганде". Овај кичерај - макар настао из искрене родољубивости, то неукусу уопште није сметало - запазио је антируски/антипутиновски The Moscow Times, а пренела, да простите, РТС. Е сад, "руско" гласило ради оно због чега се у њега сипа амерички новац, али шта хоће РТС? Има и код антисрпских пропагандиста сарказма, рецимо "млада патриоткиња", али... Полако, сазнаћемо од Карлеуше и сличних (добро, "Џеј Кеј" је чедерка, али ваљда има нека певаљка да "воли" Вучића).

Да, и Блиц сеири:  Blic Online | Lepa ruska patriotkinja zapalila internet: Ti si Putin, vrištim za tobom, povedi me sa sobom!

Песма о Путину хит на интернету





Песма руске певачице Мариjе Јакушеве „Мој Путин“ за само неколико дана направила је пометњу у онлајн свету – прегледана је више од милион пута, што су приметили и бројни светски медији који су писали о њој.

Двадесетдеветогодишња Марија Јакушева, чије је уметничко име Машени Мај, долази из трећег најмногољуднијег руског града, Новосибирска.





„Успркос свету, враћаш нам Крим, и након тога, слободан од свих, обновићеш наш савез. А шта је са мном? Очарана сам и опчињена...“, стихови су песме која је део Јакушевиног албума који је издала прошле године.

У првом делу спота видимо је у хаљини руских боја, у којој, подижући руке, позива Путина да је поведе са собом „у боље сутра“.

У другом делу носи хаљину боја украјинске заставе па се налази у рушевинама, притом молећи председника Русије да је избави и води са собом.

Млада патриоткиња између осталог пева: „Ти си Путин, ти си тако Путин, желим бити с тобом, вриштим за тобом, поведи ме са собом“, преноси The Moscow Times.


Извор: РТС : Песма о Путину хит на интернету
Приредио: Александар Јовановић

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!