Пређи на главни садржај

Бљак пропаганда: "Песма о Путину" (Видео)

Ћирилизовано: Има пропаганде и "пропаганде". Овај кичерај - макар настао из искрене родољубивости, то неукусу уопште није сметало - запазио је антируски/антипутиновски The Moscow Times, а пренела, да простите, РТС. Е сад, "руско" гласило ради оно због чега се у њега сипа амерички новац, али шта хоће РТС? Има и код антисрпских пропагандиста сарказма, рецимо "млада патриоткиња", али... Полако, сазнаћемо од Карлеуше и сличних (добро, "Џеј Кеј" је чедерка, али ваљда има нека певаљка да "воли" Вучића).

Да, и Блиц сеири:  Blic Online | Lepa ruska patriotkinja zapalila internet: Ti si Putin, vrištim za tobom, povedi me sa sobom!

Песма о Путину хит на интернету

Песма руске певачице Мариjе Јакушеве „Мој Путин“ за само неколико дана направила је пометњу у онлајн свету – прегледана је више од милион пута, што су приметили и бројни светски медији који су писали о њој.

Двадесетдеветогодишња Марија Јакушева, чије је уметничко име Машени Мај, долази из трећег најмногољуднијег руског града, Новосибирска.

„Успркос свету, враћаш нам Крим, и након тога, слободан од свих, обновићеш наш савез. А шта је са мном? Очарана сам и опчињена...“, стихови су песме која је део Јакушевиног албума који је издала прошле године.

У првом делу спота видимо је у хаљини руских боја, у којој, подижући руке, позива Путина да је поведе са собом „у боље сутра“.

У другом делу носи хаљину боја украјинске заставе па се налази у рушевинама, притом молећи председника Русије да је избави и води са собом.

Млада патриоткиња између осталог пева: „Ти си Путин, ти си тако Путин, желим бити с тобом, вриштим за тобом, поведи ме са собом“, преноси The Moscow Times.


Извор: РТС : Песма о Путину хит на интернету
Приредио: Александар Јовановић

Коментари

Популарни постови са овог блога

Гилад Ацмон: Вакси нација - изабрана нација

  Нетањаху: Моја основна мисија као премијера је да обезбедим 36 милиона вакцина против Короне у следећој години Пише: Гилад Ацмон Премијер Нетањаху је  изјавио  да је Израел спреман да обезбеди или произведе 36 милиона вакцина у следећој години. Ако се питате зашто нацији од девет милиона људи, која је половини свог становништва већ дала две дозе  Фајзерове вакцине  треба 36 милиона вакцина, одговор је поражавајући: масовна кампања вакцинације може помоћи Нетањахуу да обезбеди победу на предстојећим изборима, али је дугорочни утицај на здравље нације у најмању руку „непознат“. Да будемо мало реалнији, вероватно је катастрофалан. Током конференције за штампу Нетањаху је признао, „што се тиче вакцина које имамо, нико не зна колико трају ... Морамо се припремити за најгори сценарио. Најгори сценарио је да се морамо вакцинисати (два пута) сваких пола године “, што значи набавку чак 36 милиона вакцина, под претпоставком да се за свих 9 милиона Израелаца требују две дозе вакцина сваких шес

Стопа смртности експерименталним вакцинама за старије Израелце 40 пута је већа него од КОВИД-19

  Фотографија: Шатерсток Лајф сајт њуз је направио опсежну страницу о дешавањима у вези са вакцинама за КОВИД-19.  Погледајте овде   1. март 2021. ( Лајф сајт њуз ) -  Иако је група независних лекара у јануару закључила да експерименталне КОВИД-19 вакцине „нису сигурније“ од самог вируса, нова анализа стопе смртности због вакцина у Израелу показује да је заиста могуће да се случај подигне на драматичан ниво.  Поновна анализа података објављених од стране израелског Министарства здравља и др Хервеа Селигмана са Медицинског факултета за инфективне и тропске болести универзитета Екс-Марсеј и инжењера Хаима Јатива, укратко открива да је експериментална вакцина против мРНК из компаније Фајзер убила „око 40 пута више (старијих) људи него што би их сама болест убила“ током недавног петонедељног периода вакцинације.  Бројке истовремено показују да је стопа смртности код млађих људи 260 пута већа од оне коју би вирус КОВИД-19 изазвао у датом временском оквиру. Иако се пуна математичка анализа

Who is the Saker?

Almost a year ago to the day, I had the distinct displeasure of meeting the man who calls himself the Saker. Our professional relationship lasted less than a month, for reasons I will outline below. We parted on rancid terms and I swore to him that I would make his identity and ideological shortcomings public. I have waited until now due to milestone events in my own life and because, frankly, I was waiting to see what the loon would come up with next. As of the end of last year, I had been following the Saker blog for several years to get news of events in Donbass and when I learned he was looking for volunteers for a Serbian sister site, I applied for the job. My original idea was to contribute some translations on an ad hoc basis but Saker had just had a major falling out with the whole Serbian team and sacked the previous team leader, Aleksandar Jovanovic. He described Mr. Jovanovic as ,,a talented translator with paranoid psychotic tendencies". I didn't delve too de