Како Италијани реагују на америчке грицкалице (ВИДЕО)

Извор: Pravda.Ru photo archive
У САД већина људи једе храну која једва да се може назвати храном. Оно што Американци свакодневно стављају у себе није ништа друго до мешавина обрађених хемикалија и дехидрираног додатног материјала.

Недавно се на Јутјубу појавио серијал занимљивих и врло духовитих видеа о људима из различитих земаља света како покушавају да једу храну других народа. У скорашњем видеу, на пример, младе Корејанке први пут долазе у додир са америчким грицкалицама. Занимљиво је то што је и корејска храна прилично обрађена, али америчка... То у другом видеу и Италијани покушавају да једу - "snacks", америчке хемијске грицкалице из пластичних кесица.

Реакције? Као да их се тера да једу сточну храну или... штогод горе. Али такви производи вребају из 90% продавница. Амерички потрошачи већ дуго говоре о прерађеном ђубрету у виду хране, међутим, требало је времена да прича потече артеријама америчке јавности. Сада видимо бум органске хране, пад "Мекдоналдса"... доста тога се дешава. Ипак, многи грицкају "дорито"...

И поред тога што је доказано да процесуирана храна смањује IQ, "то" је и даље велики део америчке исхране.

На крају видеа, млади Италијан лепо саветује Американце: "Има и других ствари које се могу јести. Стварно."

А други: "После овога, мислим да никад нећу ићи у Америку."


Извор: Italians disgusted by American chemical snacks. Video - English pravda.ru
Избор и превод: Ћирилизовано за СРБИН.ИНФО

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!