Пол Крејг Робертс: Грци сами траже пропаст

Томас Франк је пре неколико година објавио књигу "Шта се то дешава с Канзасом" ( What’s the Matter with Kansas), о Американцима испраних мозгова који гласају против сопствених економских и политичких интереса.

Тотална глупост популуса чини га немоћним пред алавима. Данас би Томас Франк могао да исто питање постави због онога што чини грчки пук. РТ је 22. јуна известила о великим демонстрацијама Грка у Атини, Грка који вију ЕУ заставе и захтевају да их њихова влада прода Тројци.

Грци су толико одлучни да буду "Еуропа" да су спремни да се економски сахране и престану да постоје као суверена држава.. Идиоти који су учествовали на тим демонстрацијама су учинили да грчкој влади буде тешко, ако не и немогуће, да ублажи оштре мере штедње које су једнопроценташи наметнули читавом грчком народу.

Грци су више од свих народа Запада искусили безочност и алавост једнопроценташа, а опет пристају на њихово малтретирање, само да буду "Еуропљани".

Право је чудо што Алексис Ципрас није поднео оставку и идиотски популус отерао у... пакао.

ЕУропски Грци (Фото: Ројтерс / Јанис Лиакос)

Ћирилизовано: Е, шта би наш Алек дао за такав пук. Јесте, има он, како кажу, бар 50 одсто есенесоваца и сличног блага, али... Мањина је опасна, мањина је увек водила напред.

Ништа ново под капом небеском, Робертс је престрог према мученим Грцима. Ако Тројка нечега има то је пара, поткупљивост је човекова бољка откад постоји, а да нису само новинари и тзв. експерти поткупљиви (Ћирилизовано: ММФ поред новинара "тренирао" и грчке "експерте"?) видели смо свуда - у петооктобарској и данашњој Србији, на нашу вечиту бруку и срамоту, најјасније.


Аутор: Пол Крејг Робертс
Извор: Greek People Demand Their Own Destruction -- Paul Craig Roberts - PaulCraigRoberts.org
За СРБИН.ИНФО превео и приредио: Александар Јовановић / Ћирилизовано

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!