War News Update: Француска војска се припрема за грађанске немире


Француске снаге безбедности страхују да ће исламисти извести ракетни или напад у стилу 11.9. / French intelligence fears Islamist 'missile strike on airliner' or 9/11-style attack:

"Француске снаге безбедности се припремају за случај грађанских немира и страхују да би могло доћи до ракетног или каквог напада сличног оном 11-9. у САД - каже извор близак француској обавештајној служби...

Према њему, војска је направила планове за "реапропријацију државне територије" - враћање контроле над квартовима где је становништво постало непријатељски расположено према снагама безбедности и где се оружје лако набавља. Такође: "У предграђима има много отуђене и бесне деце имиграната четврте генерације и могућност радикализације је све вероватнија."

У хаосу после пада либијског диктатора Моамера Гадафија, француски званичници су ту севернофричку земљу описали као "базар оружја".

Уредник WNU: Питање је само која ће земља пре експлодирати и утонути у насиље: Француска или Сједињене Америчке Државе. Муслимани "Французи" су већином лојални Исламској, а не француској држави и њеним данашњим вредностима. Темпирана бомба откуцава, а нема се куд. Сви смо у клопци.

Извор: War News Update
Избор и превод: Ћирилизовано за СРБИН.ИНФО


Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!