Империјализам Ротшилда, преститутке и избеглице

Карта Ерец Израела (Великог Израела) из Хагаде Абрахама Бен Јакоба, Амстердам 1695. Извор: Википедија

Западни корпоративни медији о бујици избеглица у Европу извештавају на начин који се лако могао предвидети. Уместо да поставе непријатно и тешко питање зашто те силне хиљаде очајних људи углавном из Сирије, Ирака, Либије и Авганистана напуштају свој свакодневни живот, домове и имовину и потежу на опасан пут ка северу, преститутке наричу над људском трагедијом и третманом избеглица у разним европским земљама.

Клинички гледано, то је класичан случај дистанцирања и порицања. Такво стање је на Западу хронично, јер овде, не марећи за повремене протесте, ратна машинерија империјалиста меље ли меље.

Што нас доводи до још болнијег одговора на то тешко питање: зашто? Једноставно речено, зато што су САД и НАТО савезници - као и обично у служби Ротшилдових и банкстера из Лондонског ситија - бомбардовали, напали и окупирали, уз помоћ својих лажних терориста под фирмом Ал Каида и Исламска држава - све те земље.

Не би било никакве европске избегличке кризе да их нисмо систематски уништили, њихову инфраструктуру и њихов народ, од којих, гле чуда, ниједана није левичарио.

 Још важније, Ирак поседује друге највеће резерве нафте на свету, Авганистан је светско средиште производње мака коју контролише Круна, Сирија има велике резерве гаса и стоји на путу "израелској" води, а Либија је, била бар, најбогатија афричка држава на стратешки важној тачки Средоземља.

Да психопатска светска елита планира да читаву ову област очисти од тамнопутог живља помоћу Мосадове Исламске државе, тако да онда може да инсталира своје марионете и отпочне са екстракцијом ресурса, свакако није ништа чудно и ван граница већ познатог.

Приде ће избезумити европску крајњу десницу са "илегалним имигрантима". Сукоб цивилизација је насушна потреба олигархије: ако јој успе да мрзимо другога, друге јаднике, онда је мирна, нико њу не дира.

Завади па владај

Било да је "велико спремање" Леванта и Северне Африке део неког великог плана за "Велики Израел" или служи за проширени "Саудијски калифат" (и једно и друго алатке Ротшилдових), једна ствар је сигурна. Садашњи талас избеглица је само први.

На недавним путовањима у Гватемалу и Непал, а у обе државе сам био и раније, могао сам јасно да видим њихову трансформацију од земље Трећег у земљу Четвртог света. Немају више ни елементарних ствари као што је чиста вода. Девастација животне средине тамо је невероватних размера.

Банкстери су својим корпоративним пипцима током последњих деценија многим земљама опљачкали скоро све ресурсе, и оставили људе без ичега осим гомиле дугова, уништене животне средине и екстремног сиромаштва. Империјализам је покупио свој данак.

Дакле, како светска привреда сада тоне, можемо очекивати још више избеглица. Када сретнете неког, дајте му нешто за јело или ћебе. То је најмање што можете учинити после свих тих година у којима сте уживали у јефтином бензину, кафи и одећи, које су, хтели то ви или не, намакле владе које сте ви бирали а контролишу корпорације.

Ми, народ, морамо да се удружимо и кренемо у чеони напад на психопате жедне крви и ратова. И морамо признати да је ову криза избеглица изазвала империјалистичка спољна политика која се мора променити.

Извор: Eretz Yisrael « Eretz Yisrael - TruTube.TV

Користан линк: Бебама на полицију или, како тврди "Блиц": "SUZAVCEM NA BEBE Najpotresniji dokaz užasa na Horgošu"

Аутор: Дин Хендерсон
Извор: Left Hook by Dean Henderson
Избор и превод: Ћирилизовано за СРБИН.ИНФО

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!