Пређи на главни садржај

Сједињене Америчке Државе одржале успешне украјинске изборе


Уочи избора за украјински парламент, један од саветника рекао је Обами у Овалној соби: “Господине, нови парламент ће бити звер, беснеће против Русије …”

И би.

Нова украјинска Врховна рада је 100% проамеричка и русофобична. Што је било за очекивати, јер изборима су “хендловали” амерички специјалисти.

По њиховом наређењу су кажњеници ставили бирачка места под “заштиту” (стражу) под припремљеним формалним изговором “да се спрече провокације ФСБ”. Истовремено, на местима одређеним за гласање, Наливајченкови СБУ агенти су могли да раде шта су хтели: попуњавају кутије са претходно испуњеним гласачким листићима, згозовљују избројане гласове и протокол, итд.

Међутим, није све ишло глатко. Из Кијева је стигла сензационална вест ! Извор из Централне изборне комисије је пријавио, да Љашко, према неким посматрачима у својству приватног лица на бирачким местима, чврсто држи друго место и да се приближава Порошенку. Господари су се згранули. И онда је – пажња, молим ! – представник амбасаде САД, који је све време избора био у Канцеларији главног изборног повереника, наредио (цитирамо кијевски извор): “Ресетујте Љашкове гласове у корист Јацењука.”! Одма’ ! Отворен текст је преко телефонске линије сместа достављен свим бирачким местима !

Чега другог може бити новог у украјинској Врховној ради, изузев антируског једа и беса ? Јацењук се са Љашковим гласовима поравњао са Порошенком и чврсто засео у парламент, подупрт будућом коалицијом са неумољивим фашистичким крилом: Љашком, Тјањибоком, Садовојем и трајно везаном за њих Тимошенко.

Порошенко чак није имао ни конкурента, већ непријатеља у лику Јацењука. То је амерички трик: створити конкурентно окружење у окупационој влади, када свако сваког блати. Тако су пројектовани сви окупаторски проамерички режими у свим окупираним земљама. Стратешки, на изборима су победиле Сједињене Америчке Државе. Према томе, мира бити неће !

Тактички гледано, на изборима су победила тројица олигарха: Порошенко, Коломојски и Левочкин, који финансирају промоцију својих плебејаца у Парламент. Стога је даљи пад животног стандарда загарантован!

ПС: Највеће изненађење ових избора је Јацењуков Народни фронт. На прошлим изборима је добио само 10% гласова. У светлу свега што се догађало после Мајдана јасно је да чак ни украјински националисти с њим нису задовољни. Али сада знамо где је нашао магични подстицај.


Аутор: Александар Жилин
Превела са руског на енглески: Кристина Рус
Извори: Руководитель Центра изучения общественных прикладных проблем и Fort Russ: United States holds successful elections in Ukraine
Превод: Ћирилизовано за The Saker Српски

Коментари

Популарни постови са овог блога

Гилад Ацмон: Вакси нација - изабрана нација

  Нетањаху: Моја основна мисија као премијера је да обезбедим 36 милиона вакцина против Короне у следећој години Пише: Гилад Ацмон Премијер Нетањаху је  изјавио  да је Израел спреман да обезбеди или произведе 36 милиона вакцина у следећој години. Ако се питате зашто нацији од девет милиона људи, која је половини свог становништва већ дала две дозе  Фајзерове вакцине  треба 36 милиона вакцина, одговор је поражавајући: масовна кампања вакцинације може помоћи Нетањахуу да обезбеди победу на предстојећим изборима, али је дугорочни утицај на здравље нације у најмању руку „непознат“. Да будемо мало реалнији, вероватно је катастрофалан. Током конференције за штампу Нетањаху је признао, „што се тиче вакцина које имамо, нико не зна колико трају ... Морамо се припремити за најгори сценарио. Најгори сценарио је да се морамо вакцинисати (два пута) сваких пола године “, што значи набавку чак 36 милиона вакцина, под претпоставком да се за свих 9 милиона Израелаца требују две дозе вакцина сваких шес

Стопа смртности експерименталним вакцинама за старије Израелце 40 пута је већа него од КОВИД-19

  Фотографија: Шатерсток Лајф сајт њуз је направио опсежну страницу о дешавањима у вези са вакцинама за КОВИД-19.  Погледајте овде   1. март 2021. ( Лајф сајт њуз ) -  Иако је група независних лекара у јануару закључила да експерименталне КОВИД-19 вакцине „нису сигурније“ од самог вируса, нова анализа стопе смртности због вакцина у Израелу показује да је заиста могуће да се случај подигне на драматичан ниво.  Поновна анализа података објављених од стране израелског Министарства здравља и др Хервеа Селигмана са Медицинског факултета за инфективне и тропске болести универзитета Екс-Марсеј и инжењера Хаима Јатива, укратко открива да је експериментална вакцина против мРНК из компаније Фајзер убила „око 40 пута више (старијих) људи него што би их сама болест убила“ током недавног петонедељног периода вакцинације.  Бројке истовремено показују да је стопа смртности код млађих људи 260 пута већа од оне коју би вирус КОВИД-19 изазвао у датом временском оквиру. Иако се пуна математичка анализа

Who is the Saker?

Almost a year ago to the day, I had the distinct displeasure of meeting the man who calls himself the Saker. Our professional relationship lasted less than a month, for reasons I will outline below. We parted on rancid terms and I swore to him that I would make his identity and ideological shortcomings public. I have waited until now due to milestone events in my own life and because, frankly, I was waiting to see what the loon would come up with next. As of the end of last year, I had been following the Saker blog for several years to get news of events in Donbass and when I learned he was looking for volunteers for a Serbian sister site, I applied for the job. My original idea was to contribute some translations on an ad hoc basis but Saker had just had a major falling out with the whole Serbian team and sacked the previous team leader, Aleksandar Jovanovic. He described Mr. Jovanovic as ,,a talented translator with paranoid psychotic tendencies". I didn't delve too de