The Saker: О фонтовима и другим питањима у вези блога


Народе,

као прво, сетите се да је овај блог у БЕТА верзији. Друго, имајте на уму да ИТ људи који ми помажу имају сопствени живот, значи посао, породицу, пријатеље и потребу да имају мало слободног времена за себе. Треће, имајте на уму да, иако сам свестан проблема с фонтом, ја не могу да издам наређење које сместа мора да буде извршено, не само зато што верујем да је наређивање погрешно, већ и зато, што с обзиром да волонтере не плаћам (ништа!), треба да будем проклето захвалан за оно што раде, а не постављају захтеве или рокове.

Ја сам искрено запањен што неки од вас показују нестрпљење код тако минорних питања као што су фонтови и мобилна верзија. Ако вас те ствари баш толико сврбе, лепо ми пошаљите новац да ИТ волонтерима платим њихове реалне зараде, па онда можете захтевати да се рокови поштују.

Најзад, ту је и други, оригинални сајт. Ако вам се овај толико не свиђа - молим лепо - идите на други. Али, молим вас, без звоцања о фонтовима, шаблонима, мобилној верзији и другим минорним и ПРИВРЕМЕНИМ проблемима.

Хвала на разумевању,

The Saker

Напомена шефа редакције The Saker Српски: Хвала вам, пријатељи, нама се нико није јавио са сличним захтевима. Опет, и са српским блогом је сличан случај, у Бета верзији је, има на њему још доста да се ради. У томе нам помажу Степски соко (од средстава његових донатора је плаћен и наш сервер), француске колеге (поздрав за Франсоа и Алиасу), а за додатне трошкове се брине уредник, пук. Ђошић - али не желимо никакве донације. Још. И бар 100 дана, док не покажемо да вам и овако нешто значимо, да завређујемо ваше време и пажњу.

Али то не важи за преводиоце. Њих тражимо и увек ће их бити мало. Позивамо оне међу вама који знају стране језике и умеју да преводе (различита ствар, врло) да нам се јаве на thesakersrpski@yandex.com.

Хвала,

Александар

Извор: About the fonts and other blog issues
Превод: Ћирилизовано за The Saker Српски

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!