Џон Мекејн угошћава команданте украјинских казнених експедиција

Амерички сенатор Џон Мекејн, познат по свом антируском ставу, планира састанак са новоизабраним посланицима Врховне Раде. Међу њима су команданти украјинских казнених експедиција.


Семен зла у посети код својих америчких покровитеља
Семен Семенченко ( казнена експедиција “Донбас”), Јуриј Береза (казнена експедиција “Дњепар”) и Андреј Тетерук (казнена експедиција “Миротворац”). Посланици су већ отишли у Вашингтон да учине посету старом војном пилоту, који је некада окусио живот ратног заробљеника у Вијетнаму.

Семјонченко је “шеровао” вест на својој Фејсбук страници: “Три посланика лете у Вашингтон на један дан да се састану са сенатором Џоном Мекејном. У транзиту смо слетели у Франкфурту.”

Амерички сенатор Џон Мекејн чини све што може не би ли помогао кијевском режиму. Мекејн и други амерички политичари поздрављају долазак команданата украјинских казнених експедиција.

Доследност: Мекејн са вођама Исламске државе, још једног пројекта САД
Семјон Семјонченко је рекао да је посетио Вашингтон средином септембра, када је потписао уговор са пензионисаним америчким инструкторима, о обуци украјинских војника методама које користе амерички маринци.

Припадници казнене експедиције Украјинске државе

Извор: John McCain welcomes commanders of Ukrainian punitive troops – English pravda.ru
Превео и приредио: Александар Јовановић за The Saker Српски

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!