АПЕЛ ЗА ПОМОЋ НАШЕМ ПРИЈАТЕЉУ Драгославу Бокану




Наш драги пријатељ Драгослав Бокан ових дана пролази кроз велико и тешко животно искушење; води нову битку, овога пута за своје оздрављење! После више година током којих нам је био узданица, путоказ, светионик, најмудрији и најдражи учитељ, који је несебично жртвовао себе и своје драгоцено време зарад нас, дошао је тренутак када је њему потребна наша помоћ. Наша сасвим конкретна, а не виртуелна, помоћ! И то хитно!

Наша идеја састоји се у томе да свако од нас, ко то жели и може, уплати одређену суму новца на наменски рачун који је отворен, а којим ће управљати његова супруга Жељка Здјелар.
А зашто? Зато што наш брат у овом тешком тренутку не може да зарађује за живот, ни за егзистенцију своје породице (жене и четворо деце, од којих најмлађе дете има месец дана), па самим тим не може ни себи да обезбеди неопходне лекове.



Ако би само петина нас, његових (фејсбук) пријатеља (дакле, око хиљаду људи), уплатила барем по хиљаду динара, то би већ била значајна помоћ. Наравно, свако према својим могућностима (значиће и мањи износ). Запитајте се да ли бисте платили улазницу за његово предавање? За многе је одговор, без икакве сумње, потврдан!

Уместо улазнице, хајде да заједно, удруженим снагама, помогнемо нашем незаменљивом Драгославу! У више наврата, када је накратко прекидао писање свог фејсбук дневника, он је објашњавао како није успео да откупи време, своје слободно време, за ову активност. Сада смо ми у прилици да откупимо време и уместо њега и за њега! Време за његово лечење и преко потребан одмор, са спокојан сан, и његов и њему најмилијих, ослобађајући их макар финансијске бриге која им виси над главом! Док нам се он не врати здрав и снажан, као што је пре био.


Важна напомена: Ову акцију у потпуности су организовали пријатељи и поштоваоци Драгослава Бокана. Он сам ни на који начин (дакле, ни идејно) није учествовао у овоме. Тачније, све је започето без његовог знања.


Апелујемо и молимо да, уколико желите и можете да помогнете, то одмах учините, без одлагања! Сада је неопходно да пређемо са вербалне подршке и лепих жеља на конкретна дела, без премишљања, одмеравања и сумњичавости.


Бог вас благословио и хвала од срца свима који се одазову овој акцији!


С поштовањем,
Љиљана Бјелица,
дефектолог и новинар, пријатељ Урбаног књижевног круга




Инструкције за уплату на динарски рачун Рачун је отворен на име супруге Драгослава Бокана, Жељке Здјелар
Број рачуна: 160-5100102326167-08
Banca Intesa ad Beograd
Милентија Поповића 7б
11070 Нови Боград

INSTRUCTIONS FOR CUSTOMER TRANSFERS IN USD 56. Intermediary:
SWIFT code: BCITUS33
ABA routing code: 026005319
Intesa Sanpaolo spa
New York
NY, United States

57. Account With Institution:
DBDBRSBG
Banca Intesa ad Beograd
Milentija Popovica 7b
11070 Novi Beograd
Republic of Serbia

59. Beneficiary Customer
IBAN RS35160513020184044826
ZELJKA ZDJELAR
DOBROVOLJACKA 25 BEOGRAD,
SRBIJA

70. Remittance information (mandatory field)






Извор:  АПЕЛ ЗА ПОМОЋ НАШЕМ ПРИЈАТЕЉУ Драгославу Бокану - Снага Народа - Снага Народа

INSTRUCTIONS FOR CUSTOMER TRANSFERS IN EUR 56. Intermediary:
BCITITMM
Intesa Sanpaolo spa
Milano
Italy


57. Account With Institution:
DBDBRSBG
Banca Intesa ad Beograd
Milentija Popovica 7b
11070 Novi Beograd
Republic of Serbia

59. Beneficiary Customer:
IBAN RS35160513020184044826
ZELJKA ZDJELAR
DOBROVOLJACKA 25 BEOGRAD, SRBIJA

70. Remittance information (mandatory field

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!