Пређи на главни садржај

АПЕЛ ЗА ПОМОЋ НАШЕМ ПРИЈАТЕЉУ Драгославу Бокану
Наш драги пријатељ Драгослав Бокан ових дана пролази кроз велико и тешко животно искушење; води нову битку, овога пута за своје оздрављење! После више година током којих нам је био узданица, путоказ, светионик, најмудрији и најдражи учитељ, који је несебично жртвовао себе и своје драгоцено време зарад нас, дошао је тренутак када је њему потребна наша помоћ. Наша сасвим конкретна, а не виртуелна, помоћ! И то хитно!

Наша идеја састоји се у томе да свако од нас, ко то жели и може, уплати одређену суму новца на наменски рачун који је отворен, а којим ће управљати његова супруга Жељка Здјелар.
А зашто? Зато што наш брат у овом тешком тренутку не може да зарађује за живот, ни за егзистенцију своје породице (жене и четворо деце, од којих најмлађе дете има месец дана), па самим тим не може ни себи да обезбеди неопходне лекове.Ако би само петина нас, његових (фејсбук) пријатеља (дакле, око хиљаду људи), уплатила барем по хиљаду динара, то би већ била значајна помоћ. Наравно, свако према својим могућностима (значиће и мањи износ). Запитајте се да ли бисте платили улазницу за његово предавање? За многе је одговор, без икакве сумње, потврдан!

Уместо улазнице, хајде да заједно, удруженим снагама, помогнемо нашем незаменљивом Драгославу! У више наврата, када је накратко прекидао писање свог фејсбук дневника, он је објашњавао како није успео да откупи време, своје слободно време, за ову активност. Сада смо ми у прилици да откупимо време и уместо њега и за њега! Време за његово лечење и преко потребан одмор, са спокојан сан, и његов и њему најмилијих, ослобађајући их макар финансијске бриге која им виси над главом! Док нам се он не врати здрав и снажан, као што је пре био.


Важна напомена: Ову акцију у потпуности су организовали пријатељи и поштоваоци Драгослава Бокана. Он сам ни на који начин (дакле, ни идејно) није учествовао у овоме. Тачније, све је започето без његовог знања.


Апелујемо и молимо да, уколико желите и можете да помогнете, то одмах учините, без одлагања! Сада је неопходно да пређемо са вербалне подршке и лепих жеља на конкретна дела, без премишљања, одмеравања и сумњичавости.


Бог вас благословио и хвала од срца свима који се одазову овој акцији!


С поштовањем,
Љиљана Бјелица,
дефектолог и новинар, пријатељ Урбаног књижевног круга
Инструкције за уплату на динарски рачун Рачун је отворен на име супруге Драгослава Бокана, Жељке Здјелар
Број рачуна: 160-5100102326167-08
Banca Intesa ad Beograd
Милентија Поповића 7б
11070 Нови Боград

INSTRUCTIONS FOR CUSTOMER TRANSFERS IN USD 56. Intermediary:
SWIFT code: BCITUS33
ABA routing code: 026005319
Intesa Sanpaolo spa
New York
NY, United States

57. Account With Institution:
DBDBRSBG
Banca Intesa ad Beograd
Milentija Popovica 7b
11070 Novi Beograd
Republic of Serbia

59. Beneficiary Customer
IBAN RS35160513020184044826
ZELJKA ZDJELAR
DOBROVOLJACKA 25 BEOGRAD,
SRBIJA

70. Remittance information (mandatory field)


Извор:  АПЕЛ ЗА ПОМОЋ НАШЕМ ПРИЈАТЕЉУ Драгославу Бокану - Снага Народа - Снага Народа

INSTRUCTIONS FOR CUSTOMER TRANSFERS IN EUR 56. Intermediary:
BCITITMM
Intesa Sanpaolo spa
Milano
Italy


57. Account With Institution:
DBDBRSBG
Banca Intesa ad Beograd
Milentija Popovica 7b
11070 Novi Beograd
Republic of Serbia

59. Beneficiary Customer:
IBAN RS35160513020184044826
ZELJKA ZDJELAR
DOBROVOLJACKA 25 BEOGRAD, SRBIJA

70. Remittance information (mandatory field

Коментари

Популарни постови са овог блога

Гилад Ацмон: Вакси нација - изабрана нација

  Нетањаху: Моја основна мисија као премијера је да обезбедим 36 милиона вакцина против Короне у следећој години Пише: Гилад Ацмон Премијер Нетањаху је  изјавио  да је Израел спреман да обезбеди или произведе 36 милиона вакцина у следећој години. Ако се питате зашто нацији од девет милиона људи, која је половини свог становништва већ дала две дозе  Фајзерове вакцине  треба 36 милиона вакцина, одговор је поражавајући: масовна кампања вакцинације може помоћи Нетањахуу да обезбеди победу на предстојећим изборима, али је дугорочни утицај на здравље нације у најмању руку „непознат“. Да будемо мало реалнији, вероватно је катастрофалан. Током конференције за штампу Нетањаху је признао, „што се тиче вакцина које имамо, нико не зна колико трају ... Морамо се припремити за најгори сценарио. Најгори сценарио је да се морамо вакцинисати (два пута) сваких пола године “, што значи набавку чак 36 милиона вакцина, под претпоставком да се за свих 9 милиона Израелаца требују две дозе вакцина сваких шес

Стопа смртности експерименталним вакцинама за старије Израелце 40 пута је већа него од КОВИД-19

  Фотографија: Шатерсток Лајф сајт њуз је направио опсежну страницу о дешавањима у вези са вакцинама за КОВИД-19.  Погледајте овде   1. март 2021. ( Лајф сајт њуз ) -  Иако је група независних лекара у јануару закључила да експерименталне КОВИД-19 вакцине „нису сигурније“ од самог вируса, нова анализа стопе смртности због вакцина у Израелу показује да је заиста могуће да се случај подигне на драматичан ниво.  Поновна анализа података објављених од стране израелског Министарства здравља и др Хервеа Селигмана са Медицинског факултета за инфективне и тропске болести универзитета Екс-Марсеј и инжењера Хаима Јатива, укратко открива да је експериментална вакцина против мРНК из компаније Фајзер убила „око 40 пута више (старијих) људи него што би их сама болест убила“ током недавног петонедељног периода вакцинације.  Бројке истовремено показују да је стопа смртности код млађих људи 260 пута већа од оне коју би вирус КОВИД-19 изазвао у датом временском оквиру. Иако се пуна математичка анализа

Who is the Saker?

Almost a year ago to the day, I had the distinct displeasure of meeting the man who calls himself the Saker. Our professional relationship lasted less than a month, for reasons I will outline below. We parted on rancid terms and I swore to him that I would make his identity and ideological shortcomings public. I have waited until now due to milestone events in my own life and because, frankly, I was waiting to see what the loon would come up with next. As of the end of last year, I had been following the Saker blog for several years to get news of events in Donbass and when I learned he was looking for volunteers for a Serbian sister site, I applied for the job. My original idea was to contribute some translations on an ad hoc basis but Saker had just had a major falling out with the whole Serbian team and sacked the previous team leader, Aleksandar Jovanovic. He described Mr. Jovanovic as ,,a talented translator with paranoid psychotic tendencies". I didn't delve too de