Пређи на главни садржај

Крајње је вријеме да се уведе нови појам „aнтисрбизам“

Ћирилизовано: Замолићемо вас да обратите пажњу на то како се ћирилица користи као симбол - зла. Изврстан пример "суживота" у НАТО ентитету, Босни и Херцеговини. Фотографија је, наравно, с Косова и Метохије, али показује у шта се "босански" пример уклапа.


Не улазећи у разлоге због чега је полиција извршила претрес редакције познатог интернет портала Klixba из Сарајева, треба обратити пажњу на видео којег је објавила сама редакција.

Иначе пословично ненаклоњен Србима овај сајт, пошто користи сваку прилику да Србе прикаже као дежурне кривце и за временске непогоде, сада на овом снимку лијепо демонстрира своју антисрбску пропаганду којој је склон.

Са правом се поставља питање, да ако су Јевреји увели појам антисемитизма као термин, крајње је вријеме да се уведе и појам антисрбизма, као заштита да нас не треба на улици пресрести било ко и урадити било шта, да се истресе или растерети над нама, пошто је то некажњиво, а ствара се медијска слика да је то и пожељно.

Намјера сниматеља, као и редакције чију политику спроводи, је да уз медијско спиновање да нема ничега страшнијег на свијету од упада полиције у једну редакцију, је да овај акт веже за Србе пошто је очигледна намјера да гледаоцима овог видеа у подсвјести остаје слика азбучног натписа којег сниматељ непрестано држи у кадру. Такође се може препознати и циљ сниматеља који спроводи редакцијску политику, да сними лице полицајца и тако сарајевским мангупима створи простор да могу слободно да пребију свакога ко буде сличан полицајцу, а Србина је. Јер је већ рађено да се у подсвјести формира слика код грађана да носиоци азбучних натписа су нешто негативно што треба елиминисати, већ свако према својим могућностима и способностима. Овај видео би се могао схватити и као позив на линч.

Овај видео је сасвим илустративан, у мало секунди је све речено, и као подлога је размишљању увођења појма „антисрбизам“ који би санкционисао све активности које распирују антисрбско расположење. Ако могу Јевреји да то убаце у многе законе држава, могу и Срби, ионако су ова два народа највише страдала на овим просторима у другом свјетском рату по концентрационим логорима Независне Државе Хрватске, и због чега је у уведен појам антисемитизма. Зашто није паралелно уведен и појам антисрбизма бар на простору бивше Југославије није познато и може се само наслућивати, али је очигледно потребно пошто се и даље наставља хајка против Срба софостициранијим методама које одлично приказује и овај видео.

На осуду грађанства ће наићи и ударање полицајца у камеру сниматеља, а да се нико неће запитати да можда сниматељ није мало пренапоран и досадан уносећи се људима у лице што је иначе међу цивилизованим људима веома непристојно, и гдје је нормална реакција сваког нормалног човјека да одгурне грубо таквог напасника, јер са напасницима не помажу благе методе.

Моћан је утицај медија и медије у неким ситуацијама треба гледати као артиљеријску припрему за пјешадисјки напад. Новинари су ћесто војска без оружја. Погледајте видео и све ће бити јасно. Ко има очи – видјеће:


 Аутор: Душко Бошковић
Извор: Српски националисти

Коментари

Популарни постови са овог блога

Who is the Saker?

Almost a year ago to the day, I had the distinct displeasure of meeting the man who calls himself the Saker. Our professional relationship lasted less than a month, for reasons I will outline below. We parted on rancid terms and I swore to him that I would make his identity and ideological shortcomings public. I have waited until now due to milestone events in my own life and because, frankly, I was waiting to see what the loon would come up with next. As of the end of last year, I had been following the Saker blog for several years to get news of events in Donbass and when I learned he was looking for volunteers for a Serbian sister site, I applied for the job. My original idea was to contribute some translations on an ad hoc basis but Saker had just had a major falling out with the whole Serbian team and sacked the previous team leader, Aleksandar Jovanovic. He described Mr. Jovanovic as ,,a talented translator with paranoid psychotic tendencies". I didn't delve too de

Данијела Ружичић: Јеврејска окупација Србије ће постати све окрутнија и агресивнија (1)

Идеја о измештању становништва и институција у случају слома јеврејске државе датира још од првог арапско-израелског рата. У време хладног рата Израел је био свестан да је његов опстанак везан за судбину Америке и Британије. Без америчке подршке, Израел би нестао и поред великих губитака уједињене арапске војске. Израелско руководство је било у дилеми на који начин да одбрани после толико година поново успостављену државу.

Пентагон и вакцина за промену људског понашања. И наравно Бил Гејтс (видео)

Видео испод је наводно снимљен током презентације у Пентагону 2005 г. Кружи интернетом бар од 2013. године. Сада га "шерују" као Бил Гејтсову презентацију у Пентагону. Тешко је потврдити да ли је то заиста Гејтсова работа. Ипак, чињеница да се истраживање и развој раде под покровитељством Министарства одбране САД-а говори довољно. Штавише, истраживања и развој вакцине, који су довели до неких резултата у 2005. години, откривају наопаку психологију дела америчке елите. Чак и сада, 2020. године, научни свет је неподељеног мишљења да упркос мапирању генома човека, још увек веома мало знамо о механизмима како различити распореди хромозома утичу на човека. Човечанство још увек не уме да се бори против генетских болести. Застрашујућа је и сама помисао да војска пружа покриће за експерименте и истраживања у области употребе вакцина за модификацију људског понашања и других сличних пројеката. Мало је вероватно да је тренутна пандемија КОВИД-19 резултат ових истраживања. Без обзи