Пређи на главни садржај

САД ће Украјину снабдевати убојним оружјем преко приватних војних компанија


Група хакера "СајберБеркут" је сазнала да ће САД снабдевање Украјине убојним оружјем поверити приватним војним компанијама. информације о томе су објављене на сајту организације у петак, 27. фебруара.

Ово се сазнало из једног документа који се чувао у електронском уређају једног од запослених приватне војне компаније "Грин груп" ( Green Group), која је недавно посетила Кијев у саставу делегације америчких војних званичника. "ЦајберБеркут" је постовао копије списа тако да им је омогућен отворен приступ.

"Документи сведоче о чињеници да САД неће напустити идеју да Кијев снабдева смртоносним оружјем, али да би волеле да за то имају подршку својих европских савезника", тврди извор.

"Да би за свој циљ придобио партнере који сада оклевају забринути за судбину оружја, ако се прихвати одлука о испорукама оружја, Вашингтон је предложио да се то повери провереним и искусним приватним војним компанијама са Запада, које ће се, наравно, "добровољно" борити против Донбаса", пише сајт.

Хакери су своје читаоце већ обавестили да су успели да приступе документима америчког Стејт департмента, који су у вези са америчком помоћи Украјини. Посебно су навели испоруке снајперских и јуришних пушки, лансера ручних граната, минобацача, противавионских ракетних лансера и антитенковских ракета Украјинским оружаним снагама. Сједињене Америчке Државе су више пута демантовале информације о испорукама убојног оружја Украјини, тврдећи да се то питање још увек разматра.

Припадници "СајберБеркута" себе сматрају борцима против фашизма и тираније нових владара Украјине. Неколико пута су напали интернет ресурсе украјинских функционера и бизнисмена, и политичара из земаља које подржавају употребу силе против побуњених области на истоку.


Извор: Novorossia Today
Превод: Ћирилизовано за СРБИН.ИНФО

Коментари

Популарни постови са овог блога

Гилад Ацмон: Вакси нација - изабрана нација

  Нетањаху: Моја основна мисија као премијера је да обезбедим 36 милиона вакцина против Короне у следећој години Пише: Гилад Ацмон Премијер Нетањаху је  изјавио  да је Израел спреман да обезбеди или произведе 36 милиона вакцина у следећој години. Ако се питате зашто нацији од девет милиона људи, која је половини свог становништва већ дала две дозе  Фајзерове вакцине  треба 36 милиона вакцина, одговор је поражавајући: масовна кампања вакцинације може помоћи Нетањахуу да обезбеди победу на предстојећим изборима, али је дугорочни утицај на здравље нације у најмању руку „непознат“. Да будемо мало реалнији, вероватно је катастрофалан. Током конференције за штампу Нетањаху је признао, „што се тиче вакцина које имамо, нико не зна колико трају ... Морамо се припремити за најгори сценарио. Најгори сценарио је да се морамо вакцинисати (два пута) сваких пола године “, што значи набавку чак 36 милиона вакцина, под претпоставком да се за свих 9 милиона Израелаца требују две дозе вакцина сваких шес

Стопа смртности експерименталним вакцинама за старије Израелце 40 пута је већа него од КОВИД-19

  Фотографија: Шатерсток Лајф сајт њуз је направио опсежну страницу о дешавањима у вези са вакцинама за КОВИД-19.  Погледајте овде   1. март 2021. ( Лајф сајт њуз ) -  Иако је група независних лекара у јануару закључила да експерименталне КОВИД-19 вакцине „нису сигурније“ од самог вируса, нова анализа стопе смртности због вакцина у Израелу показује да је заиста могуће да се случај подигне на драматичан ниво.  Поновна анализа података објављених од стране израелског Министарства здравља и др Хервеа Селигмана са Медицинског факултета за инфективне и тропске болести универзитета Екс-Марсеј и инжењера Хаима Јатива, укратко открива да је експериментална вакцина против мРНК из компаније Фајзер убила „око 40 пута више (старијих) људи него што би их сама болест убила“ током недавног петонедељног периода вакцинације.  Бројке истовремено показују да је стопа смртности код млађих људи 260 пута већа од оне коју би вирус КОВИД-19 изазвао у датом временском оквиру. Иако се пуна математичка анализа

Who is the Saker?

Almost a year ago to the day, I had the distinct displeasure of meeting the man who calls himself the Saker. Our professional relationship lasted less than a month, for reasons I will outline below. We parted on rancid terms and I swore to him that I would make his identity and ideological shortcomings public. I have waited until now due to milestone events in my own life and because, frankly, I was waiting to see what the loon would come up with next. As of the end of last year, I had been following the Saker blog for several years to get news of events in Donbass and when I learned he was looking for volunteers for a Serbian sister site, I applied for the job. My original idea was to contribute some translations on an ad hoc basis but Saker had just had a major falling out with the whole Serbian team and sacked the previous team leader, Aleksandar Jovanovic. He described Mr. Jovanovic as ,,a talented translator with paranoid psychotic tendencies". I didn't delve too de