Инвазија америчке војске у Естонији!!! Следећа станица Украјина!!!

Ћирилизовано: Добро, наслов јесте громопуцателан, изненадио сам се кад сам га видео на сајту WHAT REALLY HAPPENED, али указује на још један угао из кога се може посматрати чињеница великог присуства америчких снага у Естонији. Аутор чланка пред вама за исту вест узима другачији ракурс, ракурсе боље рећи, а нарочито је, мислим, вредна напомена да америчка војска парадира по граду који је по становништву - руски, само треба имати у виду и његове принципијелне ставове и залагања, на пример, за "Европу отаџбина". Коме то треба? Србима, с Немачком каква је и коју аутор хвали и слави, и хрватском и (све већом) Албанијом, сигурно не. Бар док се и ти канцери, поред натоовског који спомиње аутор, не одстране или не сузбију.

Deep Resource: НАТО-ове провокације у Естонији

Место: Нарва, на естонско-руској граници, 100 км од другог по значају руског града Сенкт Петербурга. О стратегијском значају Нарве говори чињеница да се налази поред вештачког језера које Санкт Петерсбург снабдева ограниченом количином струје (125 МВ). Становништво Нарве је већински руско.


[3:25] Америчка застава (Аутор истиче један моменат, али америчка застава се вије на више оклопних и других возила, да је Руси не би случајно превидели - прим. прев.).

Сједињене Америчке Државе су 1939. године Пољску искористиле за покретање Другог светског рата. Пољаци су желели да етнички очисте версајску Пољску од немачке мањине, што је Хитлера натерало да интервенише. Пре инвазије, САД су Велику Британију и Француску гурнуле у ратне гаранције Пољској. Истовремено, Американци су охрабривали Пољаке да раде шта хоће, да провоцирају Немце, јер ће им Американци, Британци и Французи свакако стићи у помоћ. То је била лаж, али довољна да ионако напаљене Пољаке охрабри да захтевају све и да за Немце приморане на живот у версајској Пољској почну да кују планове. Оваква интерпретација сада има тиху подршку Русије, која тачно зна шта се заиста догодило 1939. године (напомињемо да британски Телеграф не даје линк на текст Министарства одбране Русије - прим. прев.):
"Министарство одбране Русије је на свој сајт поставило потенцијално инфламаторни есеј у којем се тврди да је Пољска 1939. године одбацила ултиматум Немачке само зато што је "хтела да добије статус велике силе". У подужој диатриби... нападају се и Велика Британија и Француска зато што су Пољацима дали "илузију грандиозности", обећавајући им подршку ако их нацисти нападну. "Свако ко је проучавао историју Другог светског рата зна да је почео зато што су Пољаци одбили да испуне немачке захтеве", каже се у саопштењу. "А немачки захтеви су били веома скромни. И тешко их се може назвати неоснованим."
Биће да САД сад мисле да искористе балтичке државе. За Трећи светски рат. Јер креирање великог рата због Донбаса вероватно неће успети, захваљујући Минском споразуму, делу Руса, Француза и Немаца, а против воље "Американаца" Керија и Нуландове (наводницима аутор и овога пута истиче јеврејско порекло споменутих - прим. прев.), бесних због "инсубординације" Европљана. Сада се руска мањина у балтичким државама може искористити да се испровоцира Русија. САД имају све разлоге за започињање Трећег светског рата, јер ако ништа не учине, долар ће за неколико година бити историја и САД ће се распасти. А Трећи светски рат би им дао оправдање, рат би се могао кривити за привредни слом, могло би се прогласити ратно стање и с њим би америчка елита могла задржати власт.

Крајње је време да се тајна немачко-француско-руско-кинеска дипломатија ослободи НАТО канцера и свет припртеми за велико изненађење, упоредиво са споразумом Рибентроп-Молотов из августа 1939. године.

narva-petersburg
Нарва - електрана - Санкт Петербург



Извор: Deep Resource
Превео и приредио: Александар Јовановић - Ћирилизовано

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!