Виртуелни лет са швајцарском акробатском групом (Видео од 360 степени)


 Вољени авијацијски видео од кога нам је срце треперило могао би да се ускоро претвори у много импресивније и личније искуство.  У овом снимку Patrouille Suisse, како у формацији маневрише кроз швајцарске Алпе, све се види, и рад палицом и педалама. и невероватни швајцарски пејзажи.

Видео гледајте само на прегледачу који омогућава видео од 360 степени, а "Гуглов" Хром то ради одлично.

Са овом новом "свуда гледај" 360 степени Јутјубовом видео и плејер технологијом гледалачко искуство је мало другачије. Мало, тек толико да имате утисак да сте у кокпиту :)

А може се користити и у пилотској обуци: помоћу ње се може анализирати сваки учињени заокрет и покрет палицом, на пример, као да сте у временској машини.

Али пустите то, само се завалите и опустите на задњем седишту Ф-5Ф, вијугајући између планина једног од најчудеснијих предела на свету.

  
Ћирилизовано: Али уживајући у свим тим природдним и лепотама нове технологије, не заборавимо да је Швајцарска такође земља у којој се  т а ј н о  хапсе новинари: Фск - Помозимо Дорину, ухапшен је још 17. јуна!

А што се тиче прегледача, ипак уместо Хрома користите Хромијум. Јесте да је то иста кућа, али Хромијум је ипак отвореног кода, тако да њиме - мада је и Хромијум далеко од пристојног, као што су Фајерфокс, Сајберфокс, Ајс визл, Пејл мун или Симанки, на пример - свом детету бар показујете да ни на интернету не пристајете на одузимање приватности, а тиме и слободе.


Аутор: Тајлер Роговеј
Извор: Virtually Fly With Switzerland's F-5 Demo Team Using 360 Video Tech
За СРБИН.ИНФО превео и приредио: Александар Јовановић / Ћирилизовано

Коментари