Српски по Б92: "Google lansirao Hangouts sajt"

Језиком који разумеју...

Добро, тачно је, глупост је потцењена и информативна делатност одавно не подразумева образовање и писменост, али у овој сплачини од чланка (и безбројним налик) има и нечег другог - гадне намере.

И нека буде "теорија завере", но погледајте ко су власници српских медија: ЗАШТО РУСИ НЕ КУПУЈУ српске медије? | СРБИН.ИНФО

Па размислите, да сте службеник или плаћеник америчке "деликатне" службе, како бисте се боље показали пред газдама - да запошљавате и плаћате писмене који знају језик народа којем бар по рођењу припадају, или неписмене који ће од тамо неких балканских нагваждања направити "цивилизирани" лингвистички "melting pot"? Шта је економичније?

О Гуглети овог пута нећемо. Док је оваца биће и чобана.


Google lansirao Hangouts sajt



Pored Chrome ekstenzije, Chrome aplikacije, Gmaila, Inboxa i Google+, postoji veliki broj načina na koje se korisnici mogu logovati u Hangouts kada su na svom računaru.


Međutim, sada je tu još jedna opcija jer je Google lansirao hangouts.google.com, dodeljeni web sajt za Hangouts.

Dodeljeni Hangouts sajt nudi očigledan način na koji korisnici mogu da pristupe svojoj kontakt listi i započnu chat sa drugim korisnicima. Sajt omogućava otvaranje više razgovora istovremeno, isto kao što je i moguće i na Gmail verziji. Moguće je započeti i grupni razgovor, glasovni poziv, kao i video razgovor. Razlika je što sada ne morate da držite otvoren Inbox u pozadini. Hamburger taster u gornjem uglu otvara pop-up meni koji povezuje sa hangoust listingom na Google Play, iTunes i Chrome sajtovima.



Извор: Google lansirao Hangouts sajt - B92.net
За СРБИН.ИНФО приредио: Александар Јовановић / Ћирилизовано, на
http://www.debian-srbija.iz.rs/p/serbian.html

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!