DeepResource: Навијачи, ако волите своју земљу, беж'те од фудбала


Глобалистичка левица је још давно открила да је фудбал изврсно средство за промовисање мултикултурализма, јер је то један од ретких примера где мултиетничка сарадња заиста функционише, а функционише зато што је гањање лопте активност нижег степена - не тражи мозга, за разлику од науке, технике, индустрије и уметности.

St.-Pauli-Fans: Andere Klubs schließen sich dem Protest des Vereins an. Извор: Weitere Fußballklubs boykottieren Flüchtlingsaktion der "Bild"-Zeitung - SPIEGEL ONLINE

Вашингтон има неколико великих медијских инструмената којима немачко јавно мњење држи да буде у складу са интересима америчке светске империје / новог светског поретка: телевизијске канале АРД и ЗДФ, и од штампе "Шпигл" и "Билд цајтунг". "Билд" је започео кампању убеђивања немачких фудбалских клубова да се приклоне политици америчких сатрапа и пропале комуњаре Ангеле Меркел, односно да се дозволи улазак неограниченог броја колонизатора из трећег света у Немачку, и то на трошак немачког пореског обвезника, који ће у томе изгубити и своју тешко стечену зараду и још теже стечену државу.

Јајић провалника у Европу са канцелоретом. Извор: Who is Angela Merkel? | DeepResource

Али.

Али најмање три фудбалска клуба и њихови тимови неће да сарађују с "Билдом": Нирнберг, Бохум и Фрајбург. Рекао бих да је то зато што разумеју расположење својих навијача.

За фудбалске навијаче имам мали савет: ако волите своју земљу, беж'те од фудбала. Баците га као врућ кромпир. Јер је фудбал злоупотребљен, користе га против ваших интереса.




Извор: DeepResource
Избор и превод: Ћирилизовано за СРБИН.ИНФО

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!