Пол Крејг Робертс: Преститутке на делу

Западни медији имају само два средства. Прво је безочна лаж. Овај претерано коришћен алат више не врши посао, осим код дупеглавих Американаца.

Прецизност руских крстарећих ракета и ваздушних напада из темеља је потресла Пентагон. Међутим, према западним преституткама, руске ракете су се с неба стропоштале на Иран, никада нису стигле до циља - Исламске државе.

Према извештајима преститутки, у руским ваздушним нападима гину једино цивили и руше се болнице.

Тиме глупе преститутке будалама могу правити само себе и дупеглаве Американце.

Други алат преститутки је разматрање проблема без осврта на узроке. Јуче сам слушао дугу дискусију на НПР-у (Национални јавни радио), пропагандног органа у израелском и власништву корпорација, о проблему миграната у Европи. Да, миграната, не избеглица.

Ти мигранти су се појавили ниоткуда. Одлучили су да бољи живот потраже у Европи, где капитализам, који обезбеђује радна места, слободе, демократију и женска права - гарантује испуњен живот. Само Запад пружа испуњен живот, јер још увек не бомбардује сам себе.

Хорде су тек тако, одједном одлучиле да прегазе Европу. Никакве то везе нема с тим што је Вашингтон четрнаест година уништавао седам земаља, што су омогућавали и сами дупеглави Европљани, пружајући покриће за ратне злочине под убавим називима као "коалиција вољних", "операције НАТО-а", "доношење слободе и демократије".

Од западних медијских преститутки никада не бисте сазнали да ти људи у Европу беже од америчких и европских бомби које насумице касапе и без дома остављају милионе муслимана.

Ни у оно мало преосталих конзервативних часописа које нацистичка неоконадија још није преузела или уништила не можете наћи храбрости да се појава избеглица повеже са америчком политиком на Блиском истоку.

На пример, Срђа Трифковић у октобарском броју часописа за америчку културу "Хронике" о појави избеглица пише као о "трећој муслиманској инвазији Европе". За Трифковића, избеглице су окупатори који ће до слома довести оно што је остало од западне хришћанске цивилизације.

Трифковић уопште не спомиње да су Европљани сами дозвали милионе муслиманских избеглица, јер су њихови корумпирани политички шефови добро плаћени вазали Вашингтона и да су омогућили ратове Вашингтона за хегемонију у којима је расељено на милионе муслимана. За Трифковића и сваког конзервативца, једино муслимани могу да чине лоше. По Трифковићу, лоше што Запад чини је што се не брани од муслимана.

Трифковић сматра да ће Европа ускоро живети по шеријату. И пита се да ли ће Америка "имати чиме да носи бакљу".

Већина Американаца живи у лажном свету створеном од пропаганде. Стварност не познаје. Пред собом имам локалне новине из Северне Џорџије од октобра месеца. Извештавају да је "меморијална служба на Дан патриотизма у Ватрогасном дому Досон каунтија одржана 11. септембра, у знак сећања на терористичке нападе који су потресли Америку пре 14 година". Разни локални функционери су апеловали на присутне да памте "не само оне који су погинули тога дана, већ и све који су од тада пали у борби да Америка остане слободна".

Великодостојници не рекоше како нас то убијање и прогон милиона муслимана из седам држава одржа слободнима. Без икакве сумње, такво питање им никада није ни пало на памет. Америка живи на мантрама.

Председници Русије и Кине с чуђењем гледају аморалну глупост која је постала америчка основна карактеристика. Једног дана ће Руси и Кинези схватити да је Запад, без обзира колико они били стрпљиви - изгубљен, да се не може избавити.

Када Запад пропадне због сопственог зла, светом ће завладати мир.


Аутор: Пол Крејг Робертс
Извор: Presstitutes At Their Work -- Paul Craig Roberts - PaulCraigRoberts.org
Избор и превод: Ћирилизовано за СРБИН.ИНФО и СРБски ФБРепортер
Покровитељ преводилачке делатности блога "Ћирилизовано": Јелички дукат


Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!