Deep Resource: Ка Европи отаџбина





Др Меркелкина странка ЦДУ све горе стоји у анкетама. Политичка будућност највећег издајника у немачкој историји не изгледа најсветлије. - Sonntagstrend: Union auf tiefstem Wert sei 2012 - SPIEGEL ONLINE

Јеврејски средишњи савез Немачке изричит да Немачка треба да прихвати избеглице због своје прошлости. -
"Deutschland darf keine Flüchtlinge ablehnen" - DIE WELT


Сорош захтева да ЕУ прихвата један милион избеглица годишње. -
George Soros Demands EU Accept 1 Million Refugees (Costing €15 Billion) Per Year For Foreseeable Future | Zero Hedge

Да ли је Меркелова полудела или је поткупљена? - Merkel: Gone Mad—Or Bribed? GOP Example Suggests The Latter | VDARE - premier news outlet for patriotic immigration reform


Deep Resource: Опет. Опет морална уцена од "уобичајено сумњивих". Једини излаз и спас за оно што се још може спасити од европске цивилизације је бег из орбите САД и њихове ЕУ подружнице и прелазак у Шангајску организацију за сарадњу, да би се изградила "Европска улица". Мађарска већ јесте, Пољска би вечерас могла да изабере националистичку евроскептичку владу, Пегида може остварити промену режима у Немачкој, а Марин Ле Пен у Француској.

Тада би евроазијски пиштољ био уперен на англосферу. Два века англоционистичке доминације је довољно.

Брисел, Валхала левичара, цркотина је. Заменимо ЕУ конзервативном "Европом отаџбина", направљеној на осовини Париз-Берлин-Москва.


Основе Европе отаџбина:


Без некакве евросибирске владе или парламента, већ са ротирајућим Саветом министара суверених држава. Конфедерација, војни савез (због стварања равнотеже с Кином, операција у Северној Америци и држања Трећег света ван), евро-пословна валута паралелно са националним валутама, међупланетарни свемирски програм.

Напред!

Од истог аутора: Ћирилизовано: DeepResource (40)

Извор: Deep Resource
Избор и превод: Ћирилизовано за СРБИН.ИНФО и СРБски ФБРепортер
Покровитељ преводилачке делатности блога "Ћирилизовано": Јелички дукат

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!