Пређи на главни садржај

Пол Крејг Робертс: Да ли се у Паризу опет маше "лажном заставом"?

У седам сати после подне у петак, 13. новембра, немам довољно информација о "терористичким нападима" у Паризу, осим да је Париз "закључан", као што је био Бостон после "Бомбашког напада на Бостонском маратону", још једног сумњивог махања "лажном заставом".

Највероватније, биће доказа да се у Паризу десио прави терористички напад. Међутим, шта избеглице имају од тога да буду непожељне због насиља у земљи која их је примила, и где избеглице у Француској могу набавити аутоматско оружје и бомбе? И кад смо већ код тога, где оружје могу набавити сами Французи?

Милиони избеглица због ратова у Вашингтону, хорде које газе Европу - доводе до тога да ће на челу ЕУ бити националистичке странке као што су немачка Пегида, Најџел Фаражова Странка за независност Уједињеног Краљевства, и француски Национални фронт Марин Ле Пен. Политичке партије које су истовремено и против ЕУ и против имиграната.

Најновија француска анкета показује да је, због ратова Вашингтона, Марин Ле Пен главни кандидат за будућег француског председника.

Тиме што је четрнаест година подржавао ратове неоконзервативаца зарад хегемоније Вашингтона над Блиским истоком, европски естаблишмент је срозао подршку свог изборног тела. Европски народи желе да буду Французи, Немци, Холанђани, Италијани, Мађари, Чеси, Британци. И неће да њихове земље буду Вавилонска кула сачињена од милиона избеглица због ратова Вашингтона.

Оно што бирачима нуде Пегида, Фараж и Ле Пен јесте да остану своји, народ.

Увидевши где је рањив, сасвим је могуће да је француски естаблишмент одлучио да своју владавину заштити "лажном заставом", исфабрикованим нападом који би омогућио да се затворе границе Француске и, самим тим, Марин Ле Пен лиши свог главног политичког адута.

Неки људи су толико наивни и глупи да мисле да власт не убија своје грађане. Што је власт увек радила. Бога питај колико има "лажних застава" као што су операције типа "Гладио". Операција "Гладио" је била заједничка операција ЦИА и италијанских обавештајних служби, у којој су невини Италијани, рецимо на железничкој станици, бомбама убијани на стотине, а кривица бацана на европске комунистичке партије, да не би победиле на изборима.

Сам председник Италије је открио истину о операцији "Гладио". Има тога у многим књигама и на интернету. Западни медији јесу тако писали, али бомбе нису подметнули комунисти. Италијане су убијали италијанске обавештајне службе и ЦИА. У истрази, један припадник италијанске обавештајне службе је рекао је да су се објекти где ће бомбе бити подметнуте бирали тако да међу жртвама највише буде жена и деце, јер су такве жртве најкорисније за дискредитацију комуниста.

С обзиром на дугу традицију Запада, најновији "терористички напад" у Паризу може бити још једна таква "лажна застава".

Напомена преводиоца, препорука: Ћирилизовано: Дајана Џонстон: Aнтисемитизам je животна потреба Израела (или актуелна реприза) - (ажурирано)


Аутор: Пол Крејг Робертс
Извор: Another Paris False Flag Attack? -- Paul Craig Roberts - PaulCraigRoberts.org
Превод: Ћирилизовано за СРБски ФБРепортер
Покровитељ преводилачке делатности блога "Ћирилизовано": Јелички дукат
  

Коментари

Популарни постови са овог блога

Гилад Ацмон: Вакси нација - изабрана нација

  Нетањаху: Моја основна мисија као премијера је да обезбедим 36 милиона вакцина против Короне у следећој години Пише: Гилад Ацмон Премијер Нетањаху је  изјавио  да је Израел спреман да обезбеди или произведе 36 милиона вакцина у следећој години. Ако се питате зашто нацији од девет милиона људи, која је половини свог становништва већ дала две дозе  Фајзерове вакцине  треба 36 милиона вакцина, одговор је поражавајући: масовна кампања вакцинације може помоћи Нетањахуу да обезбеди победу на предстојећим изборима, али је дугорочни утицај на здравље нације у најмању руку „непознат“. Да будемо мало реалнији, вероватно је катастрофалан. Током конференције за штампу Нетањаху је признао, „што се тиче вакцина које имамо, нико не зна колико трају ... Морамо се припремити за најгори сценарио. Најгори сценарио је да се морамо вакцинисати (два пута) сваких пола године “, што значи набавку чак 36 милиона вакцина, под претпоставком да се за свих 9 милиона Израелаца требују две дозе вакцина сваких шес

Стопа смртности експерименталним вакцинама за старије Израелце 40 пута је већа него од КОВИД-19

  Фотографија: Шатерсток Лајф сајт њуз је направио опсежну страницу о дешавањима у вези са вакцинама за КОВИД-19.  Погледајте овде   1. март 2021. ( Лајф сајт њуз ) -  Иако је група независних лекара у јануару закључила да експерименталне КОВИД-19 вакцине „нису сигурније“ од самог вируса, нова анализа стопе смртности због вакцина у Израелу показује да је заиста могуће да се случај подигне на драматичан ниво.  Поновна анализа података објављених од стране израелског Министарства здравља и др Хервеа Селигмана са Медицинског факултета за инфективне и тропске болести универзитета Екс-Марсеј и инжењера Хаима Јатива, укратко открива да је експериментална вакцина против мРНК из компаније Фајзер убила „око 40 пута више (старијих) људи него што би их сама болест убила“ током недавног петонедељног периода вакцинације.  Бројке истовремено показују да је стопа смртности код млађих људи 260 пута већа од оне коју би вирус КОВИД-19 изазвао у датом временском оквиру. Иако се пуна математичка анализа

Who is the Saker?

Almost a year ago to the day, I had the distinct displeasure of meeting the man who calls himself the Saker. Our professional relationship lasted less than a month, for reasons I will outline below. We parted on rancid terms and I swore to him that I would make his identity and ideological shortcomings public. I have waited until now due to milestone events in my own life and because, frankly, I was waiting to see what the loon would come up with next. As of the end of last year, I had been following the Saker blog for several years to get news of events in Donbass and when I learned he was looking for volunteers for a Serbian sister site, I applied for the job. My original idea was to contribute some translations on an ad hoc basis but Saker had just had a major falling out with the whole Serbian team and sacked the previous team leader, Aleksandar Jovanovic. He described Mr. Jovanovic as ,,a talented translator with paranoid psychotic tendencies". I didn't delve too de