Пол Крејг Робертс: Страх

Овај изврстан чланак Глена Гринвалда -  Exploiting Emotions About Paris to Blame Snowden, Distract from Actual Culprits Who Empowered ISIS    :  Information Clearing House - ICH - ме подсети да сам намеравао да пишем о томе како се свакакви интереси каче на владину пропаганду.

Гринвалд пише како Сноуденови мрзитељи по америчким медијима користе "Париски напад" како би га оцрнили. Амерички, и уопште западни, медији су препуни олоша, иако то, све скупа, није ни за нокат Глену Гринвалду. Гринвалд лепо показа да је олош толико недотупавна да ни оно што је малочас написала не може да упамти довољно дуго да би се спасла од подсмеха када крене на Сноудена.

Преститутке медијских кућа Запада су имале добрих разлога да загризу у лажну причу о "Париском нападу", јер су улучиле прилику да за њега окриве Сноудена, човека који им је показао ко су и шта су - лажљиве курвоштије за владине паре.

И антиимиграциони веб-сајтови и политичке странке имају великог удела у лагарији, јер су видели да је могу искористити да истакну опасност од уласка у земљу људи који тамо не припадају.

Левичари се служе владиним лажима, јер доказују тврдњу левице да западни империјализам и неоколонијализам подразумевају освету. Да се потлачене колоније дижу и сеју смрт и разарање у кући империјалиста. Емоционална сатисфакција левици, влади још једно оправдање за надзор становништва.

Кукавице се боје да ће их, ако их пре тога не заскоче црнци, терористи сигурно побити. Само им влада може пружити безбедност - укидањем грађанских права и слобода. Телевизија за телевизијом - чак и РТ - емитује "сведочења" грађана да им је драго кад их полиција претреса, јер се тако осећају сигурнијим. Што рече Бенџамин Франклин: "Они који се одрекну слободе зарад сигурности неће имати ни једно ни друго." Али, ово је изван могућности поимања страшљиваца и преститутки.

Требало би да моји читаоци сад већ могу да ову причу доврше сами.

Нацисти и сродне душе су то лепо показали: страх је контролни механизам. Тероризам ствара страх, а страх будале тера у наручје владе, која је створила тероризам, који је створио страх.

Погледајте филм "V For Vendetta": британска влада изазива епидемију и њом створен страх да Велику Британију претвори у полицијску државу. Филмски продуценти, као они који су створили "V For Vendetta" и "Матрикс", схватају шта се дешава, али да ли и публика, и у ком проценту?

Кад сам последњи пут бројао, имали смо 150 лажних "терористичких завера" у режији ФБИ, у којима је ФБИ користио полуидиоте да у ваздух дижу, на пример, Сирс тауер, бомбама којима их је снабдевао ФБИ.

Имали смо "false flag" операцију "11. септембар", "false flag" операцију "Бостонски маратон",  "false flag" операцију "Шарли ебдо", "false flag" операцију "Париски напад". Све по давно сачињеном сценарију "false flag" операција "Гладио", "Пројекат Нортвуд", итд.

Запад је тиранија у којој онечовечени ентитети испраног мозга живе у исконструисаној стварности.

Може ли се спасти довољно таквих људи да се нешто учини, питање је сад.


Аутор: Пол Крејг Робертс
Извор: Every Position On The Spectrum Supports The Government’s Propaganda -- Paul Craig Roberts - PaulCraigRoberts.org
Превод: Ћирилизовано за СРБски ФБРепортер
Покровитељ преводилачке делатности блога "Ћирилизовано": Јелички дукат
 

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!