Пређи на главни садржај

Пол Крејг Робертс: Страх

Овај изврстан чланак Глена Гринвалда -  Exploiting Emotions About Paris to Blame Snowden, Distract from Actual Culprits Who Empowered ISIS    :  Information Clearing House - ICH - ме подсети да сам намеравао да пишем о томе како се свакакви интереси каче на владину пропаганду.

Гринвалд пише како Сноуденови мрзитељи по америчким медијима користе "Париски напад" како би га оцрнили. Амерички, и уопште западни, медији су препуни олоша, иако то, све скупа, није ни за нокат Глену Гринвалду. Гринвалд лепо показа да је олош толико недотупавна да ни оно што је малочас написала не може да упамти довољно дуго да би се спасла од подсмеха када крене на Сноудена.

Преститутке медијских кућа Запада су имале добрих разлога да загризу у лажну причу о "Париском нападу", јер су улучиле прилику да за њега окриве Сноудена, човека који им је показао ко су и шта су - лажљиве курвоштије за владине паре.

И антиимиграциони веб-сајтови и политичке странке имају великог удела у лагарији, јер су видели да је могу искористити да истакну опасност од уласка у земљу људи који тамо не припадају.

Левичари се служе владиним лажима, јер доказују тврдњу левице да западни империјализам и неоколонијализам подразумевају освету. Да се потлачене колоније дижу и сеју смрт и разарање у кући империјалиста. Емоционална сатисфакција левици, влади још једно оправдање за надзор становништва.

Кукавице се боје да ће их, ако их пре тога не заскоче црнци, терористи сигурно побити. Само им влада може пружити безбедност - укидањем грађанских права и слобода. Телевизија за телевизијом - чак и РТ - емитује "сведочења" грађана да им је драго кад их полиција претреса, јер се тако осећају сигурнијим. Што рече Бенџамин Франклин: "Они који се одрекну слободе зарад сигурности неће имати ни једно ни друго." Али, ово је изван могућности поимања страшљиваца и преститутки.

Требало би да моји читаоци сад већ могу да ову причу доврше сами.

Нацисти и сродне душе су то лепо показали: страх је контролни механизам. Тероризам ствара страх, а страх будале тера у наручје владе, која је створила тероризам, који је створио страх.

Погледајте филм "V For Vendetta": британска влада изазива епидемију и њом створен страх да Велику Британију претвори у полицијску државу. Филмски продуценти, као они који су створили "V For Vendetta" и "Матрикс", схватају шта се дешава, али да ли и публика, и у ком проценту?

Кад сам последњи пут бројао, имали смо 150 лажних "терористичких завера" у режији ФБИ, у којима је ФБИ користио полуидиоте да у ваздух дижу, на пример, Сирс тауер, бомбама којима их је снабдевао ФБИ.

Имали смо "false flag" операцију "11. септембар", "false flag" операцију "Бостонски маратон",  "false flag" операцију "Шарли ебдо", "false flag" операцију "Париски напад". Све по давно сачињеном сценарију "false flag" операција "Гладио", "Пројекат Нортвуд", итд.

Запад је тиранија у којој онечовечени ентитети испраног мозга живе у исконструисаној стварности.

Може ли се спасти довољно таквих људи да се нешто учини, питање је сад.


Аутор: Пол Крејг Робертс
Извор: Every Position On The Spectrum Supports The Government’s Propaganda -- Paul Craig Roberts - PaulCraigRoberts.org
Превод: Ћирилизовано за СРБски ФБРепортер
Покровитељ преводилачке делатности блога "Ћирилизовано": Јелички дукат
 

Коментари

Популарни постови са овог блога

Гилад Ацмон: Вакси нација - изабрана нација

  Нетањаху: Моја основна мисија као премијера је да обезбедим 36 милиона вакцина против Короне у следећој години Пише: Гилад Ацмон Премијер Нетањаху је  изјавио  да је Израел спреман да обезбеди или произведе 36 милиона вакцина у следећој години. Ако се питате зашто нацији од девет милиона људи, која је половини свог становништва већ дала две дозе  Фајзерове вакцине  треба 36 милиона вакцина, одговор је поражавајући: масовна кампања вакцинације може помоћи Нетањахуу да обезбеди победу на предстојећим изборима, али је дугорочни утицај на здравље нације у најмању руку „непознат“. Да будемо мало реалнији, вероватно је катастрофалан. Током конференције за штампу Нетањаху је признао, „што се тиче вакцина које имамо, нико не зна колико трају ... Морамо се припремити за најгори сценарио. Најгори сценарио је да се морамо вакцинисати (два пута) сваких пола године “, што значи набавку чак 36 милиона вакцина, под претпоставком да се за свих 9 милиона Израелаца требују две дозе вакцина сваких шес

Стопа смртности експерименталним вакцинама за старије Израелце 40 пута је већа него од КОВИД-19

  Фотографија: Шатерсток Лајф сајт њуз је направио опсежну страницу о дешавањима у вези са вакцинама за КОВИД-19.  Погледајте овде   1. март 2021. ( Лајф сајт њуз ) -  Иако је група независних лекара у јануару закључила да експерименталне КОВИД-19 вакцине „нису сигурније“ од самог вируса, нова анализа стопе смртности због вакцина у Израелу показује да је заиста могуће да се случај подигне на драматичан ниво.  Поновна анализа података објављених од стране израелског Министарства здравља и др Хервеа Селигмана са Медицинског факултета за инфективне и тропске болести универзитета Екс-Марсеј и инжењера Хаима Јатива, укратко открива да је експериментална вакцина против мРНК из компаније Фајзер убила „око 40 пута више (старијих) људи него што би их сама болест убила“ током недавног петонедељног периода вакцинације.  Бројке истовремено показују да је стопа смртности код млађих људи 260 пута већа од оне коју би вирус КОВИД-19 изазвао у датом временском оквиру. Иако се пуна математичка анализа

Who is the Saker?

Almost a year ago to the day, I had the distinct displeasure of meeting the man who calls himself the Saker. Our professional relationship lasted less than a month, for reasons I will outline below. We parted on rancid terms and I swore to him that I would make his identity and ideological shortcomings public. I have waited until now due to milestone events in my own life and because, frankly, I was waiting to see what the loon would come up with next. As of the end of last year, I had been following the Saker blog for several years to get news of events in Donbass and when I learned he was looking for volunteers for a Serbian sister site, I applied for the job. My original idea was to contribute some translations on an ad hoc basis but Saker had just had a major falling out with the whole Serbian team and sacked the previous team leader, Aleksandar Jovanovic. He described Mr. Jovanovic as ,,a talented translator with paranoid psychotic tendencies". I didn't delve too de