Подстицање абортус туризма


Широм Европе нуди се могућност прекида нежељене трудноћа преко фиктивне туристичке агенције која се зове Аборотоурисм. Помоћу непрофитне организације жене могу да изаберу где и за колико пара да прекину трудноћу. Сајт је створен на иницијативу Удружења младих ликовних уметика "Студио" уз  подршку Норвешке цивилне организације „Подршка“која је донирала око 4000 евра, а подржали су их и друге организације као Екофондација „Партнерство“ и удружење  „Патент“ (Противници патријархата) које помаже Сорош .

Уместо пута на море и плаже овај вебсајт који постоји само две недеље, препоручује градове где жене могу слободно, сигурно или под мање сигурним условима, да прекину трудноћу.  На сајту путничке агеције Абортоурисм налази се понуда за тродневни излет у Барцелону за 35,600 форинти, где поред сунца и доброг расположења могу да се добију и таблете за контрацепцију без рецепта.

Поклон Русији


5. фебруара 2015. године познати српски стручњак за уметничко коричење књига Владислав Славчић предао је Александру Чепурину као поклон за Руску Федерацију књигу о историји Русији, коју је он израдио као знак љубави и поштовања Срба према Руском народу и његовој историји.

Муке по 22 000 Александра

Његош: А ЈА ШТО ЋУ, АЛИ СА КИМЕ ЋУ

А ја што ћу, али са киме ћу?
Мало руках, малена и снага,
једна сламка међу вихорове,
сирак тужни без нигђе никога...

Причу о Александру Ерековићу почели смо стиховома једне од наших најумнијих глава, а све због настављања приче о мађарском моделу решавања проблема.

Истражујући проблем, поново смо се вратили у наше двориште напуњено са 22 000 идентичнa проблема. Нисмо превелики фанови (ову реч користимо да би нас новокомпоноване Леуше разумеле) мађарског премијера, али јесмо фанови државне националне политике и модела дражавности, који уз руски модел постаје препознатљив у свету и почиње да нервира оне што изигравају богове.

Александар Ераковић, врсни инжењер, остао је кући јер није хтео нигде да оде. Каже да би у Аустралији и на Новом Зеланду имао осећај да хода наглавачке, али после онога што му се десило у нашој земљи, помислио је на тренутак да не зна где се налази. Што каже прост народ, ухватио се за главу. Таквих Александра у држави Србији има 22.000. Да су се задуживали у просеку 50.000 ЦХФ, а сигурно је та сума већа, јер у то време вредност станова била већа, укупно задужење је око 12,100,000,000 ЦХФ.

Прочитајте и послушајте муку 22.000 појединца (и више) коју нам је послао Александар.

За Ћирилизовано и СРБИН.ИНФО,

Милорад Ђошић


Меркелкин и Оландов мировни план


Немачки канцелар Ангела Меркел и француски председник Франсоа Оланд су у четвртак одлетели у Кијев да промовишу нови мировни план за Украјину. Детаљи овог плана нису познати у тренутку док ово пишем, али се верује да би по њему конфликт требао да буде замрзнут дуж линије фронта. Све стране би признале да су области под контролом побуњеника део Украјине, али да ће у пракси задржати независност. То је такозвано Придњестровско решење.

Они који траже да државе Запада наоружају Украјину свој апел заснивају на теорији да је Русија главна препрека миру. Сукоб ће се окончати тек онда, тврде они, када Русија под притиском натера побуњенике да се измире. Примећујем, међутим, да су за Украјину покретуте две велике мировне иницијативе. Прва у септембру прошле године, која је уследила по страшном поразу украјинске војске код Иловајска у августу месецу, и ова садашња, Меркелке и Оланда, која стиже док се Украјинске оружане снаге грчевито боре да избегну још један, а безизлазнији, пораз у дебаљцевском џепу, где им је неколико хиљада војника у опасности од опкољавања.