Министарство одбране РФ одговара на пропаганду Запада о руским ваздушним нападима у Сирији (ВИДЕО)


Портпарол Министарства одбране Руске Федерације:

"Већину ових лажи шире такозвани сиријски борци за људска права. Али се прећуткује да они не живе у Сирији, већ у Великој Британији, Француској и САД... И дистрибуира их, те лажи, организација драматичног назива Сиријска опсерваторија за људска права, чије је седиште у Великој Британији... Ако вест објави позната медијска кућа то значи да се може користити без улажења у детаље и проверавања одакле вест уствари потиче. Али руска страна проверава ко су извори таквих вести. Дакле, шта је то "Сиријска опсерваторија за људска права"? Сиријска опсерваторија за људска права је само један човек, Осама Али Сулејман... који је узео псеудоним Рами Абдулрахман."

Ћирилизовано:

Хвала портпаролу руског министарства одбране. Да он не рече ко нас лаже заборавили бисмо што знамо - годинама: Syrian Observatory for Human Rights: useful fake for false propaganda – Osservatorio Siriano per i Diritti Umani: utile truffa per falsa propaganda – (Eng-Ita) + Video | the real SyrianFreePress Network. Уосталом, захваљујући и руским медијима: Russia questions credibility of Syrian Observatory for Human Rights — RT News.

Али зашто руски државни органи одмах не реагују на  лажи које ће и њих, ако нису одмах, кад-тад закачити? Зар треба да се деси неки нови 11. септембар, али уместо припадника Ал Каиде са Русима у главној улози, па да руска држава свету каже шта зна, на пример, о "веселим Израелцима"?

Зар се ништа није научило ни из украјинске трагедије? До чега је довело ћутање о (дугогодишњем) ровању америчких "партнера" у тој руској земљи?

Зар намесничка власт треба да успе у утеривању Срба у НАТО, па да тек онда сазнамо - од јединих којима колико-толико још верујемо - кога то и зашто морају да слушају Николић, Вучић, Дачић и други изабраници српског "гласачког тела"?

Руси, браћо, живните мало.


Извор: Russia Insider
Приредио: Александар Јовановић / Ћирилизовано
Покровитељ преводилачке делатности блога "Ћирилизовано": Јелички дукат
 

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!