Пређи на главни садржај

Министарство одбране РФ одговара на пропаганду Запада о руским ваздушним нападима у Сирији (ВИДЕО)


Портпарол Министарства одбране Руске Федерације:

"Већину ових лажи шире такозвани сиријски борци за људска права. Али се прећуткује да они не живе у Сирији, већ у Великој Британији, Француској и САД... И дистрибуира их, те лажи, организација драматичног назива Сиријска опсерваторија за људска права, чије је седиште у Великој Британији... Ако вест објави позната медијска кућа то значи да се може користити без улажења у детаље и проверавања одакле вест уствари потиче. Али руска страна проверава ко су извори таквих вести. Дакле, шта је то "Сиријска опсерваторија за људска права"? Сиријска опсерваторија за људска права је само један човек, Осама Али Сулејман... који је узео псеудоним Рами Абдулрахман."

Ћирилизовано:

Хвала портпаролу руског министарства одбране. Да он не рече ко нас лаже заборавили бисмо што знамо - годинама: Syrian Observatory for Human Rights: useful fake for false propaganda – Osservatorio Siriano per i Diritti Umani: utile truffa per falsa propaganda – (Eng-Ita) + Video | the real SyrianFreePress Network. Уосталом, захваљујући и руским медијима: Russia questions credibility of Syrian Observatory for Human Rights — RT News.

Али зашто руски државни органи одмах не реагују на  лажи које ће и њих, ако нису одмах, кад-тад закачити? Зар треба да се деси неки нови 11. септембар, али уместо припадника Ал Каиде са Русима у главној улози, па да руска држава свету каже шта зна, на пример, о "веселим Израелцима"?

Зар се ништа није научило ни из украјинске трагедије? До чега је довело ћутање о (дугогодишњем) ровању америчких "партнера" у тој руској земљи?

Зар намесничка власт треба да успе у утеривању Срба у НАТО, па да тек онда сазнамо - од јединих којима колико-толико још верујемо - кога то и зашто морају да слушају Николић, Вучић, Дачић и други изабраници српског "гласачког тела"?

Руси, браћо, живните мало.


Извор: Russia Insider
Приредио: Александар Јовановић / Ћирилизовано
Покровитељ преводилачке делатности блога "Ћирилизовано": Јелички дукат
 

Коментари

Популарни постови са овог блога

Гилад Ацмон: Вакси нација - изабрана нација

  Нетањаху: Моја основна мисија као премијера је да обезбедим 36 милиона вакцина против Короне у следећој години Пише: Гилад Ацмон Премијер Нетањаху је  изјавио  да је Израел спреман да обезбеди или произведе 36 милиона вакцина у следећој години. Ако се питате зашто нацији од девет милиона људи, која је половини свог становништва већ дала две дозе  Фајзерове вакцине  треба 36 милиона вакцина, одговор је поражавајући: масовна кампања вакцинације може помоћи Нетањахуу да обезбеди победу на предстојећим изборима, али је дугорочни утицај на здравље нације у најмању руку „непознат“. Да будемо мало реалнији, вероватно је катастрофалан. Током конференције за штампу Нетањаху је признао, „што се тиче вакцина које имамо, нико не зна колико трају ... Морамо се припремити за најгори сценарио. Најгори сценарио је да се морамо вакцинисати (два пута) сваких пола године “, што значи набавку чак 36 милиона вакцина, под претпоставком да се за свих 9 милиона Израелаца требују две дозе вакцина сваких шес

Стопа смртности експерименталним вакцинама за старије Израелце 40 пута је већа него од КОВИД-19

  Фотографија: Шатерсток Лајф сајт њуз је направио опсежну страницу о дешавањима у вези са вакцинама за КОВИД-19.  Погледајте овде   1. март 2021. ( Лајф сајт њуз ) -  Иако је група независних лекара у јануару закључила да експерименталне КОВИД-19 вакцине „нису сигурније“ од самог вируса, нова анализа стопе смртности због вакцина у Израелу показује да је заиста могуће да се случај подигне на драматичан ниво.  Поновна анализа података објављених од стране израелског Министарства здравља и др Хервеа Селигмана са Медицинског факултета за инфективне и тропске болести универзитета Екс-Марсеј и инжењера Хаима Јатива, укратко открива да је експериментална вакцина против мРНК из компаније Фајзер убила „око 40 пута више (старијих) људи него што би их сама болест убила“ током недавног петонедељног периода вакцинације.  Бројке истовремено показују да је стопа смртности код млађих људи 260 пута већа од оне коју би вирус КОВИД-19 изазвао у датом временском оквиру. Иако се пуна математичка анализа

Who is the Saker?

Almost a year ago to the day, I had the distinct displeasure of meeting the man who calls himself the Saker. Our professional relationship lasted less than a month, for reasons I will outline below. We parted on rancid terms and I swore to him that I would make his identity and ideological shortcomings public. I have waited until now due to milestone events in my own life and because, frankly, I was waiting to see what the loon would come up with next. As of the end of last year, I had been following the Saker blog for several years to get news of events in Donbass and when I learned he was looking for volunteers for a Serbian sister site, I applied for the job. My original idea was to contribute some translations on an ad hoc basis but Saker had just had a major falling out with the whole Serbian team and sacked the previous team leader, Aleksandar Jovanovic. He described Mr. Jovanovic as ,,a talented translator with paranoid psychotic tendencies". I didn't delve too de