Пређи на главни садржај

Како разликовати комунисту и зјуганоида (из бирачког приручника)

Александр Горбаруков © ИА REGNUM Напред у светлу будућност!

Реч 'зјуганоид' су створили либерали. Хтели су да ударе по непријатељу али дохватише своје савезнике. Праве комунисте реч није погодила, али се укоренила код изрода. Дошло је време да се ове две речи раздвоје заувек.
Комуниста је велики човек. Зјуганоид - битанга и камелеон.
Комуниста иде у политику да промени свет. Зјуганоид иде у политику да живи без рада.
Комуниста је укључен у социјални рад. Зјуганоид греје дупе у склоништу изрода, код накупца.

Код комунисте се не разликују речи и дела. Код зјуганоидасве је само пуста прича.
Комуниста свету износи истину, чак и ако је горка, а и њему самом непријатна. Зјуганоид манипулише истином. Његов циљ - задобијати гласове лармајући о неправди.
Комуниста је непоткупљив. Код зјуганоида је све на продају: права народа, совјетска прошлост, интереси земље.
Комуниста покушава да разуме узроке распада Совјетског Савеза. Зјуганоид глупаво велича пропадање. Он негира све црвоточине које су довеле до катастрофе.
Комуниста изучава и допуњава марксизам. Њега инспиришу филозофски хоризонти. Зјуганоид изучава сферу некретнина, куповине и ресторанских услуга. Он је заинтересован за дугорочне инвестиције.
За комунисту је корупција у окружењу недопустива. За зјуганоида - његово станиште. Он је у њој као риба у води.
За данашњег комунисту, безакоње и недостатак заштите људских права су проблем. За зјуганоида - поклон. Он може красти и варати, све под заштитом посланичког имунитета и својих веза.
Комуниста се боји да не изгуби образ. За зјуганоида такав проблем не постоји. Он је спреман за сваку подлост зарад новца и власти. И на том путу ће починити коначну издају - ући у савез са мрзитељима народа и издајницима. Што је и урадио.
Комуниста никада не би пружио руку либероиду. Зјуганоид је са либероидом у савезу. Они настоје да створе систем потчињавања и испирања мозга, где ће утрнути све наде.
 
Александр Горбаруков © ИА REGNUM Напред у светлу будућност!

Напомена преводиоца: О Генадију Зјуганову кога наша јавност познаје као генералног секретара КПРФ, по разним изјавама и две посете нашој земљи можете наћи гомилу података на интернету. Оно што је мени пало на памет и зашто сам превео овај чланак је: речи 'комуниста' и 'зјуганоид' је лако заменити неким нашим речима којима називамо људе и странке на власти, из опозиције и „опозиције“. Цео текст би савршено одговарао нашој стварности. Већ рекох раније да смо ми и Руси много различити и умногоме слични.

Коментари

Популарни постови са овог блога

Гилад Ацмон: Вакси нација - изабрана нација

  Нетањаху: Моја основна мисија као премијера је да обезбедим 36 милиона вакцина против Короне у следећој години Пише: Гилад Ацмон Премијер Нетањаху је  изјавио  да је Израел спреман да обезбеди или произведе 36 милиона вакцина у следећој години. Ако се питате зашто нацији од девет милиона људи, која је половини свог становништва већ дала две дозе  Фајзерове вакцине  треба 36 милиона вакцина, одговор је поражавајући: масовна кампања вакцинације може помоћи Нетањахуу да обезбеди победу на предстојећим изборима, али је дугорочни утицај на здравље нације у најмању руку „непознат“. Да будемо мало реалнији, вероватно је катастрофалан. Током конференције за штампу Нетањаху је признао, „што се тиче вакцина које имамо, нико не зна колико трају ... Морамо се припремити за најгори сценарио. Најгори сценарио је да се морамо вакцинисати (два пута) сваких пола године “, што значи набавку чак 36 милиона вакцина, под претпоставком да се за свих 9 милиона Израелаца требују две дозе вакцина сваких шес

Стопа смртности експерименталним вакцинама за старије Израелце 40 пута је већа него од КОВИД-19

  Фотографија: Шатерсток Лајф сајт њуз је направио опсежну страницу о дешавањима у вези са вакцинама за КОВИД-19.  Погледајте овде   1. март 2021. ( Лајф сајт њуз ) -  Иако је група независних лекара у јануару закључила да експерименталне КОВИД-19 вакцине „нису сигурније“ од самог вируса, нова анализа стопе смртности због вакцина у Израелу показује да је заиста могуће да се случај подигне на драматичан ниво.  Поновна анализа података објављених од стране израелског Министарства здравља и др Хервеа Селигмана са Медицинског факултета за инфективне и тропске болести универзитета Екс-Марсеј и инжењера Хаима Јатива, укратко открива да је експериментална вакцина против мРНК из компаније Фајзер убила „око 40 пута више (старијих) људи него што би их сама болест убила“ током недавног петонедељног периода вакцинације.  Бројке истовремено показују да је стопа смртности код млађих људи 260 пута већа од оне коју би вирус КОВИД-19 изазвао у датом временском оквиру. Иако се пуна математичка анализа

Who is the Saker?

Almost a year ago to the day, I had the distinct displeasure of meeting the man who calls himself the Saker. Our professional relationship lasted less than a month, for reasons I will outline below. We parted on rancid terms and I swore to him that I would make his identity and ideological shortcomings public. I have waited until now due to milestone events in my own life and because, frankly, I was waiting to see what the loon would come up with next. As of the end of last year, I had been following the Saker blog for several years to get news of events in Donbass and when I learned he was looking for volunteers for a Serbian sister site, I applied for the job. My original idea was to contribute some translations on an ad hoc basis but Saker had just had a major falling out with the whole Serbian team and sacked the previous team leader, Aleksandar Jovanovic. He described Mr. Jovanovic as ,,a talented translator with paranoid psychotic tendencies". I didn't delve too de