Пређи на главни садржај

Јулија Тимошенко припрема трећи Мајдан?


Батковшчина, странка Јулије Тимошенко, припрема нови државни удар у Украјини. Локална медијска кућа пише да бивша премијерка активно ради на обезбеђивању свега што је неопходно за дуготрајне протесте.

Тимошенкова ће извести људе на улице да протестују против  високих  трошкова за комуналије - преноси "Апостроф" позивајући се на своје изворе.

Саговорник "Апострофа" је рекао да су организације које сарађују с Тимошенковом већ поручиле 300-500 шатора, да буду спремни до 1. октобра.

Лист такође подсећа да Тимошенкова провоцира масовне нереде који би требало да се десе у октобру, новембру и децембру, с циљем да се распишу превремени парламентарни а онда и председнички избори.

Тимошенкова је недавно критиковала председнички режим, нагласивши да су чак и у западној Украјини људи почели да се по добру сећају бившег председника Виктора Јануковича.

"Ако тако мисле у Галицији, шта ли тек мисле они из других области" - био је коментар Тимошенкове на лелек грађана да се врати "криминална власт" Јануковича.

По најновијим анкетама, Јулија Тимошенко је популарнија од актуелног председника Петро Порошенка.

Повезано: Tymoshenko told about the prayers of the residents of the city to return the “criminal power” of Yanukovych | The Newspapers

The-Newspapers.com | News from Russia

Извор: The media learned about preparing Tymoshenko the third Maidan in Ukraine | The Newspapers
Превод: Ћирилизовано

Коментари

Популарни постови са овог блога

Гилад Ацмон: Вакси нација - изабрана нација

  Нетањаху: Моја основна мисија као премијера је да обезбедим 36 милиона вакцина против Короне у следећој години Пише: Гилад Ацмон Премијер Нетањаху је  изјавио  да је Израел спреман да обезбеди или произведе 36 милиона вакцина у следећој години. Ако се питате зашто нацији од девет милиона људи, која је половини свог становништва већ дала две дозе  Фајзерове вакцине  треба 36 милиона вакцина, одговор је поражавајући: масовна кампања вакцинације може помоћи Нетањахуу да обезбеди победу на предстојећим изборима, али је дугорочни утицај на здравље нације у најмању руку „непознат“. Да будемо мало реалнији, вероватно је катастрофалан. Током конференције за штампу Нетањаху је признао, „што се тиче вакцина које имамо, нико не зна колико трају ... Морамо се припремити за најгори сценарио. Најгори сценарио је да се морамо вакцинисати (два пута) сваких пола године “, што значи набавку чак 36 милиона вакцина, под претпоставком да се за свих 9 милиона Израелаца требују две дозе вакцина сваких шес

Стопа смртности експерименталним вакцинама за старије Израелце 40 пута је већа него од КОВИД-19

  Фотографија: Шатерсток Лајф сајт њуз је направио опсежну страницу о дешавањима у вези са вакцинама за КОВИД-19.  Погледајте овде   1. март 2021. ( Лајф сајт њуз ) -  Иако је група независних лекара у јануару закључила да експерименталне КОВИД-19 вакцине „нису сигурније“ од самог вируса, нова анализа стопе смртности због вакцина у Израелу показује да је заиста могуће да се случај подигне на драматичан ниво.  Поновна анализа података објављених од стране израелског Министарства здравља и др Хервеа Селигмана са Медицинског факултета за инфективне и тропске болести универзитета Екс-Марсеј и инжењера Хаима Јатива, укратко открива да је експериментална вакцина против мРНК из компаније Фајзер убила „око 40 пута више (старијих) људи него што би их сама болест убила“ током недавног петонедељног периода вакцинације.  Бројке истовремено показују да је стопа смртности код млађих људи 260 пута већа од оне коју би вирус КОВИД-19 изазвао у датом временском оквиру. Иако се пуна математичка анализа

Who is the Saker?

Almost a year ago to the day, I had the distinct displeasure of meeting the man who calls himself the Saker. Our professional relationship lasted less than a month, for reasons I will outline below. We parted on rancid terms and I swore to him that I would make his identity and ideological shortcomings public. I have waited until now due to milestone events in my own life and because, frankly, I was waiting to see what the loon would come up with next. As of the end of last year, I had been following the Saker blog for several years to get news of events in Donbass and when I learned he was looking for volunteers for a Serbian sister site, I applied for the job. My original idea was to contribute some translations on an ad hoc basis but Saker had just had a major falling out with the whole Serbian team and sacked the previous team leader, Aleksandar Jovanovic. He described Mr. Jovanovic as ,,a talented translator with paranoid psychotic tendencies". I didn't delve too de