Гилад Ацмон: Гој има да слуша


Британску Лабуристичку странку стално оптужују да је антисемитска. Није то лепо од лабуриста, али "просемитска" Либерално-демократска странка је далеко гора. Израелска штампа данас пише да су британске либерал-демократе суспендовале бившег премијера због "антисемитских" твитова.

Метју Гордон Банкс је у недељу шутнут из странке пошто је партијског лидера Тима Фарона оптужио да је на то место дошао зато што су му кампању финансирали "лондонски Јевреји". У одговару Банксу, потпредседница Борда посланика припадника британских Јевреја (Board of Deputies of British Jews - BOD) Мери ван дер Зил каже: "Коментар Метју Гордона Банкса на Твитеру крајње је забрињавајући. Прича о новцу и Јеврејима и алудира на вековима стару новинску патку о 'јеврејској завери'."

Ван дер Зилова поручује да је кошер када Јевреји купују британске политичаре, да је то фино и денди, али да су гоји који указују на поткупљивање криви за "говор мржње". Можда би моја маленкост могла да помогне госпођи Мери ван дер Зил. Ако су Јевреји заиста финансирали кампању Тима Фарона, онда господин Банкс није пун предрасуда него човек који говори истину. Ако је Банкс, пак, ствар измислио, и ако се открије, на пример, да ни један једини Јеврејин није финансирао Фарона, онда је Фарон просто у заблуди, обманут је или лажов - али опет далеко од тога да буде антисемита.

Слагала се Мери ван дер Зил с тим или не, то да јеврејски мамонити купују западне политичаре није никаква завера, него се ради потпуно отворено и део је стварности у којој живимо. Последњих месеци смо се наслушали хвалисања Мајкла Фостера о силним шекелима које је потрошио на Лабуристичку странку - при чему сигурно није заборавио да испостави списак свега што очекује заузврат. Лорд Касица прасица Леви је био главни Блеров фондаџија (енг.  fundraiser - онај који скупља паре) када је Велика Британија ушла у ционистички и злочиначки рат у Ираку. Јеврејски олигарси купују британске политичке странке - ничег новог под капом небеском.

Дрскост ван дер Зилове само доказује ко стварно управља британским политичким универзумом. Иако је Банкс био посланик и директор Међународног института за стратешке послове, потпредседница британских Јевреја му отворено наложи шта му је чинити - или ће се суочити са последицама: "Он (Банкс) под хитно мора да пружи образложење и извини се за свој коментар, а у супротном, очекујемо да Либерално-демократска странка покрене дисциплински поступак."

Како је могуће да је потпредседници британских Јевреја унапред познато какав треба да буде поступак Либерално-демократске странке против свог члана? Одговор ћу препустити вама.

Што се тиче извињења, Одбор посланика тек треба да се извини што је лорд Џенер силовао британску сирочад у време док је био његов председник, па тиме, и то поприлично, представник британских Јевреја.

Можда је говорити гојима свих узраста и положаја шта морају да чине чинилац изабраности (изабранима више не припадам тако да вам не могу рећи),  али могу да кажем да такозвани Јевреји антиционисти поступају по истом обрасцу. И они говоре гојима, па чак и Палестинцима, шта смеју а шта не смеју да раде и кога да слушају.

Како год, "Џуиш кроникл" пише да су се либерал-демократе сместа одазвале, да су, чим се упознаше с притужбом, суспендовале Банкса.

И баш тиме, својим кукавним потчињавањем, доказале истинитост Банксовог запажања о доминантној улози Јевреја у финансирању Либерално-демократске странке.


Аутор: Гилад Ацмон
Извор: Goyim Must Obey — Gilad Atzmon
Превод: Ћирилизовано

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!