Пређи на главни садржај

Гилад Ацмон: Гој има да слуша


Британску Лабуристичку странку стално оптужују да је антисемитска. Није то лепо од лабуриста, али "просемитска" Либерално-демократска странка је далеко гора. Израелска штампа данас пише да су британске либерал-демократе суспендовале бившег премијера због "антисемитских" твитова.

Метју Гордон Банкс је у недељу шутнут из странке пошто је партијског лидера Тима Фарона оптужио да је на то место дошао зато што су му кампању финансирали "лондонски Јевреји". У одговару Банксу, потпредседница Борда посланика припадника британских Јевреја (Board of Deputies of British Jews - BOD) Мери ван дер Зил каже: "Коментар Метју Гордона Банкса на Твитеру крајње је забрињавајући. Прича о новцу и Јеврејима и алудира на вековима стару новинску патку о 'јеврејској завери'."

Ван дер Зилова поручује да је кошер када Јевреји купују британске политичаре, да је то фино и денди, али да су гоји који указују на поткупљивање криви за "говор мржње". Можда би моја маленкост могла да помогне госпођи Мери ван дер Зил. Ако су Јевреји заиста финансирали кампању Тима Фарона, онда господин Банкс није пун предрасуда него човек који говори истину. Ако је Банкс, пак, ствар измислио, и ако се открије, на пример, да ни један једини Јеврејин није финансирао Фарона, онда је Фарон просто у заблуди, обманут је или лажов - али опет далеко од тога да буде антисемита.

Слагала се Мери ван дер Зил с тим или не, то да јеврејски мамонити купују западне политичаре није никаква завера, него се ради потпуно отворено и део је стварности у којој живимо. Последњих месеци смо се наслушали хвалисања Мајкла Фостера о силним шекелима које је потрошио на Лабуристичку странку - при чему сигурно није заборавио да испостави списак свега што очекује заузврат. Лорд Касица прасица Леви је био главни Блеров фондаџија (енг.  fundraiser - онај који скупља паре) када је Велика Британија ушла у ционистички и злочиначки рат у Ираку. Јеврејски олигарси купују британске политичке странке - ничег новог под капом небеском.

Дрскост ван дер Зилове само доказује ко стварно управља британским политичким универзумом. Иако је Банкс био посланик и директор Међународног института за стратешке послове, потпредседница британских Јевреја му отворено наложи шта му је чинити - или ће се суочити са последицама: "Он (Банкс) под хитно мора да пружи образложење и извини се за свој коментар, а у супротном, очекујемо да Либерално-демократска странка покрене дисциплински поступак."

Како је могуће да је потпредседници британских Јевреја унапред познато какав треба да буде поступак Либерално-демократске странке против свог члана? Одговор ћу препустити вама.

Што се тиче извињења, Одбор посланика тек треба да се извини што је лорд Џенер силовао британску сирочад у време док је био његов председник, па тиме, и то поприлично, представник британских Јевреја.

Можда је говорити гојима свих узраста и положаја шта морају да чине чинилац изабраности (изабранима више не припадам тако да вам не могу рећи),  али могу да кажем да такозвани Јевреји антиционисти поступају по истом обрасцу. И они говоре гојима, па чак и Палестинцима, шта смеју а шта не смеју да раде и кога да слушају.

Како год, "Џуиш кроникл" пише да су се либерал-демократе сместа одазвале, да су, чим се упознаше с притужбом, суспендовале Банкса.

И баш тиме, својим кукавним потчињавањем, доказале истинитост Банксовог запажања о доминантној улози Јевреја у финансирању Либерално-демократске странке.


Аутор: Гилад Ацмон
Извор: Goyim Must Obey — Gilad Atzmon
Превод: Ћирилизовано

Коментари

Популарни постови са овог блога

Гилад Ацмон: Вакси нација - изабрана нација

  Нетањаху: Моја основна мисија као премијера је да обезбедим 36 милиона вакцина против Короне у следећој години Пише: Гилад Ацмон Премијер Нетањаху је  изјавио  да је Израел спреман да обезбеди или произведе 36 милиона вакцина у следећој години. Ако се питате зашто нацији од девет милиона људи, која је половини свог становништва већ дала две дозе  Фајзерове вакцине  треба 36 милиона вакцина, одговор је поражавајући: масовна кампања вакцинације може помоћи Нетањахуу да обезбеди победу на предстојећим изборима, али је дугорочни утицај на здравље нације у најмању руку „непознат“. Да будемо мало реалнији, вероватно је катастрофалан. Током конференције за штампу Нетањаху је признао, „што се тиче вакцина које имамо, нико не зна колико трају ... Морамо се припремити за најгори сценарио. Најгори сценарио је да се морамо вакцинисати (два пута) сваких пола године “, што значи набавку чак 36 милиона вакцина, под претпоставком да се за свих 9 милиона Израелаца требују две дозе вакцина сваких шес

Стопа смртности експерименталним вакцинама за старије Израелце 40 пута је већа него од КОВИД-19

  Фотографија: Шатерсток Лајф сајт њуз је направио опсежну страницу о дешавањима у вези са вакцинама за КОВИД-19.  Погледајте овде   1. март 2021. ( Лајф сајт њуз ) -  Иако је група независних лекара у јануару закључила да експерименталне КОВИД-19 вакцине „нису сигурније“ од самог вируса, нова анализа стопе смртности због вакцина у Израелу показује да је заиста могуће да се случај подигне на драматичан ниво.  Поновна анализа података објављених од стране израелског Министарства здравља и др Хервеа Селигмана са Медицинског факултета за инфективне и тропске болести универзитета Екс-Марсеј и инжењера Хаима Јатива, укратко открива да је експериментална вакцина против мРНК из компаније Фајзер убила „око 40 пута више (старијих) људи него што би их сама болест убила“ током недавног петонедељног периода вакцинације.  Бројке истовремено показују да је стопа смртности код млађих људи 260 пута већа од оне коју би вирус КОВИД-19 изазвао у датом временском оквиру. Иако се пуна математичка анализа

Who is the Saker?

Almost a year ago to the day, I had the distinct displeasure of meeting the man who calls himself the Saker. Our professional relationship lasted less than a month, for reasons I will outline below. We parted on rancid terms and I swore to him that I would make his identity and ideological shortcomings public. I have waited until now due to milestone events in my own life and because, frankly, I was waiting to see what the loon would come up with next. As of the end of last year, I had been following the Saker blog for several years to get news of events in Donbass and when I learned he was looking for volunteers for a Serbian sister site, I applied for the job. My original idea was to contribute some translations on an ad hoc basis but Saker had just had a major falling out with the whole Serbian team and sacked the previous team leader, Aleksandar Jovanovic. He described Mr. Jovanovic as ,,a talented translator with paranoid psychotic tendencies". I didn't delve too de