Пређи на главни садржај

Пол Крејг Робертс: Намештени избори су америчка традиција

Фотографија: meg’s my name via photopin cc

Понекад се питам да ли Американци ишта памте.

Очигледна је чињеница да је олигархијски Један проценат миропомазао Хилари, упркос многим проблемима с којих она не би смела да буде председник САД. Прича се да се њено особље већ усељава у канцеларије Беле куће. Такво самопоуздање пре избора значи да се већ слави.

Тренутни cause célèbre што се користи против Трампа је његова условна изјава да неће признати резултат избора уколико буду намештени. Преститутке га одмах нападоше да "дискредитује америчку демократију" и да "крши америчку традицију прихватање воље народа".

Којих ли бесмислица! Намештени и покрадени избори су америчка традиција. Избори су намештани на сваком нивоу - локалном, појединачне државе и федералне државе. Градоначелник Чикага Ричард Џ. Делеј је покрао "вољу" Чикага и , самим тим, Илиноис је гласао за Џона Кенедија. Републикански Врховни суд САД је покрао изборе 2000. године и Ал Гора када је спречио поновно пребројавање гласова у Флориди. Легендарне су и разлике између резултата предизборних анкета и броја гласова добијених на непознат начин испрограмираним електронским машинама које за собом не остављају писаних трагова.

И зашто онда толика граја због Трампове сумњичавости, што мисли да може доћи до изборне крађе?

Црначки покрети се већ деценијама боре против намештања избора. Црнце једноставно не стављају на гласачке спискове. Ако им и пође за руком да буду регистровани као гласачи - где да гласају, ретка су бирачка места тамо где је црначко становништво већинско. Итд и сл. После деценија такве борбе, просто је немогуће да постоји ма и један црнац који не зна како је црнцу тешко гласати. А опет, на преститутском радију НПР чух Хилариног Чика Тома да говори како је страшно што Трамп клевеће америчке изборе.

Вести исте куће чак поручују да је Русија ем хаковала Хиларину електронску пошту, ем ју је преудесила тако да од безазлене преписке испадоше инкриминишући документи.

Преститутке, све у глас, демонизују како Трампа тако и свако спомињање крађе избора, јер добро знају да ће избори бити покрадени и да ће им следећи задатак и посао бити да крађу скривају.

Не верујте у анкете које кажу да је Хилари победила у дебатама и да је фаворит. Агенције за истраживање јавног мнења раде за политичке организације. Ако не испоручују жељени резултат - нема муштерија. А жељени резултат је да ће победити Хилари. Намештене анкете, пак, оне које говоре да Хилари убедљиво води, служе да обесхрабре Трампове присталице и одврате их од гласања.

Не гласајте раније. Сврха раног гласања је да једнопроценташима назначи за кога ће се гласати. На основу такве информације, слушчад олигарха ће испрограмирати машине тако да буде изабран миропомазани кандидат.


Аутор: Пол Крејг Робертс
Извор: Rigged Elections Are An American Tradition -- Paul Craig Roberts - PaulCraigRoberts.org
Превод: Ћирилизовано

Коментари

Популарни постови са овог блога

Гилад Ацмон: Вакси нација - изабрана нација

  Нетањаху: Моја основна мисија као премијера је да обезбедим 36 милиона вакцина против Короне у следећој години Пише: Гилад Ацмон Премијер Нетањаху је  изјавио  да је Израел спреман да обезбеди или произведе 36 милиона вакцина у следећој години. Ако се питате зашто нацији од девет милиона људи, која је половини свог становништва већ дала две дозе  Фајзерове вакцине  треба 36 милиона вакцина, одговор је поражавајући: масовна кампања вакцинације може помоћи Нетањахуу да обезбеди победу на предстојећим изборима, али је дугорочни утицај на здравље нације у најмању руку „непознат“. Да будемо мало реалнији, вероватно је катастрофалан. Током конференције за штампу Нетањаху је признао, „што се тиче вакцина које имамо, нико не зна колико трају ... Морамо се припремити за најгори сценарио. Најгори сценарио је да се морамо вакцинисати (два пута) сваких пола године “, што значи набавку чак 36 милиона вакцина, под претпоставком да се за свих 9 милиона Израелаца требују две дозе вакцина сваких шес

Стопа смртности експерименталним вакцинама за старије Израелце 40 пута је већа него од КОВИД-19

  Фотографија: Шатерсток Лајф сајт њуз је направио опсежну страницу о дешавањима у вези са вакцинама за КОВИД-19.  Погледајте овде   1. март 2021. ( Лајф сајт њуз ) -  Иако је група независних лекара у јануару закључила да експерименталне КОВИД-19 вакцине „нису сигурније“ од самог вируса, нова анализа стопе смртности због вакцина у Израелу показује да је заиста могуће да се случај подигне на драматичан ниво.  Поновна анализа података објављених од стране израелског Министарства здравља и др Хервеа Селигмана са Медицинског факултета за инфективне и тропске болести универзитета Екс-Марсеј и инжењера Хаима Јатива, укратко открива да је експериментална вакцина против мРНК из компаније Фајзер убила „око 40 пута више (старијих) људи него што би их сама болест убила“ током недавног петонедељног периода вакцинације.  Бројке истовремено показују да је стопа смртности код млађих људи 260 пута већа од оне коју би вирус КОВИД-19 изазвао у датом временском оквиру. Иако се пуна математичка анализа

Who is the Saker?

Almost a year ago to the day, I had the distinct displeasure of meeting the man who calls himself the Saker. Our professional relationship lasted less than a month, for reasons I will outline below. We parted on rancid terms and I swore to him that I would make his identity and ideological shortcomings public. I have waited until now due to milestone events in my own life and because, frankly, I was waiting to see what the loon would come up with next. As of the end of last year, I had been following the Saker blog for several years to get news of events in Donbass and when I learned he was looking for volunteers for a Serbian sister site, I applied for the job. My original idea was to contribute some translations on an ad hoc basis but Saker had just had a major falling out with the whole Serbian team and sacked the previous team leader, Aleksandar Jovanovic. He described Mr. Jovanovic as ,,a talented translator with paranoid psychotic tendencies". I didn't delve too de