Пол Крејг Робертс: Намештени избори су америчка традиција

Фотографија: meg’s my name via photopin cc

Понекад се питам да ли Американци ишта памте.

Очигледна је чињеница да је олигархијски Један проценат миропомазао Хилари, упркос многим проблемима с којих она не би смела да буде председник САД. Прича се да се њено особље већ усељава у канцеларије Беле куће. Такво самопоуздање пре избора значи да се већ слави.

Тренутни cause célèbre што се користи против Трампа је његова условна изјава да неће признати резултат избора уколико буду намештени. Преститутке га одмах нападоше да "дискредитује америчку демократију" и да "крши америчку традицију прихватање воље народа".

Којих ли бесмислица! Намештени и покрадени избори су америчка традиција. Избори су намештани на сваком нивоу - локалном, појединачне државе и федералне државе. Градоначелник Чикага Ричард Џ. Делеј је покрао "вољу" Чикага и , самим тим, Илиноис је гласао за Џона Кенедија. Републикански Врховни суд САД је покрао изборе 2000. године и Ал Гора када је спречио поновно пребројавање гласова у Флориди. Легендарне су и разлике између резултата предизборних анкета и броја гласова добијених на непознат начин испрограмираним електронским машинама које за собом не остављају писаних трагова.

И зашто онда толика граја због Трампове сумњичавости, што мисли да може доћи до изборне крађе?

Црначки покрети се већ деценијама боре против намештања избора. Црнце једноставно не стављају на гласачке спискове. Ако им и пође за руком да буду регистровани као гласачи - где да гласају, ретка су бирачка места тамо где је црначко становништво већинско. Итд и сл. После деценија такве борбе, просто је немогуће да постоји ма и један црнац који не зна како је црнцу тешко гласати. А опет, на преститутском радију НПР чух Хилариног Чика Тома да говори како је страшно што Трамп клевеће америчке изборе.

Вести исте куће чак поручују да је Русија ем хаковала Хиларину електронску пошту, ем ју је преудесила тако да од безазлене преписке испадоше инкриминишући документи.

Преститутке, све у глас, демонизују како Трампа тако и свако спомињање крађе избора, јер добро знају да ће избори бити покрадени и да ће им следећи задатак и посао бити да крађу скривају.

Не верујте у анкете које кажу да је Хилари победила у дебатама и да је фаворит. Агенције за истраживање јавног мнења раде за политичке организације. Ако не испоручују жељени резултат - нема муштерија. А жељени резултат је да ће победити Хилари. Намештене анкете, пак, оне које говоре да Хилари убедљиво води, служе да обесхрабре Трампове присталице и одврате их од гласања.

Не гласајте раније. Сврха раног гласања је да једнопроценташима назначи за кога ће се гласати. На основу такве информације, слушчад олигарха ће испрограмирати машине тако да буде изабран миропомазани кандидат.


Аутор: Пол Крејг Робертс
Извор: Rigged Elections Are An American Tradition -- Paul Craig Roberts - PaulCraigRoberts.org
Превод: Ћирилизовано

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!