Пређи на главни садржај

Не буде ли Трамп "добар", Израел би могао да га убије


Израелци би могли покушати да убију америчког председника Доналда Трампа исто као што су организовали убиство бившег председника Џона Ф. Кенедија који се противио програму нуклеарног наоружања Тел Авива, каже Марк Глен, амерички аутор и политички аналитичар.

У разговору за Прес ТВ (Press TV) у понедељак, Глен је рекао да немилосрдни напади мејнстрим медија које контролишу ционисти на Трампа имају за циљ да га натерају да се приклони израелској блискоисточној политици, а ако се у томе не успе, Израелци би могли покушати да га уклоне.

"Нису Руси допринели да Трамп буде изабран, већ Израелци својим настојањем да нови амерички председник буде Хилари Клинтон, Израелци који сада бесне због чињенице да не могу да контролишу председника", каже Глен.

Мејнстрим медији су обновили нападе на Трампа после његовог полагања заклетве као 45. председника Сједињених Америчких Држава на Капитол хилу у петак, па тако, на пример, у бројним извештајима сугеришу да је број оних који су протестовали против Трампа био већи од броја присутних на свечаности инаугурације.

Такође се шире вести да се појачава сукоб између америчке "обавештајне заједнице" и Трампа, за шта постоје бројни разлози, а посебно "руско мешање" у председничке изборе 2016. године у корист републиканског кандидата.

Сам Трамп је у суботу оптужио медије да стварају раздор између њега и обавештајних служби, и да намерно умањују број присутних на инаугурацији.

"Треба имати на уму да је власт на сваком нивоу, а која је сама под влашћу организованог јеврејског интереса оперативног у САД - политички, спољнополитички, војно, економски и практично у свим стварима потпуно потчињена и да зависи од успешности америчких медија да затрују ум  Американаца толико да све полуге моћи буду у власништву и под руководством организованих јеврејских интереса", каже Глен.

Амерички политички аналитичар сматра да то не би било могуће да јеврејски интерси не контролишу медије.

Израелски премијер Бењамин Нетањаху је после фантастичне Трампове победе постао његов велики поборник, иако је током изборне кампање здушно подржавао кандидата демократа Хилари Клинтон.

"Било би добро везати се и спремити за гадан пут... јер ако Израелци не успеју да затрују умове Американаца онако како су навикли да раде, онда ће прећи на "план Б" - организовање великих, драматичних и трауматичних догађаја као што је био 11.09. и сличних ствари из дугогодишњег терористичког и ратног репертоара Мосада", пориучује амерички аналитичар.

"На план Б прелазе када им не полази за руком да неексплозивним средствима контролишу наратив мејнстрим медија. Тада почињу са "ватрометом" и убијањем људи, као што су убили Џона Ф. Кенедија, који им је стајао на путу да се домогну нуклеарног оружја."

Џон Ф. Кенеди је био 35. амерички председник, од јануара 1961. до 22. новембра 1963. године, када је убијен у Даласу, у држави Тексас.

Многи аналитичари сматрају да је израелски мотив за убиство Кенедија било противљење америчког председника израелском нуклеарном програму, за који је сматрао да може довести до трке у наоружавању нуклеарним оружјем на Блиском истоку.


PressTV
Извор: PressTV-‘Israel could attempt to assassinate Trump’
Превод: Александар Јовановић / Ћирилизовано, на

MX Linux | MX Community

Коментари

Популарни постови са овог блога

Гилад Ацмон: Вакси нација - изабрана нација

  Нетањаху: Моја основна мисија као премијера је да обезбедим 36 милиона вакцина против Короне у следећој години Пише: Гилад Ацмон Премијер Нетањаху је  изјавио  да је Израел спреман да обезбеди или произведе 36 милиона вакцина у следећој години. Ако се питате зашто нацији од девет милиона људи, која је половини свог становништва већ дала две дозе  Фајзерове вакцине  треба 36 милиона вакцина, одговор је поражавајући: масовна кампања вакцинације може помоћи Нетањахуу да обезбеди победу на предстојећим изборима, али је дугорочни утицај на здравље нације у најмању руку „непознат“. Да будемо мало реалнији, вероватно је катастрофалан. Током конференције за штампу Нетањаху је признао, „што се тиче вакцина које имамо, нико не зна колико трају ... Морамо се припремити за најгори сценарио. Најгори сценарио је да се морамо вакцинисати (два пута) сваких пола године “, што значи набавку чак 36 милиона вакцина, под претпоставком да се за свих 9 милиона Израелаца требују две дозе вакцина сваких шес

Стопа смртности експерименталним вакцинама за старије Израелце 40 пута је већа него од КОВИД-19

  Фотографија: Шатерсток Лајф сајт њуз је направио опсежну страницу о дешавањима у вези са вакцинама за КОВИД-19.  Погледајте овде   1. март 2021. ( Лајф сајт њуз ) -  Иако је група независних лекара у јануару закључила да експерименталне КОВИД-19 вакцине „нису сигурније“ од самог вируса, нова анализа стопе смртности због вакцина у Израелу показује да је заиста могуће да се случај подигне на драматичан ниво.  Поновна анализа података објављених од стране израелског Министарства здравља и др Хервеа Селигмана са Медицинског факултета за инфективне и тропске болести универзитета Екс-Марсеј и инжењера Хаима Јатива, укратко открива да је експериментална вакцина против мРНК из компаније Фајзер убила „око 40 пута више (старијих) људи него што би их сама болест убила“ током недавног петонедељног периода вакцинације.  Бројке истовремено показују да је стопа смртности код млађих људи 260 пута већа од оне коју би вирус КОВИД-19 изазвао у датом временском оквиру. Иако се пуна математичка анализа

Who is the Saker?

Almost a year ago to the day, I had the distinct displeasure of meeting the man who calls himself the Saker. Our professional relationship lasted less than a month, for reasons I will outline below. We parted on rancid terms and I swore to him that I would make his identity and ideological shortcomings public. I have waited until now due to milestone events in my own life and because, frankly, I was waiting to see what the loon would come up with next. As of the end of last year, I had been following the Saker blog for several years to get news of events in Donbass and when I learned he was looking for volunteers for a Serbian sister site, I applied for the job. My original idea was to contribute some translations on an ad hoc basis but Saker had just had a major falling out with the whole Serbian team and sacked the previous team leader, Aleksandar Jovanovic. He described Mr. Jovanovic as ,,a talented translator with paranoid psychotic tendencies". I didn't delve too de