Пређи на главни садржај

Гилад Ацмон: А сад мало јеврејског образовањаДа, јеврејског образовања, јер рабин Мојше Зелдман у овом видеу објашњава шта значи бити Јеврејин. Шта је свим Јеврејима заједничко? Религија? Раса? Или крв? Зелдманов одговор је да су сви Јевреји деца Израела и једна породица.

Што ме малкице збуњује. Каква су Јевреји то породица? Ако јесу породица, као што тврди рабин, зар не би требало да сви Јевреји буду одговорни за злочине Државе Израел?

Ако су сви Јевреји једна породица, зар не би требало да заједно, породично, преузму одговорност за све те силне ратове по свету које су нам наметнули јеврејски лобији (AIPAC , Christian Friends of Israel CFI America, Labour Friends of Israel, Conseil Représentatif des Institutions juives de France итд.)?

Ако су сви Јевреји једна породица, зар не би требало да најстарији зауздавају безобзирне мамоните с Вол стрита?

Нећете веровати, али јеврејска породица све то и чини. Прво формира синхедринске судове, јер треба осигурати јеврејску надлежност за "јеврејске послове", а онда се против злочина Државе Израел дигне неколико чланова породице уредно негованог имиџа човекољубца (Jewish Voice for Peace, Mondoweiss и сл.. Истовремено, јер Американци нису баш гласни када се треба успротивити грубом уплитању Америчко-израелског комитета за јавне послове у политику САД, неко из породице узме и то да ради, исто као што ће о злочинима Вол стрита трубити јеврејски псеудосоцијалисти.

Јевреји јесу породица. И та породица се држи "све остаје у породици" закона опстанка. Али "нефункционална" породица , каквом хоће да их представи рабин Зелдман, нипошто нису, јер су до сада били више него успешни у истовременом одржавању хегемоније и дириговању опозицијом.

Али све чешће се чују дисидентски гласови, па и мој, да су породична посла јеврејска постала толико провидна да им се ближи крај.
Аутор: Гилад Ацмон
Извор: It All Stays In The Family — Gilad Atzmon
Превод: Александар Јовановић / Ћирилизовано, на Antergos Linux

Коментари

Популарни постови са овог блога

Гилад Ацмон: Вакси нација - изабрана нација

  Нетањаху: Моја основна мисија као премијера је да обезбедим 36 милиона вакцина против Короне у следећој години Пише: Гилад Ацмон Премијер Нетањаху је  изјавио  да је Израел спреман да обезбеди или произведе 36 милиона вакцина у следећој години. Ако се питате зашто нацији од девет милиона људи, која је половини свог становништва већ дала две дозе  Фајзерове вакцине  треба 36 милиона вакцина, одговор је поражавајући: масовна кампања вакцинације може помоћи Нетањахуу да обезбеди победу на предстојећим изборима, али је дугорочни утицај на здравље нације у најмању руку „непознат“. Да будемо мало реалнији, вероватно је катастрофалан. Током конференције за штампу Нетањаху је признао, „што се тиче вакцина које имамо, нико не зна колико трају ... Морамо се припремити за најгори сценарио. Најгори сценарио је да се морамо вакцинисати (два пута) сваких пола године “, што значи набавку чак 36 милиона вакцина, под претпоставком да се за свих 9 милиона Израелаца требују две дозе вакцина сваких шес

Стопа смртности експерименталним вакцинама за старије Израелце 40 пута је већа него од КОВИД-19

  Фотографија: Шатерсток Лајф сајт њуз је направио опсежну страницу о дешавањима у вези са вакцинама за КОВИД-19.  Погледајте овде   1. март 2021. ( Лајф сајт њуз ) -  Иако је група независних лекара у јануару закључила да експерименталне КОВИД-19 вакцине „нису сигурније“ од самог вируса, нова анализа стопе смртности због вакцина у Израелу показује да је заиста могуће да се случај подигне на драматичан ниво.  Поновна анализа података објављених од стране израелског Министарства здравља и др Хервеа Селигмана са Медицинског факултета за инфективне и тропске болести универзитета Екс-Марсеј и инжењера Хаима Јатива, укратко открива да је експериментална вакцина против мРНК из компаније Фајзер убила „око 40 пута више (старијих) људи него што би их сама болест убила“ током недавног петонедељног периода вакцинације.  Бројке истовремено показују да је стопа смртности код млађих људи 260 пута већа од оне коју би вирус КОВИД-19 изазвао у датом временском оквиру. Иако се пуна математичка анализа

Who is the Saker?

Almost a year ago to the day, I had the distinct displeasure of meeting the man who calls himself the Saker. Our professional relationship lasted less than a month, for reasons I will outline below. We parted on rancid terms and I swore to him that I would make his identity and ideological shortcomings public. I have waited until now due to milestone events in my own life and because, frankly, I was waiting to see what the loon would come up with next. As of the end of last year, I had been following the Saker blog for several years to get news of events in Donbass and when I learned he was looking for volunteers for a Serbian sister site, I applied for the job. My original idea was to contribute some translations on an ad hoc basis but Saker had just had a major falling out with the whole Serbian team and sacked the previous team leader, Aleksandar Jovanovic. He described Mr. Jovanovic as ,,a talented translator with paranoid psychotic tendencies". I didn't delve too de