Пређи на главни садржај

Зашто Јевреји хоће бразилификацију САД

Илустрација преузета из Alternative Right: THE FUTURE OF THE WEST: WHITE REVOLUTION, BRAZILIFICATION, OR ARGENTINIZATION?

Зашто се Јевреји увек кандидују за државну функцију на листи демократа? Увек. Не могу да се сетим ни једног изузетка.

Не тврдим да Јевреји не поступају у свом интересу.

Али не верујем да би потпуно уништење беле расе и тупаво мулатско становништво већином сачињено од сиротиње свих раса (бразилску сиротињу чине углавном Индијанци и црнци, уз нешто местизоса и португалских породица које над њима владају) довело Јевреје у бољи положај.

На првом месту, због мање потрошача са мање новца пошто ће средња класа скоро нестати. Црнци не гледају "Сајнфелда", Рона Џеремија... Гледају их белци.

Јевреји не размишљају. Велика је заблуда да су Јевреји мисаони људи и да размишљају логично. Јевреји "мисле" емотивно, покрећу их бес, мржња и страх. Јевреји не промишљају ствари до краја. Доносе судове на основу емоција, и то тренутних, не сагледавајући последице.

Погледајте како су Јевреји разорили Ирак и Либију. Сада Сирију. Краткорочно размишљање: што пре уништити све непријатеље Државе Израел. Ирак и Либија нису разорени ни због чега другог до да се униште непријатељи Израела. Сирија се разваљује из истог разлога. Јевреји су покушали да униште и Либан да би се ослободили непријатеља, Хезболаха.

Јевреји нису бог зна шта у свему осталом, али су без премца у уништавању држава, клању милиона људи и организовању масовног тероризма и хаоса. Ваљда их је зато Бог створио. Не чини се да имају икаквог другог циља осим покоља и разарања непријатеља. Чему су корени у јудаизму. Јеврејски поглед на свет се заснива на Пуриму. Разарање Ирака. Либије и сада Сирије, и убијање милиона људи, само је Пурим данашњице.

Из чега се види да не размишљају о последицама свог понашања, јер "мисле" емотивно, с тим да су им доминантне емоције - страх, мржња, бес и жеља за осветом. Слично је било и у прошлости. Много пута и на много страна. И бивали су упозоравани да ће изазвати погром. Јевреји су се увек оглушавали на та упозорења. Увек. Уз бес и вриштање: "Како се усуђујете да тврдите да су сами Јевреји криви за антисемитизам!". И настављали су по свом све док им се не обије о главу и не настане погром.

Али и тада не виде чиме су и они скривили то што им се догодило. Погроме узрокују зли и неразумнии антисемити без јасног разлога. Веровали или не, Јевреји тако мисле. Званични јеврејски став је да је антисемитизам некакво тајанствено и етеру налик људско својство којем подлежу сви гоји, вероватно одмах по рођењу. За погроме нема оправданог разлога. Гоји прогањају и убијају Јевреје из чисте мржње, никада није било ни трунчице јеврејске кривице у појави антисемитизма.

Да, тако Јеврејин мисли. Скоро сваки.

И сад, реците, да ли су такви људи способни да логички и рационално размишљају, да брину због исхода? Не, наравно. Што се тиче бразилификације Сједињених Америчких Држава, запитајте о томе неког Јеврејина. ма ког, и најобичнијег, и он ће вам, бесан, одмах сасути у лице да сте расиста. Скоро сваки Јеврејин сматра и говори да нема ничега лошег у бразилификацији САД, а ако мислите супротно, то је расизам и ви сте расиста.

Јевреји мрзе гоје белце. Истина не сви, наилазио сам и на такве. Јевреји су изјављивали да ће славити дан када белци постану мањинско становништво у САД, јер онда више неће морати да се боје нових белачких расистичких режима. Због холокоста, Јевреји су и данас полулуди. Холокост нам никада неће опростити. И заиста, белци расисти јесу прави непријатељи Јевреја. Побили су их на милионе и скоро истребили.

Јевреји мрзе сваки национализам гоја белаца. Какав год националиста био гој белац, неће му требати много времена па да крене на Јевреје. Зашто? Зато што су Јевреји непријатељи сваког национализма гоја белаца, који их ем не сматрају делом своје нације, ем верују да Јевреји делују против интереса свих староседелаца "по крви и тлу".

Јевреји воле етнички шаролике земље, јер у њима, историјски гледано, мање шанси има да ће доћи до прогона Јевреја, пошто етничким групама за окупљање за напад на Јевреје треба заједничка основа - какве нема или ју је тешко изградити. Јевреји мрзе белачке земље у којима преовлађује становништво једне националности или подрасе са заједничком културом и веровањем, јер су научили да у таквим земљама долази до њиховог прогона.

Многи сматрају да је бразилификација штетна и за саме Јевреје. Али нађите макар једног Јеврејина који ће се сложити с таквом констатацијом. Нема га. Нема га, јер то подразумева да Јевреји умеју да промисле последице проистекле из свог емоционално заснованог размишљања, а што никада, до дана данашњег, нису умели.

Ако мене питате да ли ће бразилификација наудити и Јеврејима - хоће. Хоће, биће зло и по њих, али већина Јевреја тако не мисли. Јевреји о бразилификацији САД размишљају само у оквиру сопствених краткорочних интереса - како белачко становништво свести на мањинско тако да више не буде белачко-расистичког режима, и створити етнички шаролико друштво у коме не може нити ће бити прогона Јевреја.

Не, Јевреји заиста не мисле на дуге стазе. Склонији су краткорочним решењима које погоне емоције.


Beyond Highbrow - Robert Lindsay | I Distort, You Deride

Аутор: Роберт Линдзи
Извор: Why Jews Might Promote Braziliafication | Beyond Highbrow - Robert Lindsay
Превео, после прележаних вести Ambasadorka Izraela u poseti Čačku и Ambasadorka Izraela: Iskoristiti potencijal srpskog tržišta: Александар Јовановић / Ћирилизовано, на BunsenLabs Linux

Коментари

Популарни постови са овог блога

Гилад Ацмон: Вакси нација - изабрана нација

  Нетањаху: Моја основна мисија као премијера је да обезбедим 36 милиона вакцина против Короне у следећој години Пише: Гилад Ацмон Премијер Нетањаху је  изјавио  да је Израел спреман да обезбеди или произведе 36 милиона вакцина у следећој години. Ако се питате зашто нацији од девет милиона људи, која је половини свог становништва већ дала две дозе  Фајзерове вакцине  треба 36 милиона вакцина, одговор је поражавајући: масовна кампања вакцинације може помоћи Нетањахуу да обезбеди победу на предстојећим изборима, али је дугорочни утицај на здравље нације у најмању руку „непознат“. Да будемо мало реалнији, вероватно је катастрофалан. Током конференције за штампу Нетањаху је признао, „што се тиче вакцина које имамо, нико не зна колико трају ... Морамо се припремити за најгори сценарио. Најгори сценарио је да се морамо вакцинисати (два пута) сваких пола године “, што значи набавку чак 36 милиона вакцина, под претпоставком да се за свих 9 милиона Израелаца требују две дозе вакцина сваких шес

Стопа смртности експерименталним вакцинама за старије Израелце 40 пута је већа него од КОВИД-19

  Фотографија: Шатерсток Лајф сајт њуз је направио опсежну страницу о дешавањима у вези са вакцинама за КОВИД-19.  Погледајте овде   1. март 2021. ( Лајф сајт њуз ) -  Иако је група независних лекара у јануару закључила да експерименталне КОВИД-19 вакцине „нису сигурније“ од самог вируса, нова анализа стопе смртности због вакцина у Израелу показује да је заиста могуће да се случај подигне на драматичан ниво.  Поновна анализа података објављених од стране израелског Министарства здравља и др Хервеа Селигмана са Медицинског факултета за инфективне и тропске болести универзитета Екс-Марсеј и инжењера Хаима Јатива, укратко открива да је експериментална вакцина против мРНК из компаније Фајзер убила „око 40 пута више (старијих) људи него што би их сама болест убила“ током недавног петонедељног периода вакцинације.  Бројке истовремено показују да је стопа смртности код млађих људи 260 пута већа од оне коју би вирус КОВИД-19 изазвао у датом временском оквиру. Иако се пуна математичка анализа

Who is the Saker?

Almost a year ago to the day, I had the distinct displeasure of meeting the man who calls himself the Saker. Our professional relationship lasted less than a month, for reasons I will outline below. We parted on rancid terms and I swore to him that I would make his identity and ideological shortcomings public. I have waited until now due to milestone events in my own life and because, frankly, I was waiting to see what the loon would come up with next. As of the end of last year, I had been following the Saker blog for several years to get news of events in Donbass and when I learned he was looking for volunteers for a Serbian sister site, I applied for the job. My original idea was to contribute some translations on an ad hoc basis but Saker had just had a major falling out with the whole Serbian team and sacked the previous team leader, Aleksandar Jovanovic. He described Mr. Jovanovic as ,,a talented translator with paranoid psychotic tendencies". I didn't delve too de