Доктор Трамплав или како је Доналд научио да не брине и заволео да буде ционистичка марионета

Нападом на Сирију и измишљеним сукобом са Северном Корејом, Трамп је своје бираче зграбио за косу и вратио их назад тлачитељима, тј. еоконзервативцима и израелском режиму. У ствари, није адмирал Хари Б. Харис Јуниор први постулирао да"Северна Кореја представља највећу претњу глобалној безбедности", него израелски министар одбране Авигдор Либерман



Садашњи сукоб са Северном Корејом указује на то да постоје неке идеје које су толико глупе да у њих може поверовати само каква неоконска марионета или агент Новог светског поретка. Рекс Тилерсон и други амерички државни функционери заиста верују да Северна Кореја, земља која је мања од већине држава у САД, ничим изазвана, намерава да нападне Америку, Јапан и Кину.

Адмирал Хари Б. Харис Јуниор, командант америчке Пацифичке команде, сам претпостављајући да је "Северна Кореја криза реална, тврди да САД морају полазити од претпоставке да Ким Џонг Ун намерава да нападне Америку и њене савезнике нуклеарним бомбама" (1). Па каже:
"У обавештајној заједници постоје неке сумње да Ким Џонг Ум може или да ће ускоро моћи да изведе тако нешто. Али ја морам поћи од претпоставке да већ може, и да се креће у том правцу." (2)
Само Тексас је скоро шест пута већи од Северне Кореје, и Ким Џонг Ун би морао да буде потпуни идиот па да мисли да је могуће да преживи рат са Сједињеним Америчким Државама, Јапаном и Кином. Његов режим би био бачен на сметлиште историје за само неколико дана, чак сати.

Чињеница је да Ким Џонг Ун није баш тако неразуман као што тврде ционистички медији и агенти Новог светског поретка. Што рече сјајни научник Андреј Ланков с јужнокорејског Кукминског универзитета:

"Кимови су политичке животиње, крајње рационална породица чији је циљ увек био исти и јасан: одржати се на власти. Сматрати их за лудаке није само погрешно, него и опасно; свака успешна политика треба да се заснива на разумевању логике супарника, а не на њеном одбацивању као неазумне.

Гледати на породицу Ким као на лудаке с атомским бомбама чини их још више претећим и повећава опасност од рата, али може изазвати и нереална очекивања од комромиса - 'само кад би се север дозвао памети'". (3)

Али Тилерсон и друге марионете мисле да је Северна Кореја део нове "осовине зла" и да је треба збрисати једном за свагда. По преовлађујућем схватању, Северна Кореја је гадна, чемерна и луда. "Северна Кореја, са сваком детонацијом нуклеарне бомбе и сваком ракетном пробом, гура Североисточну Азију и цео свет у нестабилност и све ближе ширем сукобу... Опасност од севернокорејског напада на Сеул и Токио је стварна", рече Ти-рекс. [4]

И остаде жив.

Биће да ту има још нечега осим оног што се чини на први поглед (и ухо и нос). САД рекоше да Сеул мора да плати за антиракетни систем ТХААД (Terminal High Altitude Area Defense -THAAD).

Трампова администрација, коју сада воде неоконзервативци и израелски режим, вероватно мисли да је сукоб САД и Северне Кореје савршена прилика за стварање азијске Неоконзервативне краљевине. На крају крајева, ако Северна Кореја не представља опасност, чему онда све те милијарде америчких пореских обвезника на системе противракетне одбране у Азији?

Зна Трампова администрација да амерички народ никада не би одобрио тако бесмислен подухват. Као што смо видели у претходним чланцима, неки бирачи су Трампа узели за озбиљно управо зато што су мислили да ће их извући из неоконског чемера и повести до обећане земље - "Америке на првом месту", што би требало да буде, мислили су, и спољна политика САД.

Али, нападом на Сирију и измишљеним сукобом са Северном Корејом, Трамп је своје бираче зграбио за косу и вратио назад тлачитељима, тј. неоконзервативцима и израелском режиму. У ствари, није адмирал Хари Б. Харис Јуниор први постулирао да"Северна Кореја представља највећу претњу глобалној безбедности", него израелски министар одбране Авигдор Либерман.[6] Јер, што се тиче израелског режима, Северна Кореја је починила неопростив злочин када је 2015. године саопштила да Израел представља "диктаторске снаге за агресију у којој се гази легитимно право палестинског народа". И онда, Трампова администрација, будући да је марионетска влада, мораде да послуша Израел и измисли некакав сукоб са Северном Корејом.

Међутим:
"Господин Трамп је такође оптужио Јужну Кореју и Јапан да недовољно плаћају за америчку војну присутност. У скорије време, Јужна Кореја постаје све забринутија због поновљених упозорења главних сарадника господина Трампа да војне опције нису отписане у одмеравању Вашингтона са Северном Корејом. Неки Корејанци страхују да би Сједињене Америчке Државе могле да нападну нуклеарна постројења Северне Кореје, изазивајући рат који би могао опустошити Сеул." (7)
Јужна Кореја је одговорила да је плаћање за систем који кошта милијарде долара "немогућа опција". (8)

Северна Кореја би требало да се држи свог оружја и супротстави неоконзервативној идеологији која је толико зла нанела по целом свету. Или, речима руског посланика Константина Косачева:
"Америка (читај: ционизам) објективно представља већу опасност по мир него Северна Кореја. Читав свет страхује нагађајући хоћ ли ударити" (9)
Косачев је рекао истину: одбацујући Логос и све његове метафизичке појавне облике, израелски режим одбацује читаву људску расу. Човек коме се неизмерно дивим је у 1. веку рекао нешто слично - да је тадашње покољење израелског режима побило "и Исуса Христа, и своје пророке, и прогонило нас; и не угодише Богу, и стоје насупрот свих људи".




Упутнице:

[1] James Wilkinson, “’The North Korean crisis is the worst I’ve ever seen’: Pacific’s top Navy officer says America must assume Kim Jong Un WILL nuke America if given the chance,” Daily Mail, April 28, 2017.

[2] Ibid.

[3] Andrei Lankov, “Kim Jong Un Is a Survivor, Not a Madman,” Foreign Policy, April 26, 2017.

[4] “Secretary of State Tillerson: The UN must act ‘before North Korea does,’” Business Insider, April 28, 2017.

[5] Choe Sang-hun, “Trump Rattles South Korea by Saying It Should Pay for Antimissile System,” NY Times, April 28, 2017.

[6] “IDF official: US-North Korea tensions could impact Israel,” World Israel News, April 26, 2017.

[7] Sang-hun, “Trump Rattles South Korea by Saying It Should Pay for Antimissile System,” NY Times, April 28, 2017.

[8] “Trump wants S. Korea to foot $1bn THAAD bill, Seoul says no,” Russia Today, April 28, 2017.

[9] Quoted in Amanda Devlin, ‘US SCARES THE ENTIRE WORLD’ America is a bigger threat to world peace than North Korea, claims Russian lawmaker,” The Sun, April 14, 2017.

Veterans Today | Military Veterans and Foreign Affairs Journal – VA – Veterans Administration

Аутор: Џонас Е. Алексис
Извор: The Trump Administration, Israel, and North Korea | Veterans Today
Превод: Александар Јовановић / Ћирилизовано, на

ARCHLabs

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!