Пређи на главни садржај

Дебкафајл: Трамп изјавио да је Москва можда знала да ће "касапин Асад" употребити хемијско оружје, али да је то "вероватно мало вероватно"

"Трамп! Учинимо Израел поново великим!" - из времена Трампове кампање у Држави Израел. Фотографија преузета из 'Make Israel Great Again' - ABC News (Australian Broadcasting Corporation)

Председник САД Доналд Трамп је на заједничкој конференцији за штампу  са генералним секретаром НАТО-а Јенсом Стотембергом рекао да САД и пакт  покољ у Сирији треба да окончају заједничким напорима, при чему је сиријског председника Башара Асада назвао касапином.

Одговарајући на постављено питање, амерички председник је рекао да је "сигурно могуће" да је Русија знала да Сирија планира да изведе прошлонедељни  хемијски напад, али је додао и да је то "вероватно мало вероватно". Што се тиче америчког напада крстарећим ракетама "томахавк" на сиријску ваздухопловну базу, изведеног за одмазду на напад од 4. априла, Доналд Трамп је изјавио: "Ја апсолутно не сумњам да смо урадили праву ствар." Потом је додао да је државни секретар Рекс Тилерсон чинио "значајне напоре" током посете Москви, где је отпутовао да би разговарао о Сирији и другим кључним питањима.

DEBKAfile, Political Analysis, Espionage, Terrorism, Security

Напомена преводиоца: Ако неко мисли да је ово преслободан и злонамеран превод, доле има линк на извор па нека се сам увери да се сами Јевреји зафркавају на рачун Трампове речитости. И поред тога што овакве изјаве иду у прилог политици управо њихове државе - да дестабилизује и што је могуће више уништи све своје арапске суседе и, после, највећег ако не и јединог опасног непријатеља - Иран. Речју, ционисти и ционистичке марионете из Беле куће тако предано извршавају налоге Израела, да су се тамошњи пропагандисти прилично опустили. Што није лоше, да америчким родољубима једном стигне у главу ко им заиста управља државом и судбинама.


Извор: Moscow may have had advance knowledge of chemical weapon attack: Trump
Превео и приредио: Александар Јовановић / Ћирилизовано, на Antergos Linux

Коментари

Популарни постови са овог блога

Стопа смртности експерименталним вакцинама за старије Израелце 40 пута је већа него од КОВИД-19

  Фотографија: Шатерсток Лајф сајт њуз је направио опсежну страницу о дешавањима у вези са вакцинама за КОВИД-19.  Погледајте овде   1. март 2021. ( Лајф сајт њуз ) -  Иако је група независних лекара у јануару закључила да експерименталне КОВИД-19 вакцине „нису сигурније“ од самог вируса, нова анализа стопе смртности због вакцина у Израелу показује да је заиста могуће да се случај подигне на драматичан ниво.  Поновна анализа података објављених од стране израелског Министарства здравља и др Хервеа Селигмана са Медицинског факултета за инфективне и тропске болести универзитета Екс-Марсеј и инжењера Хаима Јатива, укратко открива да је експериментална вакцина против мРНК из компаније Фајзер убила „око 40 пута више (старијих) људи него што би их сама болест убила“ током недавног петонедељног периода вакцинације.  Бројке истовремено показују да је стопа смртности код млађих људи 260 пута већа од оне коју би вирус КОВИД-19 изазвао у датом временском оквиру. Иако се пуна математичка анализа

Who is the Saker?

Almost a year ago to the day, I had the distinct displeasure of meeting the man who calls himself the Saker. Our professional relationship lasted less than a month, for reasons I will outline below. We parted on rancid terms and I swore to him that I would make his identity and ideological shortcomings public. I have waited until now due to milestone events in my own life and because, frankly, I was waiting to see what the loon would come up with next. As of the end of last year, I had been following the Saker blog for several years to get news of events in Donbass and when I learned he was looking for volunteers for a Serbian sister site, I applied for the job. My original idea was to contribute some translations on an ad hoc basis but Saker had just had a major falling out with the whole Serbian team and sacked the previous team leader, Aleksandar Jovanovic. He described Mr. Jovanovic as ,,a talented translator with paranoid psychotic tendencies". I didn't delve too de

Гилад Ацмон: Вакси нација - изабрана нација

  Нетањаху: Моја основна мисија као премијера је да обезбедим 36 милиона вакцина против Короне у следећој години Пише: Гилад Ацмон Премијер Нетањаху је  изјавио  да је Израел спреман да обезбеди или произведе 36 милиона вакцина у следећој години. Ако се питате зашто нацији од девет милиона људи, која је половини свог становништва већ дала две дозе  Фајзерове вакцине  треба 36 милиона вакцина, одговор је поражавајући: масовна кампања вакцинације може помоћи Нетањахуу да обезбеди победу на предстојећим изборима, али је дугорочни утицај на здравље нације у најмању руку „непознат“. Да будемо мало реалнији, вероватно је катастрофалан. Током конференције за штампу Нетањаху је признао, „што се тиче вакцина које имамо, нико не зна колико трају ... Морамо се припремити за најгори сценарио. Најгори сценарио је да се морамо вакцинисати (два пута) сваких пола године “, што значи набавку чак 36 милиона вакцина, под претпоставком да се за свих 9 милиона Израелаца требују две дозе вакцина сваких шес