Десет ратних и терористичких заповести Терезе Меј и Доналда Трампа

Фотографија: Гети имиџис

1. Бомбардуј, терориши и касапи по муслиманским државама Блиског истока из себичних стратешких разлога, које ћеш називати хуманитарним.

2. Уништи безбедност и инфраструктуру државе којој се помаже из хуманитарних разлога, и тако створи савршене услови за појаву и дејства терориста и терористичких група.

3. Наоружавај, обучавај и финансирај терористичке групе исте идеологије као што је имају терористичке групе против којих се наводно боре, али ове прве називај побуњеницима.

4. Створи на стотине хиљада избеглица.

5. Не дозволи да буде превише забрана уласка избеглица, јер избеглицама постадоше захваљујући твојим хуманитарним бомбама.

6.  Ћути о наоружању које си продао Саудијцима и њиховим идеолошким и војним проксијима - Ал Каиди и Исламској држави.

7.  Нека ти држава постане жртва стравичних терористичких напада које ће починити људи исте идеологије као они које си на Блиском истоку наоружавао, обучавао и финансирао новцем својих пореских обвезника.

8. Ислам и муслимане криви за све и свашта, до те мере да их натераш да се осећају одговорним и да се кају.

9. Од имиграната, посебно оних црнпурастих, начини жртвене јарце.

10. Али изнад свега, истовремено док марљиво радиш на наоружавању, обучавању и финансирању, и док сам узимаш учешћа у тероризму, од гласачког тела свог и целог света захтевај да те подржи у борби против истог.

Dissident Voice

Аутор: Секвоја Де Суза Вињесварен
Извор: The May-Trump Guide to War and Terror | Dissident Voice
Превео, прилично слободно и без срцедрапателног завршетка: Александар Јовановић / Ћирилизовано, на Debian -- The Universal Operating System

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!