Спутњиковска Русија: "Свадба деце руских олигарха задивила свет" (ВИДЕО)

Фотографија преузета из Љубинка Милинчић међу 300 најмоћнијих људи у Србији - Спутњик Србија

Ако главно и одговорно биће и српска редакција "Спутњика" мисле да је овакав спектакл скоројевићског простаклука заиста у стању да "задиви свет" - у реду, јер и у Србији уистину има света коме ће бале потећи на уста кад види "другу Русију" како расипа отето.

Али то није Русија "бескрајни плави круг, и у њему звезда".

Хвала Љубинки Милинчић и другим овдашњим мужицима руске ђилкошке аристократије што нам отварају очи - да не постоји Русија какву волимо.





 Свадба деце руских олигарха задивила свет

Свадба деце двојице руских олигарха коштала је око десет милиона долара. За ову суму била је закупљена сала у којој се уручују свечане награде „Оскар”, а госте је забављала Леди Гага.

Бизнисмен Елдар Османов удао је своју кћер за сина Алберта Авдољана — пре свадбе Лилита и Гаспар су се забављали две године.

Младенци су се венчали у позоришту „Долби“ у Лос Анђелесу — управо тамо се уручује престижна награда „Оскар“.

Свадбену церемонију водили су телевизијски водитељи Андреј Махалов и Ксенија Собчак, док је за расположење била задужена Леди Гага. Госте су забављали и  Стас Михајлов, Џејсон Деруло и Николај Басков.

Наведено је да је за кићење сале цвећем било потрошено пола миона долара, док је сама свадба коштала десет милиона долара.


Извор: Свадба деце руских олигарха задивила свет - Спутњик Србија
Приредио: Александар јовановић / Ћирилизовано

2 коментара:

  1. Анониман4. јул 2017. 22:10

    Ovo nema veze sa Rusima. Jevrejska posla. Ali Rusi placaju. I sve dok ovo traje nema nista od Velike Rusije. A Sputnjik je veoma, veoma zastranio. Slaba ekipa.

    ОдговориИзбриши
  2. Напротив текст и прилог Агенције Спутњик је одличан! У овом материјалном свету где "западњачки либерали" продају родитеље да би лакше живели, и остале болесне гадости и љубомора, завист, охолост! Тога има напретек. И у нашој Србији видела жаба да се коњи поткивају па дигла ногу, наше су локалне свадбе кич и претеривање у најгорем смислу. И то директно показује да смо са Руссима браћа!

    ОдговориИзбриши

Пишите српски, ћирилицом!