Пређи на главни садржај

Малагурски и "Спутњик" рекламирају српски извоз: "Србија затрована заувек!" (ВИДЕО)

© Sputnik/

Александар Јовановић / Ћирилизовано: Србији је мало злочина НАТО-а и затрованих ДЕЛОВА ТЕРИТОРИЈЕ Републике Србије, него још треба да трпимо штеточински дилетантлук канадског (ваљда) Србина на руским парама.

Руси, бре, поразмислите мало шта Србима чините са оваквим "Спутњиком". Или престаните да увозите и једете српско "уранијумско" воће.

У сваком случају, мичите посрбљену, али ипак вашу, медијску недоученост са српског интернета!

Срамно је што руски медиј српску трагедију користи за infotainment, да нам - осиромашеном пропагандом - "помогне" да још више омрзнемо заједничког непријатеља.
Малагурски: Србија затрована заувек! (видео)


Осиромашени уранијум. Она ствар коју НАТО лобисткиња Јелена Милић не сматра опасном.

„То нема радијацију“, каже она.

Јелена Милић, особа коју сада и хемија демантује. Јер осиромашени уранијум је и те како радиоактиван, па и смртоносан, али је то опасност која није видљива голим оком.

Многа места у Србији, која као да су са разгледнице, опасна су по живот. Након што је НАТО користио бомбе са осиромашеним уранијумом током бомбардовања 1999. године, војни стручњаци из Београда забележили су повишен ниво радијације и тврде да је област високо контаминирана.

Па чекајте, колико је тог осиромашеног уранијума бачено на нас?

Према званичним подацима, у земљу су током бомбардовања Србије снаге Алијансе избациле 10 тона осиромашеног уранијума. Незваничне процене су далеко изнад те количине.

И какав је утицај толике радијације на наше здравље?

Др Србљак је међу првима алармирао јавност. Године 2001. је забележио дотад невиђен пораст броја пацијената који су оболели од рака. Када имате некакву појачану радијацију, на њу највише реагује ткиво коштане сржи. И одатле ти тзв. системски канцери, као што је леукемија… А само од леукемије, смртност је од 2002. године до данас повећана за чак 139 одсто.

Др Даница Грујичић је једна од ретких која је отворено проговорила о овим деликатним темама:

Шездесет одсто циљева је било цивилно! Значи нису гађали војне објекте, него су осиромашеним уранијумом гађали цивилне циљеве. Ви сад сами извуците закључак шта је тиме требало да се постигне.

Геноцид.

А нису само људи жртве свега овога, жртве су и животиње.

Нажалост, имамо учесталију појаву генетских мутација у последњих 10 година, у односу на један период пре бомбардовања, наравно.

Ужас. Штета које је бомбардовање учинило нашем ваздуху и земљи, односно околини, нашем здрављу, за неке је немерљива, али иако још увек није званично доказана директна веза између бомбардовања осиромашеним уранијумом и епидемије најтежих болести у Србији, домаћи и страни стручњаци су одлучили да је докажу и означе кривце тако што ће да туже 19 чланица НАТО-а које су учествовале у агресији над Србијом. Агресија која ће, на неки начин, заувек да траје.

Тврде поједини стручњаци и лекари: Наша земља је затрована заувек, јер је званично време полураспада осиромашеног уранијума 4,5 милијарди година.

Међутим, с обзиром на то да је Србија већ покушала да тужи НАТО за геноцид пред Међународним судом правде и 2004. године се тај суд прогласио ненадлежним зато што Србија 1999. није била чланица Уједињених нација, да ли ће овог пута бити другачије?

Правно гледано, биће јако тешко доказати директну кривицу. Уосталом, када је последњи пут Америка, мислим, НАТО, изведена пред правду?

Добро питање, што нас не спречава да наставимо да се боримо за правду и истину о свему што су нам учинили.


Извор: Малагурски: Србија затрована заувек! (видео) - Спутњик Србија

Коментари

Популарни постови са овог блога

Гилад Ацмон: Вакси нација - изабрана нација

  Нетањаху: Моја основна мисија као премијера је да обезбедим 36 милиона вакцина против Короне у следећој години Пише: Гилад Ацмон Премијер Нетањаху је  изјавио  да је Израел спреман да обезбеди или произведе 36 милиона вакцина у следећој години. Ако се питате зашто нацији од девет милиона људи, која је половини свог становништва већ дала две дозе  Фајзерове вакцине  треба 36 милиона вакцина, одговор је поражавајући: масовна кампања вакцинације може помоћи Нетањахуу да обезбеди победу на предстојећим изборима, али је дугорочни утицај на здравље нације у најмању руку „непознат“. Да будемо мало реалнији, вероватно је катастрофалан. Током конференције за штампу Нетањаху је признао, „што се тиче вакцина које имамо, нико не зна колико трају ... Морамо се припремити за најгори сценарио. Најгори сценарио је да се морамо вакцинисати (два пута) сваких пола године “, што значи набавку чак 36 милиона вакцина, под претпоставком да се за свих 9 милиона Израелаца требују две дозе вакцина сваких шес

Стопа смртности експерименталним вакцинама за старије Израелце 40 пута је већа него од КОВИД-19

  Фотографија: Шатерсток Лајф сајт њуз је направио опсежну страницу о дешавањима у вези са вакцинама за КОВИД-19.  Погледајте овде   1. март 2021. ( Лајф сајт њуз ) -  Иако је група независних лекара у јануару закључила да експерименталне КОВИД-19 вакцине „нису сигурније“ од самог вируса, нова анализа стопе смртности због вакцина у Израелу показује да је заиста могуће да се случај подигне на драматичан ниво.  Поновна анализа података објављених од стране израелског Министарства здравља и др Хервеа Селигмана са Медицинског факултета за инфективне и тропске болести универзитета Екс-Марсеј и инжењера Хаима Јатива, укратко открива да је експериментална вакцина против мРНК из компаније Фајзер убила „око 40 пута више (старијих) људи него што би их сама болест убила“ током недавног петонедељног периода вакцинације.  Бројке истовремено показују да је стопа смртности код млађих људи 260 пута већа од оне коју би вирус КОВИД-19 изазвао у датом временском оквиру. Иако се пуна математичка анализа

Who is the Saker?

Almost a year ago to the day, I had the distinct displeasure of meeting the man who calls himself the Saker. Our professional relationship lasted less than a month, for reasons I will outline below. We parted on rancid terms and I swore to him that I would make his identity and ideological shortcomings public. I have waited until now due to milestone events in my own life and because, frankly, I was waiting to see what the loon would come up with next. As of the end of last year, I had been following the Saker blog for several years to get news of events in Donbass and when I learned he was looking for volunteers for a Serbian sister site, I applied for the job. My original idea was to contribute some translations on an ad hoc basis but Saker had just had a major falling out with the whole Serbian team and sacked the previous team leader, Aleksandar Jovanovic. He described Mr. Jovanovic as ,,a talented translator with paranoid psychotic tendencies". I didn't delve too de