Мајстори пропаганде: Бењамин Нетањаху (ВИДЕО)

Извор за илустрацију:

За разлику од оне наше плачипичке, храбре једино у заштити интереса окупатора, израелски премијер заиста има талента за глуму, делује убедљиво у наступима какав је овај испод.

Убедљиво, све док се запитамо шта је стварни садржај појма тероризам. Да ли је тероризам то што чине Палестинци, којима земљу отима народ чији државни ентитет располаже с једном од најмоћнијих армија на свету, опремљеном и нуклеарним наоружањем, или је тероризам када, на пример, Држава Израел уз оперативну помоћ САД створи Исламску државу или какву другу групу главосеча да уместо ционистичког ентитета обавља најкрвавије могуће ратне послове?

У размишљању, нека нас не ометају личне (не)симпатије. Јер Палестинци се нису и не либе подржавања својих истоверника у БиХ, али је такође чињеница да тај семитски народ - исламизовани потомци древних Јевреја - има много више тзв. историјског права на територију на којој живи од новопридошлих Хазара.

Што нас доводи до питања смислености "историјског права". Кроз целу историју било је и биће да јачи тлачи и отима, док се слабији брани како уме и може.

А треба се и припремати. Да нас, када једном будемо почели да пружамо отпор окупатору, не омета то што ће и нас, Србе, називати терористима.

За крај, обратите пажњу колико је овај видео једноставан: студио, "глумац" и архивски материјал за илустрацију онога о чему говори. Не знам колико је такав минимализам плаћен, али сам сигуран да је много мање од дилетантског шљампераја што су га Јевреји увалили "амиџином сину" од председника Србије, који се и у младости плашио пушке и отпора (чак не увек) јачем.

Живео Биби. Али Израел... Свет би био много безбеднији кад би се Израел свео на праву меру - полицајца за Турадију.

(Да се не јављам опет, а мислим да дугујем још једно објашњење чему оволико "израелских" текстова, замолићу вас да прочитате - прво претходни, а затим превод који ћу поставити касније. Јер иде један велики рат. Тиче нас се и као такав, а нарочито што ће се у њему показати коме и какви су Руси савезници.)



Извор за видео: Bibi Netanyahu just revealed the brutal truth about Arab society – Israel Video Network
Александар Јовановић / Ћирилизовано, на Debian -- The Universal Operating System

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!