Пређи на главни садржај

Тако се то ради: Африканцима дато 90 дана да напусте Израел или иду у затвор

Особама које су поднеле молбе за статус избеглице а још нису добиле одговор биће дозвољено да остану - до даљег


"Азиланти" у притворској јединици у Сахарониму. Фотографија: Илан Асајаг

Афрички инвазионисти који се претварају да траже азил добили су званично обавештење владе да имају 90 дана да напусте државу јеврејског народа Израел или ће бити послати у затвор.

Како пише израелски "Хаарец", "Хиљадама несуђених азиланата из Еритреје и Судана ускоро ће бити наложено да напусте Израел у року од три месеца или их чека затвор".

По наређењу премијера Бењамина Нетањахуа, Служба за становништво, имиграцију и граничне послове Министарства унутрашњих послова Државе Израел је овог месеца почела са припремама за депортацију Африканаца, како су саопштили министар унутрашњих послова Арије Дери и министар јавне безбедности Гилад Ердан.

У првој фази депортације, одрасли преко 60 година, родитељи малолетне деце којима је неопходно њихово старање  или особе са тешким здравственим или менталним проблемима биће ослобођени тренутне депортације, назад у Африку ће бити послати касније.

Хиљаде других Африканаца који су ушли у Израел илегално и који су раније држани у концентрационом логору Холот или који испуњавају критеријуме да тамо буду задржани, следећи пут када буду отишли до надлежне службе Министарства унутрашњих послова да обнове дозволу боравка примиће обавештење да морају да напусте Израел у року од три месеца и да им, ако то не учине, прети казна затвора на неодређено време.

По плану, концентрациони логор Холот ће бити затворен за мање од три месеца.

У Израелу се тренутно налази око 27 000 држављана Еритреје, 7 500 Суданаца и око 2 500 особа из других држава Африке.

У Израелу је рођено око 5 000 деце афричких "азиланата" - упечатљив показатељ колико би било опасно допустити Африканцима да остану.

По писању "Хаареца", Нетањаху је министрима рекао да очекује да Африканци напусте Израел у најкраћем могућем времену.

Министарство унутрашњих послова процењује да ће укупни годишњи трошкови операције депортације бити око 300 милиона шекела (86 милиона долара) - за плате запослених у Министарству унутрашњих послова, летове за депортацију и новац који се даје онима који одлазе.

Сада сваки уљез који пристане да оде из Израела добија 3 500 долара, али ће се тај износ ускоро смањити.

Затворска служба Израела, у оквиру Министарством јавне безбеднсти, процењује да ће притворска јединица у Сахарониму морати да "угости" на стотине Африканаца.

Представници Министарства унутрашњих послова рекли су Комисији за финансије Кнесета да су прошле године потрошили 68 милиона шекела на депортацију 4 500 афричких инвазиониста из Израела. Новац је отишао на авионске карте и готовинске "грантове" депортованима.

"Хаарец" је пак утврдио да је депортованих било мање од 4 000, што значи да је држава потрошила 17 000 шекела на сваког депортованог, "било у његову државу, било Уганду, било у неку од западних земаља".

"У неку од западних земаља" се односи на расистичку и лицемерну политику Израела да Африканце "одлаже" у Шведску, о чему пише израелска новинска агенција Инет (Ynet News service), а ми пренели: Racist Jewish Hypocrites Start Shipping African “Refugees” from Israel to Sweden – The New Observer.


Извор: Africans Given 90 Days to Leave Israel – The New Observer
Превод: Александар Јовановић / Ћирилизовано, на Crunchbangplusplus

Коментари

Популарни постови са овог блога

Стопа смртности експерименталним вакцинама за старије Израелце 40 пута је већа него од КОВИД-19

  Фотографија: Шатерсток Лајф сајт њуз је направио опсежну страницу о дешавањима у вези са вакцинама за КОВИД-19.  Погледајте овде   1. март 2021. ( Лајф сајт њуз ) -  Иако је група независних лекара у јануару закључила да експерименталне КОВИД-19 вакцине „нису сигурније“ од самог вируса, нова анализа стопе смртности због вакцина у Израелу показује да је заиста могуће да се случај подигне на драматичан ниво.  Поновна анализа података објављених од стране израелског Министарства здравља и др Хервеа Селигмана са Медицинског факултета за инфективне и тропске болести универзитета Екс-Марсеј и инжењера Хаима Јатива, укратко открива да је експериментална вакцина против мРНК из компаније Фајзер убила „око 40 пута више (старијих) људи него што би их сама болест убила“ током недавног петонедељног периода вакцинације.  Бројке истовремено показују да је стопа смртности код млађих људи 260 пута већа од оне коју би вирус КОВИД-19 изазвао у датом временском оквиру. Иако се пуна математичка анализа

Who is the Saker?

Almost a year ago to the day, I had the distinct displeasure of meeting the man who calls himself the Saker. Our professional relationship lasted less than a month, for reasons I will outline below. We parted on rancid terms and I swore to him that I would make his identity and ideological shortcomings public. I have waited until now due to milestone events in my own life and because, frankly, I was waiting to see what the loon would come up with next. As of the end of last year, I had been following the Saker blog for several years to get news of events in Donbass and when I learned he was looking for volunteers for a Serbian sister site, I applied for the job. My original idea was to contribute some translations on an ad hoc basis but Saker had just had a major falling out with the whole Serbian team and sacked the previous team leader, Aleksandar Jovanovic. He described Mr. Jovanovic as ,,a talented translator with paranoid psychotic tendencies". I didn't delve too de

Гилад Ацмон: Вакси нација - изабрана нација

  Нетањаху: Моја основна мисија као премијера је да обезбедим 36 милиона вакцина против Короне у следећој години Пише: Гилад Ацмон Премијер Нетањаху је  изјавио  да је Израел спреман да обезбеди или произведе 36 милиона вакцина у следећој години. Ако се питате зашто нацији од девет милиона људи, која је половини свог становништва већ дала две дозе  Фајзерове вакцине  треба 36 милиона вакцина, одговор је поражавајући: масовна кампања вакцинације може помоћи Нетањахуу да обезбеди победу на предстојећим изборима, али је дугорочни утицај на здравље нације у најмању руку „непознат“. Да будемо мало реалнији, вероватно је катастрофалан. Током конференције за штампу Нетањаху је признао, „што се тиче вакцина које имамо, нико не зна колико трају ... Морамо се припремити за најгори сценарио. Најгори сценарио је да се морамо вакцинисати (два пута) сваких пола године “, што значи набавку чак 36 милиона вакцина, под претпоставком да се за свих 9 милиона Израелаца требују две дозе вакцина сваких шес