Пол Крејг Робертс: Јадне ли Милерове оптужнице против Руса


Роберт Милер је у петак дискредитовао и себе и своју изфабриковану истрагу "Русијагејта", подижући  оптужнице против 13 Руса и 3 руске компаније, који су, у комплоту, користили друштвене мреже за утицање на резултате председничких избора 2016. године. Њихова намера, каже Милер, била је "изазивање раздора у америчком политичком систему".

Јадног ли резултата деветомесечне истраге!

А шта би са руским хаковањем Хиларине електронске поште, с чим су нам пробијали уши сваки дан? Зар само "изазивање раздора у америчком политичком систему"? Чак и ако је оптужба тачна, јер на последњим председничким изборима јесте постојао огроман раздор између два табора - демократе су, на пример, Трампове гласаче називали расистима, сексистима, хомофобичним белачким олошем и сл. - колико је том раздору могла да допринесе "маса" од тринаесторице Руса на друштвеним мрежама?

И шта би с "дослухом" Трампа и Путина? Нема ни тога. По Милеровој оптужници, Руси су кренули у раздирање политичког система нам још 2014. године, када о Трамповој кандидатури за председника 2017. није било ни помена. А оптужбе за комплот с Путином сведоше се на то да је заверу финансирао санктпетербуршки угоститељ "повезан" с Путином јер је некада организовао свечане вечере руских и страних званичника: .

Обратите пажњу и на чињеницу да је Милер објавио оптужницу пред викенд, мртво доба за вести, што значи да је свестан да нема ништа што би оправдало толику антитрамповску пропаганду о "дослуху" с Путином, с којом нас преститутке засипају. Да у оптужници има ичег смисленог, објавили би је у понедељак ујутро, заједно с "масним" новинарским причама које би потписале преститутке, иако су им стварни аутори трудбеници из Еф-Би-Аја и ЦИА-е.

А како су нам тих тринаесторица Руса раздирали политички систем? Прво седите. Цепали су нас тако што су  одржавали политичке скупове представљајући се као Американци, и једну (неиидентификовану) особу платили да направи кавез на камиончету за другог "плаћеника" у костиму Хилари у робијашкој одећи.

Колико је све то коштало? Целих 1,2 милиона месечно. Да "изазове раздор нашег политичког система", а против 2,65 милијарди колико су потрошили Хилари и Трамп, плус 6,8 милијарди сви други кандидати за федералне положаје.

У оквиру оптужнице, Милер је објавио електронску пошту неких од те тринаесторице Руса. Ако су писма уопште аутентична, личе на хвалисање дечице да раде важне ствари. У једном пише да им је Еф-Би-Ај за петама, па морају да затру трагове.

Али је председник Представничког дома Пол Рајан све то прогутао, насео на јадан Милеров трик.

Сећате ли се како је Вилијам Бини, творац шпијунског програма НСА-е, рекао, да: "Да је било некакве 'Русијагејт' завере, НСА би за њу имала доказе, никаква даља истрага не би била потребна."

Али Милер и Розенштајн морају некако да се боре, боре за живот, сада када се зна да су њихови захтеви суду за шпијунирање људи из Трампговог окружења били засновани на превари. Милер је исисао из прста ову блесаву оптужницу против Руса, који су деловали као приватна лица а не у име руских власти, само да би скренуо пажњу с варања ФИСА суда од стране Еф-Би-Аја.

Као специјални тужилац, Милер је показао исти недостатак интегритета као и када је био директор ФБИ.


Претходно од истог аутора: Пол Крејг Робертс: Нова америчка нуклеарна доктрина је производ либерал-прогресивних лефтоида, углавном Јевреја
Аутор: Пол Крејг Робертс
Извор: The Result of Mueller’s Investigation: Nothing - PaulCraigRoberts.org
Превод: Александар Јовановић / Ћирилизовано, на MX Linux


3 коментара:

  1. Некакви незнаници Ријотшилди продали малу австријску шумицу од 5400 ха. Мичу се одатле из те дивне шуме (координате) није им више потребна…цц. На шта то слути?
    https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-01-31/rothschilds-sell-austrian-hunting-estate-in-a-historic-deal

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Можда да им је требало кеша да инвестирају у остатак (7 600 ха): "... The family originally owned 13,000 hectares in the area and still holds the rest..."

      Избриши
  2. Велика Метла18. фебруар 2018. 12:13

    У ове изјаве могу поверовати САМО они који се закопчавају на леђима,а таквих је чемерика препуна!

    ОдговориИзбриши

Пишите српски, ћирилицом!