среда, 07. фебруар 2018.

War News Updates: Колико зарађује руски пилот-ловац у Сирији

 
Фотографија: Роман Пименов / Интерпрес. Преузето из
Минобороны раскрыло зарплаты военных вероятному противнику - Общество - Новости Санкт-Петербурга - Фонтанка.Ру


Russian Military Blasts 'Betrayal' After Media Leaks Deceased Pilot's Salary / Руска војска назвала издајом објављивање висине плате погинулог пилотаРуска војска је независном информативном веб-сајту из Санкт Петербурга запретила тужбом зато што је открио колика је била плата пилота-ловца погинулог у Сирији прошле недеље.

Мајор Роман Филипов је активирао ручну бомбу и убио се да га не би заробили милитанти када је оборен у северносиријској покрајини Идлиб, што је у суботу потврдило Министарство одбране Русије.

Информативни веб-сајт "Фонтанка.ру" је у понедељак објавио да је Филипов имао месечну плату од, просечно, 100 000 рубаља (1 700 долара), а што је откривено претраживањем веб-сајта министарства помоћу имена и презимена погинулог Филипова, датума рођења и матичног броја.

"Фонтанка.ру" је овај безбедносни пропуст изнела у у чланку "Министарство одбране потенцијалним непријатељима ставља на увид плате свог људства" / Минобороны раскрыло зарплаты военных вероятному противнику - Общество - Новости Санкт-Петербурга - Фонтанка.Ру.

Read more ...

Уредник "Вор њус апдејтса":  1 700 долара! Дефинитивно то не раде за плату.

Извор: War News Updates: How Much Does A Russian Fighter Pilot Deployed To Syria Makes?
Превод: Александар Јовановић / Ћирилизовано, на Crunchbangplusplus

Нема коментара:

Постави коментар