Пређи на главни садржај

Никол Пашињан: Протести у Јерменији немају геополитички контекст

Извор: Vestnik Kavkaza
Протести у Јерменији немају никакав геополитички контекст, чисто су домаћа ствар и нису уперени против Русије, изјавио је опозициони посланик Никол Пашињан после сусрета са руским амбасадором у Јерменији Иваном Волинкином.

Амбасадор је на састанку обећао да се Русија неће умешати у садашње догађаје у Јерменији, док га је Пашињан уверавао да у његовом покрету нема ни трунке антируског сентимента.

"Наш покрет није против Русије, ни против САД и ЕУ, или Ирана и Грузије.  Ми смо против корупције и против неефикасне власти. И чисто јерменски смо покрет", рекао је Пашињан за руски лист РБК у интервјуу објављеном у четвртак.

Опозициони политичар је још изјавио да је са руском страном разматрано више питања, а посебно у ком правцу се може развити садашња ситуација у Јерменији:

"Разговарали смо о томе како Русија може да разуме ову ситуацију и како да помогне у њеном решавању ."

Пашињан је такође напоменуо да су се две стране осврнуле и на сукоб у Нагорно-Карабаху.

Vestnik Kavkaza - information and analysis agency 

Напомена преводиоца: Ова вест је пред вама због...Амерички фаворит Пашињан прети: Ако ја не будем премијер – Јерменија неће имати премијера | Факти  .

Нема никаквих доказа да је Пашињан америчка марионета.

Можда ја грешим, али Меркурис тешко...Events in Armenia: not a 'colour revolution'.

Извор: Pashinyan: Armenian protests have no geopolitical context | Vestnik Kavkaza
Превод: Александар Јовановић / Ћирилизовано, на MX Linux

Коментари

 1. Кад поменете Јермене, била је једна стара јерменска црква у Новом Саду и када су коммунисти (читај жидови) пробијали "булевар" сада Булевар М.Пупина кроз густо старо језгро, "одлучили" да смета црква. Порушили, опуштено.
  Проучавајући хибруизм и јудаизм налетих на поједине евреје и сазнах да су револуСИОНарну организацију "млада турска" основали турски евреји и да су је они углавном и сачињавали притом "прешавши" на ислам (сродне "науке", нема свиња, има обрезање, исти поздрав салем/шалом...итд) и они су ти који су уз помоћ Курда (полудивљих евреја) напали и унаказили мирне јермене.
  Спољни надзор британски и франсцуски евреји. Потом утоварили лешеве и опуштено одвукли бродовима у франсцуске луке Марсел ..., и направили буквално сапун, а кости самлели.
  Дигла се "бука" и унутрашњи паразити дигли револуСИОН и направили републику, укинули Империју, увели латиницу ,избацили арабику. Довели на чело Кемала чифут-оглуа,поисламизованог евреја.
  Сада ми је јасно зашто су "југословенски" жидови (пољски чифут Броз, и остали) тако олако уништили стару јерменску заједницу и стари предратни манастир.
  То је нама наша борба дала да имамо 7 секретара Скоја...

  ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Гилад Ацмон: Вакси нација - изабрана нација

  Нетањаху: Моја основна мисија као премијера је да обезбедим 36 милиона вакцина против Короне у следећој години Пише: Гилад Ацмон Премијер Нетањаху је  изјавио  да је Израел спреман да обезбеди или произведе 36 милиона вакцина у следећој години. Ако се питате зашто нацији од девет милиона људи, која је половини свог становништва већ дала две дозе  Фајзерове вакцине  треба 36 милиона вакцина, одговор је поражавајући: масовна кампања вакцинације може помоћи Нетањахуу да обезбеди победу на предстојећим изборима, али је дугорочни утицај на здравље нације у најмању руку „непознат“. Да будемо мало реалнији, вероватно је катастрофалан. Током конференције за штампу Нетањаху је признао, „што се тиче вакцина које имамо, нико не зна колико трају ... Морамо се припремити за најгори сценарио. Најгори сценарио је да се морамо вакцинисати (два пута) сваких пола године “, што значи набавку чак 36 милиона вакцина, под претпоставком да се за свих 9 милиона Израелаца требују две дозе вакцина сваких шес

Стопа смртности експерименталним вакцинама за старије Израелце 40 пута је већа него од КОВИД-19

  Фотографија: Шатерсток Лајф сајт њуз је направио опсежну страницу о дешавањима у вези са вакцинама за КОВИД-19.  Погледајте овде   1. март 2021. ( Лајф сајт њуз ) -  Иако је група независних лекара у јануару закључила да експерименталне КОВИД-19 вакцине „нису сигурније“ од самог вируса, нова анализа стопе смртности због вакцина у Израелу показује да је заиста могуће да се случај подигне на драматичан ниво.  Поновна анализа података објављених од стране израелског Министарства здравља и др Хервеа Селигмана са Медицинског факултета за инфективне и тропске болести универзитета Екс-Марсеј и инжењера Хаима Јатива, укратко открива да је експериментална вакцина против мРНК из компаније Фајзер убила „око 40 пута више (старијих) људи него што би их сама болест убила“ током недавног петонедељног периода вакцинације.  Бројке истовремено показују да је стопа смртности код млађих људи 260 пута већа од оне коју би вирус КОВИД-19 изазвао у датом временском оквиру. Иако се пуна математичка анализа

Who is the Saker?

Almost a year ago to the day, I had the distinct displeasure of meeting the man who calls himself the Saker. Our professional relationship lasted less than a month, for reasons I will outline below. We parted on rancid terms and I swore to him that I would make his identity and ideological shortcomings public. I have waited until now due to milestone events in my own life and because, frankly, I was waiting to see what the loon would come up with next. As of the end of last year, I had been following the Saker blog for several years to get news of events in Donbass and when I learned he was looking for volunteers for a Serbian sister site, I applied for the job. My original idea was to contribute some translations on an ad hoc basis but Saker had just had a major falling out with the whole Serbian team and sacked the previous team leader, Aleksandar Jovanovic. He described Mr. Jovanovic as ,,a talented translator with paranoid psychotic tendencies". I didn't delve too de