Шарлатански антианглоционизам и русофилство: "Центар академске речи, Шабац"

Media Literacy - The Art of Persuasion
 
Центар академске речи, Шабац је веб-сајт академика проф. др. Зорана Милошевића. Карактер тог ентитета процените сами разгледајући сајт, а могли би да се потрудите и да истражите откуд Милошевићу звање академика и шта деци предаје тамо где предаје. Можете поћи одавде: Akademik prof. dr Zoran Milošević - Evropski univerzitet Brčko distrikt.

Ја сам сарадњу с "академиком" окончао после седам дана, уверивши се да имам посла с апсолутним медијским шарлатаном, који, нестручношћу, наноси штету и свом и народу коме је наводно склон, Русима.

Најновије недело у медијском злочиначком подухвату Милошевића је чланак ДР КЕВИН БАРЕТ: САД се налазе под потпуном окупацијом Израела - Царса.

То није превод, већ препричавање чланка иранске Прес ТВ. Али какво препричавање! Не само што су изостављени битни елементи, него и наведено врви будаласто нетачним преводима. На пример, о Мајеру Ленском, покојном мафијашком босу који би сада имао 116 година, говори се као да је жив:"Овим синдикатом управља Мајер Лански, који је шеф свег криминала у свету, а посебно у западном делу планете"; плус се тврди да је радио у америчкој председничкој администрацији: "Одласком Ланског из админстрације није се ништа променило, јер су САД остале и власти циониста и овог добро организовнаог криминалног друштва. Управо су ови људи поставили Трампа на власт манипулишући изборима, нагласио је академик."

Милошевић ће тврдити да није он сачинио ово ремек-дело неукости, него неки његов сарадник. Искусио сам нешто слично, знам. И ајд да му се поверује. Али ко је одговоран за све објављено на сајту чији је он власник и главни и одговорни уредник, ко је ангажовао билмеза да "преводи", пише и објављује? "Академик".

Чиме је ционистима и њиховим чаушима (па и онима који су, мимо сваке правне логике, Савезу јеврејских општина Србије у џеп усули на стотине милиона долара готовог новца и имовине Јевреја настрадалих у Другом светском рату) дат аргумент да се њиховим демаскирањем баве шарлатани, па су им и тврдње такве, шарлатански нетачне.

Стога сматрам потребним да се уз Милошевићев шарлатанлук објави и превод изворног чланка (и линк на исти, да бисте могли сами да проверите тачност превода - између осталог, јер није само то разлог зашто обавезно треба поставити линк на извор).

Изволите:

ДР КЕВИН БАРЕТ: САД се налазе под потпуном окупацијом Израела



САД су окупиране од стране Израела током протеклих деценија, али никада се држава није налазила под тако суровом контролом Тел Авива као сада, рекао је др Кевин Барет, амерички академик, истраживач и политиколог у интервју датом Press TV-у.

Интервју је урађен поводом изласка САД из Савета за људска права Уједињених нација, јер овај орган наводно има предрасуде према Израелу.

Барет истиче да овим чином администрација Трампа сведочи да је у потпуности контролише Тел Авив. Такође, тврди поменити академик, администрација Трампа је гангстерска администрација коју контролише светски криминални синдикат, под влашћу Израела. Овим синдикатом управља Мајер Лански, који је шеф свег криминала у свету, а посебно у западном делу планете. Одласком Ланског из админстрације није се ништа променило, јер су САД остале и власти циониста и овог добро организовнаог криминалног друштва. Управо су ови људи поставили Трампа на власт манипулишући изборима, нагласио је академик.

«То значи да се САД, које деценијама играју око Израела, налазе под његовом контролом. Другим речима, државом САД управља немилосрдна и крајње сурова бандитска групација, са штабом у Тел Авиву».



ИЗВОР: Центар академске речи



Др Кевин Барет за Прес ТВ: САД су потпуно под контролом клике са штабом у Тел Авиву

Снимак разговора можете послушати на извору. Блогер не прихвата ирански код за уградњу снимка...

Сједињене Америчке Државе су под израелском окупацијом већ деценијама, али сада их потпуно контролише најнемилосрднија и најбруталнија клика чије је седиште у Тел Авиву, каже др Кевин Барет, амерички научник, истраживач и политички аналитичар.

Др Барет је ово изјавио у интервјуу за Прес ТВ, коментаришући вест да САД намеравају да изађу из Савета Уједињених нација за људска права, првенствено због тога што је главно тело УН за хуманитарна питања, како тврди Вашингтон, пристрасно и несклоно Израелу.

Према америчким и западним дипломатима,који су тражили да остану анонимни, само је питање када, а не и да ли ће САД изаћи из Савета. Амерички амбасадор у УН Ники Хејли је још прошле године запретила да ће се САД повући из УНХРК-а.

САД ће своју одлуку можда објавити већ у уторак, каже један амерички званичник, који нема овлашћење да јавно говори о том питању,али је, под условом да остане анониман,такав корак САД скоро известан.

"Одлуком да САД напусте Савет за људска права УН због његове тобожње несклоности Израелу, Трампова администрација ће поново показати да је, тотално, под контролом Тел Авива.

У ствари, ово је по много чему и смешна одлука, с обзиром да су УН, и поред бројних донетих резолуција у којима се инсистира да Израел омогући Палестинцима право на повратак и да се повуче са територија присвојених 1957. године, итд, итд, у ствари увек биле безуби тигар када је требало спровести неку акцију против Израела - који је далеко најбезобзирнији кршитељ људских права на свету, бар гледано 'по глави становника'. Израел је врло мала земља, а опет и последња брутално-насељеничка колонија, једино место на свету где се геноцид спроводи већ деценијама.

У односу на злочине и кршења људска права ционистичког ентитета који је окупирао Палестину, Уједињене нације заиста јесу биле пристрасне, али у корист Израела а против Палестинаца, пошто су биле крајње уздржане увек када је требало нечим спречити или омести геноцид у Палестини.

Али, зашто Трампова администрација, која заступа САД а не Израел, предузима овакав корак? Па, одговор је очигледан: Трампова администрација је гангстерска администрација под контролом највећег светског синдиката организираног криминала који је повезан са Израелом. То је јеврејско злочиначко удружење које је некада предводио Мејер Лански, главешина светског организованог криминала, посебно западне хемисфере.

Сада, када њега више нема, то је понешто дифузнија мрежа са људима типа Шелдона Аделсона, "кума" из Лас Вегаса и великог покровитеља Доналда Трампа, и јеврејским ционистичким олигарсима пореклом из Русије, са двојним држављанством, некада најбогатијим људима Совјетског Савеза, чија су богатства опљачкали када се распадао и практично их предали у руке јеврејско-ционистичког удружења организованог криминала. Трампа су ти људи довели на власт.

Дакле, такозвани Русијагејт врло мало има везе са стварном Русијом, државним ентитетом. Скоро сасвим, ради се о чињеници да је овај израелоидни злочиначки синдикат покрао америчке председничке изборе у корист Трампа, који је његова својина и средство.

А то значи да су Сједињене Америчке Државе, које је Израел већ деценијама окупирао у одређеним аспектима, сада у потпуности под контролом најбезобзиније и најбруталне клике гангстера чији је штаб у окупираној Палестини."


Извор: PressTV-US now completely under control of Israel: Scholar
Превео и приредио: Александар Јовановић / Ћирилизовано, на Бунсен лабс Линуксу и Вордграјндеру

11 коментара:

  1. Анониман24. јун 2018. 22:25

    Или ваша перфидна русофобија и англофилски ционизам?

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман24. јун 2018. 22:27

    Хоћете ли да уклоните "академик" и остале свињарије из овог малоумног коментара, или хоћете да искусите благодети једне лепе правне акције?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. "Академиче", угледај се на Русе.: не прети, већ делуј кад сматраш да мораш.
      Дакле, нека ти буде "правна акција".

      Само имај у виду да не само да сам фотографисао твоје недело (измене ће бити још један доказ да шарлатанишеш), него се мало распитај зашто је у твом случају упутно употребити...HTTrack Website Copier - Free Software Offline Browser (GNU GPL) — http://www.httrack.com/

      А ако ми још једном будеш запретио, први корак ће ми бити да овај чланак пошаљем на адресе установе на којој предајеш и твојих колега.

      Према томе, ако мислиш да ми одузимаш време, буди спреман и да платиш цену.

      (Извињавам се и теби и читаоцима што одговарам са закашњењем, јебени "Гугл" сад има нова правила, између осталог да доставља обавештења о новим коментарима само на адресе свог сервиса Џимејл, док ја користим Јандекс.)

      Избриши
  3. Анониман25. јун 2018. 11:29

    Господине,Ви имате крупне проблеме са Вашим здрављем...Понашајте се барем уљудно и не употребљавајте погане изразе...Ваша политичка порнографија и перфидни англоционистички рад, не потребују псовке и претње...А што се правних акција тиче, биће их свакако!!!! Јер Ви не живите у стакленом звону некажњености, то Вама мора бити јасно,"господине".

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Да, имам проблема са здрављем, али срце још пумпа крв, па и у мозак, тако да ментално и у доброј мери и физички функционишем као и раније, када сам био здрав.

      У сваком случају, хвала на разумевању, али се немојте бринути за моје здравствено стање. Тим пре што верујем у лекарски тим који о њему води рачуна.

      Какве неуљудности има у томе што за нестручњака кажем да је нестручњак, односно шарлатан, пошто се бави нечим што апсолутно не познаје, као ви што не познајете медије, а што сте доказали десетинама пута - због чега сам "даунлодовао" све објављено на вашем сајту, да бих могао да предочим доказе и на суду, ако ви сајт угасите да бисте замели трагове?

      С друге стране, блесавост тврдње да је "Ћирилизовано", како кажете, "политичка порнографија и перфидни англоционистички рад", јасна је свакоме ко је бар прелетео преко наслова, а камоли читао моје преводе и коментаре.

      Да ли ви уопште знате шта је ционизам?

      Итд. Нема тог адвоката који ће моћи да вам помогне и испослује пресуду у вашу корист. Али да се и он не брука, упутите га да прочита чланке под ознакама "Ционизам" и "Израел" на овом блогу. Само ових првих тренутно има 176. Ево линка, ако не умете да их нађете:http://cirilizovano.blogspot.com/search/label/%D0%A6%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D0%BC

      И најзад, обећах вам да ћу, ако опет будете претили, ваша недела проследити студентима које "учите" и колегама предавачима и професорима. То ћу учинити на почетку идуће школске године, јер овој је крај.

      ("Господине" ме не вређа. Јер и нисам господин према мутиводама у области медија и у упознавању грађана Србије са опасностима од агресивног ционизма.)

      Поздрав

      Избриши
  4. Анониман25. јун 2018. 13:00

    https://www.intermagazin.rs/velika-britanija-ima-zadatak-da-unisti-srbe/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Упућујете ме на "Интермагазин"? Па ви не знате ни шта је валидан извор.

      Избриши
  5. Анониман26. јун 2018. 00:27

    АХХХААААА!!!ХАХАААА!!

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман26. јун 2018. 00:29

    Једини валидни извор - Дебка,Крејг Робертс и "Алек Јовановић" фром Чачак!!!

    ОдговориИзбриши
  7. Анониман26. јун 2018. 00:36

    Напредујеш по питању културнијег опхођења са ближњим. Ипак, ја немам никакве везе са Спутњиком,Востоком и Царсом,по којима "ти"редовно и ревносно пљујеш. Само пратим докле сеже твоја дрска увереност и убеђеност да постоји некажњивост по питању прећења људима и вређања оних који нису на "твојој" таласној дужини. Него,смемо ли се и ми "недостојни" и "неуки" мало исмевати на "твој" рачун?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. "Восток", колико се сећам, нисам спомињао ни у позитивном, ни у негативном смислу. То је умножи/налепи делатност и као таква ме не интересује. Претпостављам да има неки смисао, али не видим какав.

      Овдашњи "Спутњик" је либералистичко гласило руске пете и шесте колоне, које даје и Вучићевој намесничкој власти подршку, што значи да је штетно и по Русију и по Србију.

      ЦАРС је материјализована неукост. Оно горе је само један пример, има их на десетине.

      Ја не претим. Учинићу што сам рекао, али у право време, да буде ефикасније.

      Нити вређам, нити износим неистине. Трудим се да све што кажем има потпору у чињеницама.

      Претио си ти, тужбом, а сад тврдиш да немаш везе с ЦАРС-ом, да ниси Милошевић. Да ти поверујем да хоћеш на суд да би бранио "лик и дело" другога? Ма ајде, молим те.

      А недостојан јеси. И као такав вређај колико хоћеш, не дотиче ме се.

      Не уклањам коментаре. То сам учинио само једном, када је неко, опет "Анониман", написао лажи о једној чачанској лекарки, по оцу Јеврејки, која ми је и даље драга, иако сматра да сам антисемита.

      Избриши

Пишите српски, ћирилицом!