Пређи на главни садржај

Фоторепортажа "Дејли мејла": Руски падобранци увежбавају убијање терориста


Руски падобранци су 27. марта увежбавали убијање терориста, пошто су из авиона искочили на полигон северно од Москве.

98. гардијска дивизија Десантних падобранских јединица Руске Федерације је на полигону код села Будихино у источној Русији извела акцију у којој се "сукобила" са својом браћом по оружју који су за потребе вежбе били преобучени у терористе.


Драматична фоторепортажа приказује падобранце како искачу из "Иљушиновог" Ил-76, а онда се, уз облаке дима и експлозије, приземљују.И потом - у уништење базе "незаконите наоружане групе".


Министарство одбране је саопштило да је у вежби учествовало више од 1 000 падобранаца са око 20 авиона и хеликоптера, и да су, како рече портпарол, "заузели узлетишта и базу" терориста.

Ова вежба је уследила само неколико дана по учешћу Десантних падобранских јединица у маневрима на Криму, где је виђено преко 1500 падобранаца са око 300 јединица борбене технике и ваздухоплова.

Портпарол Министарства одбране је тада најавио да ће "искрцавање људства и војне опреме из војног транспортног авиона бити изведено на неколико места...Једно од најспектакуларнијих искрцавања биће искрцавање падобранаца из војних амфибијских возила, са циљем да заузму и униште контролна места условног непријатеља и логор за обуку незаконитих наоружаних група.


Напомена преводиоца: Фотографије ТАСС-а јесу сјајне, али нисам због њих одлучио да пренесем репортажу. Разлог су коментари читалаца. На пример:

DocDaneeka
Нама је за премијера потребан - Путин. Средио би државу боље него ови наши идиоти.

Вреди истаћи и то да "Мејл онлајн" тврди да коментаре није "уређивао". Сумњам, јер би власника превише коштало да му радна снага превиди какво непочинство (по закону) читалаца. Ал' добро, и овако се да видети да има и нормалних Британаца.


Аутор: Џејмс Вуд
Извор: Мејл онлајн
Приредио: Александар Јовановић / Ћирилизовано, на Дебијан Линуксу

Коментари

 1. Много напора и много векова су евреји уложили у уједињавање "освојених" територија, нарочито Европе (они су јој дали име, као и свему важном, нажалост). Брекзит представља одвајање, разједињавање обједињеног еврејства, без претеривања. Глобализам, империјализм, капитализм, либерализм, коммунизм, интернационализм, трансхуманизм....глобализм све су то еврејске тенденције ка обједињавању глобалне власт. НИ један други народ нема тежњу ка ширењу на туђе територије.
  То у вези коментара да има покоји нормалан бритиш пипл.

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Што се тиче Јевреја, слажем се. Упореди овај стари чланак, Dnepropetrovsk: The New Jewish Capital of the World? - https://www.globalresearch.ca/dnepropetrovsk-the-new-jewish-capital-of-the-world/5591375, и овај јучерашњи, Is Ukraine’s top presidential candidate Jewish? Even his spokesman won’t comment - https://www.timesofisrael.com/is-ukraines-top-presidential-candidate-jewish-even-his-spokesman-wont-comment/.

   Али експанзију сматрам нормалном: све што не расте - ураста. Е сад, што смо ми у фази урастања, не само територијално него и бројчано, и што недостатак воље за животом сматрамо сопственом праведношћу, то је, што би психолози рекли, рационализација (фаталне глупости).

   Другим речима, можемо се гадити Јевреја и њихових метода, али...Што се мене тиче, могли би да нам послуже за углед. Јер борба за опстанак не подлеже моралу.

   Избриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Стопа смртности експерименталним вакцинама за старије Израелце 40 пута је већа него од КОВИД-19

  Фотографија: Шатерсток Лајф сајт њуз је направио опсежну страницу о дешавањима у вези са вакцинама за КОВИД-19.  Погледајте овде   1. март 2021. ( Лајф сајт њуз ) -  Иако је група независних лекара у јануару закључила да експерименталне КОВИД-19 вакцине „нису сигурније“ од самог вируса, нова анализа стопе смртности због вакцина у Израелу показује да је заиста могуће да се случај подигне на драматичан ниво.  Поновна анализа података објављених од стране израелског Министарства здравља и др Хервеа Селигмана са Медицинског факултета за инфективне и тропске болести универзитета Екс-Марсеј и инжењера Хаима Јатива, укратко открива да је експериментална вакцина против мРНК из компаније Фајзер убила „око 40 пута више (старијих) људи него што би их сама болест убила“ током недавног петонедељног периода вакцинације.  Бројке истовремено показују да је стопа смртности код млађих људи 260 пута већа од оне коју би вирус КОВИД-19 изазвао у датом временском оквиру. Иако се пуна математичка анализа

Who is the Saker?

Almost a year ago to the day, I had the distinct displeasure of meeting the man who calls himself the Saker. Our professional relationship lasted less than a month, for reasons I will outline below. We parted on rancid terms and I swore to him that I would make his identity and ideological shortcomings public. I have waited until now due to milestone events in my own life and because, frankly, I was waiting to see what the loon would come up with next. As of the end of last year, I had been following the Saker blog for several years to get news of events in Donbass and when I learned he was looking for volunteers for a Serbian sister site, I applied for the job. My original idea was to contribute some translations on an ad hoc basis but Saker had just had a major falling out with the whole Serbian team and sacked the previous team leader, Aleksandar Jovanovic. He described Mr. Jovanovic as ,,a talented translator with paranoid psychotic tendencies". I didn't delve too de

Гилад Ацмон: Вакси нација - изабрана нација

  Нетањаху: Моја основна мисија као премијера је да обезбедим 36 милиона вакцина против Короне у следећој години Пише: Гилад Ацмон Премијер Нетањаху је  изјавио  да је Израел спреман да обезбеди или произведе 36 милиона вакцина у следећој години. Ако се питате зашто нацији од девет милиона људи, која је половини свог становништва већ дала две дозе  Фајзерове вакцине  треба 36 милиона вакцина, одговор је поражавајући: масовна кампања вакцинације може помоћи Нетањахуу да обезбеди победу на предстојећим изборима, али је дугорочни утицај на здравље нације у најмању руку „непознат“. Да будемо мало реалнији, вероватно је катастрофалан. Током конференције за штампу Нетањаху је признао, „што се тиче вакцина које имамо, нико не зна колико трају ... Морамо се припремити за најгори сценарио. Најгори сценарио је да се морамо вакцинисати (два пута) сваких пола године “, што значи набавку чак 36 милиона вакцина, под претпоставком да се за свих 9 милиона Израелаца требују две дозе вакцина сваких шес