Пређи на главни садржај

Има наде: Емисија о продаји антиквитета гледанија од репрезентације

Ћирилизовано: Далеко од тога да треба дићи руке од индустрије забаве и гладијаторства, у шта спада професионални спорт. Али ова вест, без обзира што се односи на Немце, опомиње нас да култура не само да није трошак, него да је од значаја и за привреду и неговање родољубивих осећаја и владања грађана. Надајмо се да ће је прочитати и сабласни зависник од гама зрачења Ангеле Меркел, будући дипломирани тренер А. Вучић


Емисија о продаји антиквитета гледанија од репрезентације

 

Интересовање телевизијских гледалаца у Немачкој за утакмице фудбалске репрезентације и даље је у паду, пошто је пријатељски меч против Чешке, у којем су Немци славили са 1:0, имао мању гледаност од популарне телевизијске емисије о продаји антиквитета.

Истраживање гледаности показало је да је само 5,42 милиона Немаца, односно 18,2 посто, гледало дуел фудбалера Немачке и Чешке у програму РТЛ-а, програма за чије гледање није потребна посебна претплата, преноси Seebiz.

Немце више интересује продаја антиквитета од фудбалске репрезентације
 

Према подацима ТВ кућа РТЛ, АРД и ЗДФ то је најлошија гледаност за утакмицу немачке фудбалске репрезентације која је играна у вечерњем термину у последњих 20 година.

Истовремено, популарну емисију о продаји антиквитета "Bares fuer Rares" просечно је гледало 5,45 милиона Немаца. 

 

Преузето са: РТС

 

Коментари

Популарни постови са овог блога

Who is the Saker?

Almost a year ago to the day, I had the distinct displeasure of meeting the man who calls himself the Saker. Our professional relationship lasted less than a month, for reasons I will outline below. We parted on rancid terms and I swore to him that I would make his identity and ideological shortcomings public. I have waited until now due to milestone events in my own life and because, frankly, I was waiting to see what the loon would come up with next. As of the end of last year, I had been following the Saker blog for several years to get news of events in Donbass and when I learned he was looking for volunteers for a Serbian sister site, I applied for the job. My original idea was to contribute some translations on an ad hoc basis but Saker had just had a major falling out with the whole Serbian team and sacked the previous team leader, Aleksandar Jovanovic. He described Mr. Jovanovic as ,,a talented translator with paranoid psychotic tendencies". I didn't delve too de

Данијела Ружичић: Јеврејска окупација Србије ће постати све окрутнија и агресивнија (1)

Идеја о измештању становништва и институција у случају слома јеврејске државе датира још од првог арапско-израелског рата. У време хладног рата Израел је био свестан да је његов опстанак везан за судбину Америке и Британије. Без америчке подршке, Израел би нестао и поред великих губитака уједињене арапске војске. Израелско руководство је било у дилеми на који начин да одбрани после толико година поново успостављену државу.

Како красти без учинка: "Србин инфо"

Јооој ти Срби... Не наилази увек на разумевање код читалаца, али бука што је дижем кад неко покраде или другом припише продукцију "Ћирилизовано" даје резултате - крађа је све мање и мање, што се да видети на страницама Плагирано и непотписано (1) и Плагирано и непотписано (2 ) . Али лоповлука ипак има. Зашто је то важно, да крађа преводилачке продукције не буде?