Пређи на главни садржај

РТС, вечити саучесник у изборним крађама: "Распродаја у Белој кући, Трампов слоган упола цене"

Ћирилизовано: Мучна пропаганда. И то за туђе интересе.


Распродаја у Белој кући, Трампов слоган упола цене

Продавница сувенира код Беле куће почела продају мајица и капа за инаугурацију 46. председника САД, Џозефа Бајдена. Колекција Доналда Трампа, укључујући капе са слоганом "Учинимо Америку поново великом" на распродаји.

Производи са слоганом кампање Доналда Трампа "Учинимо Америку поново великом" (Make America Great Again) на распродаји су у продавници сувенира код Беле куће, која се увелико припрема за долазак новог председника.

Трмп на распродаји

 

Истовремено са распродајом сувенира са Трамповим слоганима, сувенирница на авенији Пенсилванија "избацила" је колекцију за предстојећу инаугурацију 46. председника САД.

"Председничка Инаугурација. Бајден - Харис, 20. јануара 2021. године", пише на мајицама које су се управо појавиле у продавници сувенира у Белој кући.

Бајден на цени

 

 

Извор: РТС

И ако уклоне ову срамоту са свог веб-сајта: 

Коментари

Популарни постови са овог блога

Who is the Saker?

Almost a year ago to the day, I had the distinct displeasure of meeting the man who calls himself the Saker. Our professional relationship lasted less than a month, for reasons I will outline below. We parted on rancid terms and I swore to him that I would make his identity and ideological shortcomings public. I have waited until now due to milestone events in my own life and because, frankly, I was waiting to see what the loon would come up with next. As of the end of last year, I had been following the Saker blog for several years to get news of events in Donbass and when I learned he was looking for volunteers for a Serbian sister site, I applied for the job. My original idea was to contribute some translations on an ad hoc basis but Saker had just had a major falling out with the whole Serbian team and sacked the previous team leader, Aleksandar Jovanovic. He described Mr. Jovanovic as ,,a talented translator with paranoid psychotic tendencies". I didn't delve too de

Данијела Ружичић: Јеврејска окупација Србије ће постати све окрутнија и агресивнија (1)

Идеја о измештању становништва и институција у случају слома јеврејске државе датира још од првог арапско-израелског рата. У време хладног рата Израел је био свестан да је његов опстанак везан за судбину Америке и Британије. Без америчке подршке, Израел би нестао и поред великих губитака уједињене арапске војске. Израелско руководство је било у дилеми на који начин да одбрани после толико година поново успостављену државу.

Како красти без учинка: "Србин инфо"

Јооој ти Срби... Не наилази увек на разумевање код читалаца, али бука што је дижем кад неко покраде или другом припише продукцију "Ћирилизовано" даје резултате - крађа је све мање и мање, што се да видети на страницама Плагирано и непотписано (1) и Плагирано и непотписано (2 ) . Али лоповлука ипак има. Зашто је то важно, да крађа преводилачке продукције не буде?